robilsm Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Zdravím zkušenější a chytřejší kolegy, přikládám fotky 2 hodinek a prosím o dobrozdání či názory zda jed e o originály či fake. děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Ty lange jsou famózní. Velmi zajímavý datum a fakt by mě zajímalo, co konkrétně ukazuje ta rezerva Jo a ty hojery budou na 99% taky fejk.Tak změna, na 110% Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem Horhe
Dantechno Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Lange: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem Dantechno
Jay Doll Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Lange jsou jasnej fejk, v Tagách se nevyznám
Filipmar Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 To by pan Lange asi koukal....
zekon7302 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) tohle je originál tak si udělej obrázek,k ceně s s-bazar by si tak za originál musel připsat prodejce spoustu nul,doufám že ti to pomohlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem zekon7302
zekon7302 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 jinak cenu tam má 999kč,a umí sehnat i další modely na vyžádání,tvrzené sklíčko a vodotěsnost samozřejmostí,no nekup to no nic musím z odpadkama,tohle mi to připomnělo
gougy Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Lange jsou směšné, hujerky vypadají na formule první generace - ovšem v takto zuboženém stavu tak za pár stovek.. Edit: přidána fotka z rolexforums.. u tahů vím, že se používaly obě verze, takže za mě origo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem gougy
zekon7302 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 nejvíc mně pobavila ta baterie,,,čtěte Nabízím krásné automatické hodinky značené Adolf Lange and Söhne z Glashütte. Hodinky mají průměr 45mm, s korunkou 49, značený řemínek Genuine Leather. Značeny jsou jako Doppelfederhaus, tedy zdvojený pérovník. Ve skutečnosti je uvnitř pod proskleným dýnkem krom automatu i baterie k pohonu druhého ciferníku, tato potřebuje vyměnit. Dále problém s datumem-zřejmě přeskočena jedna luneta-snadná oprava. Celkově velmi zachovalé, minimálně nošené, zda jsou originál, nevím. Stav viz foto, bez záruky, po výměně baterie plně funkční. Cena 999,-Kč. Poštovné po dohodě.
Horhe Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Lange jsou směšné, hujerky vypadají na formule první generace - ovšem v takto zuboženém stavu tak za pár stovek.. Edit: přidána fotka z rolexforums.. u tahů vím, že se používaly obě verze, takže za mě origo Máš pravdu. Zmátl mě ten nápis SWISS WATCH na dýnku. TO jsem snad ještě neviděl. A ten pohled na strojek, byť kvarc, taky žádná paráda. Ale to ostatně u hujerů žádná novinka... Mea culpa.
African Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Lange je jasnej fake, ale TH se mi zdají original, kalibr tomuto roku odpovídá"
zekon7302 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 dnes jsem náhodou narazil na tohle,je to mimo mého vkusu,ale nějak mně to zaujalo,co si o tom myslíte,prodejce tvrdil že jsou pravé,omluvte fotky,foceno mobilem a navíc pod mizerným světlem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Ja myslim, ze jsou ok. Ale 22000 kc je cena z rise snu. Osobne si myslim, ze je hloupost dat za ty spodni vic nez 5k...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se