Petr Svenda Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Tak jsem si udelal vylet do Bratislavy, a, panove, http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41959-ball-hydrocarbon-chronograph/ jsou ve Zline! Leviathanovi diky za obcerstveni, za pokec a za hodiny! Chronomagu diky za zprostredkovani. Fota budou nasledovat....
robo Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Tak Ti gratulujem. Tie hodinky majú dačo do seba. Nie sú obyčajné a opozerané. Určite si urobil dobre. Nech slúžia k spokojnosti
Horhe Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 pěkně jsi do toho žuchnul..Samozřejmě gratuluju!
bedja Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 ..gratuluju Petře..parádní potápky.....to mě připomíná ten minisraz o kterém jsem mluvil s financem..
Petr Svenda Odesláno 25. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2011 (upraveno) ..gratuluju Petře..parádní potápky.....to mě připomíná ten minisraz o kterém jsem mluvil s financem.. Bavili jsme se o tom vcera s Leviathanem, rikal, ze by se taky rad zucastnil, kdyby neco bylo. Zlin je sikovne misto na sraz, myslim. Jo, dik za gratulace, po zkraceni tahu nafotim wristshoty. Upraveno 25. října 2011 uživatelem Petr Svenda
legacy Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 I ode mě velká gratulace podle mě k nejlepším hodinkám na světě!!! nevnucuji,ale zde má osobní zkušenost jen s trochu odlišným modelem,tah,pouzdro i luneta myslím identické,taky ať to trochu alibisticky opráším! http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39449-ball-hydrocarbon-titanuim-%c2%a8mad-cow%c2%a8/page__p__608184__hl__%2Bball+%2Bhydrocarbon__fromsearch__1#entry608184
African Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Velká gratulace, každej den jsem na ně čuměl, ale mám stopstav Dobře pro tebe" Jsou to super hodinky a myslím, že ti budou věrně sloužit
lukin_ova Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Jsi říkal, že si dáš minimálně dva týdny pokoj .... No jo vlastně. Ono už to ty dva týdny jsou .... Gratulace k přírustku. Dobrá volba. Taky jsem se na ně díval .... To je váhový megaskok .... co ?
Petr Svenda Odesláno 25. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Jsi říkal, že si dáš minimálně dva týdny pokoj .... No jo vlastně. Ono už to ty dva týdny jsou .... Gratulace k přírustku. Dobrá volba. Taky jsem se na ně díval .... To je váhový megaskok .... co ? Nojo, Marsy jsou proti nim hracka pro deti, Bally vhodne na noc do Central Parku Par fotek z pracoviste, ta prvni je focena pres operacni mikroskop. Trochu jsem si pohral s barvama, normalnich fotek je tu hafo.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr Svenda Odesláno 25. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Velká gratulace, každej den jsem na ně čuměl, ale mám stopstav Dobře pro tebe" Jsou to super hodinky a myslím, že ti budou věrně sloužit Jeste ze tak :-) No, ale ted uz ho mam taky, ten stopstav :-(
lukin_ova Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Bally vhodne na noc do Central Parku Jojo. Jako baterka i zbraň zároveň ...
Petr Svenda Odesláno 27. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Na lumi u Ballu je krasne to rozlozeni sviticich elementu v tmavem prostoru. Kazdy z nich je presne ohraniceny, vterinovka se do toho pohybuje. Ony nesviti nijak silne, Seika proti nim sviti jak baterky, ale ten efekt je kouzelny, jako pohled do jasne hvezdne oblohy. Tady jsem si vypujcil jednu fotku pro predstavu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se