EpsteinBarr Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Skusil som Manic Street Preachers a tiez to funguje...To je nieco, co mne dokaze zvysit pulz. Viem si predstavit, ze "cudliky" mozu vyvolat u zaujatych mierne "poburenie", ale pre mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 ty čudlíky jsou něco jako bradavky, tzn. mi se líbí... a moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Nejlepší hodinky od Seika. S přehledem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grand Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Pri akej príležitosti sa dajú nosiť takéto skvosty? Už aj SBGC001 pútajú viac pozornosti, ako by bolo primerané pre GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Pri akej príležitosti sa dajú nosiť takéto skvosty? Už aj SBGC001 pútajú viac pozornosti, ako by bolo primerané pre GS.Řekl bych, že při jakékoliv. Chápu, že těch několik majitelů je bude mít většinu času v trezoru, ale tohle jsou tak skvostný hodinky, že vybírání příležitosti by pro ně bylo urážkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Koukám, že jsem z klubu asi poslední, co tady nevzdychá ... tak tedy: Ty hodinky a fotky jsou naprosto masakrózní. Naprosto dokonalé. No a kde je nosit ? Tam kde full gold Daytony s tím rozdílem, že majitel s GS má jistotu jedinečnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Kto by sa strapnoval s dajtonami ked ma totok. Toto ma vesmirne gule - dajtony, to je tak frajerke k maturite.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 (upraveno) Docela jsi na to kápnul... ale daytony bych ponosil. od 1:40 http://www.youtube.com/watch?v=JfVkfqD5I_w Upraveno 2. září 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 my vsetci vieme ze mas mierne ulitly vkus, ale aj tak ta mame radi! predpokladam ze mu tam na zaver hodil platinove pateky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 pche, můj vkus už je vybroušený. Navíc od někoho, kdo chce Velatury, to fakt sedí Pošlu ti můj seznam chronografů, budeš slintat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grand Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Tak, toto sa dnes našlo niekde v pavučine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 pavuka chyt a posli ku mne na adresu FedeX overnight expresom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 pěkný pvd. jó, to seiko umí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grand Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 pavuka chyt a posli ku mne na adresu FedeX overnight expresom Pod pavučinou som myslel World Wide Web.GS SD chroná mám stále iba v SS verzii, žiadny upgrade sa nekonal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 ja som to samozrejme pochopil mne napadol tento klasicky Far Side vtip /pavuci su od prirody sebavedomi/: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Když prodáváte hodinky za 20 tis. usd, tak je nejdůležitější blbě je vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 To je foto od kupca? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Od tupca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Když prodáváte hodinky za 20 tis. usd, tak je nejdůležitější blbě je vyfotit. To je fotka z Aukra? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se