mouldy Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Zdravím, potreboval bych poradit s vyberem hodinek. Je mi 17nact let. Libi se mi tyhle: Quiksilver Puma Ty pumy maj dost obri cifernik, takze bych spis bral ty Quiksilvery, protoze mam maje ruce nejsou zrovna "burtacky". Ma nekdo zkusenosti s tehlema hodinkama?
panedge Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Vopravdu chceš hodinky od firmy,která vyrábí trika?
mouldy Odesláno 8. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Vzhledove jsou pekny a nemaj tak obri cifernik, videl sem je i na vlastni oci ... Ktery myslis jiny?
gougy Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Vzhledove jsou pekny a nemaj tak obri cifernik, videl sem je i na vlastni oci ... Ktery myslis jiny? Kolega měl bezesporu na mysli fakt, že hodinky jsou lepší od firmy, co hodinky dělá a ne od firmy, co si je nechá vyrobit v číně se svým logem z hader. Ale je to především o tom co chceš a co se Tobě líbí.
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Vzhledove jsou pekny a nemaj tak obri cifernik, videl sem je i na vlastni oci ... Ktery myslis jiny? Ahoj, zkus prodejní vlákno a koukej např. na hodinky Seiko nebo Orient ( orient big mako, seiko monster ), vyzkoušená kvalita za rozumnou cenu. Tvůj výběr je modní trend, kterej z kvalitou nemá mnoho společnýho a časem, až "zmoudříš" z hlediska hodinek, bys toho litoval.
Roman-ZA Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Vyskusaj Festiny. Pokial chces nieco v quartze. "Rychle striebro" nerobi ani dobre sportove veci, nie este hodinky.
Frantik Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Ale fuj Festinu ne!!!! To je hnus. To raději ten QuickSilver :-)
kuncák7 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Já bych Festiny rozhodně neodsuzoval a pokud bych měl na výběr, jdu rozhodně radši do Festin !!!!!
Frantik Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Já bych Festiny rozhodně neodsuzoval a pokud bych měl na výběr, jdu rozhodně radši do Festin !!!!! Nene, Festiny je potreba odsuzovat, odsoudit a popravit, protože zde na tomto fóru nemají své místo. Ano, jsem zaujatý, ale pro dobro veci :-)
emba Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Pokud si nevybereš mezi automaty, tak mrkni na Swatch: http://www.swatch.com/zz_en/home.html
libor2002 Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Ale fuj Festinu ne!!!! To je hnus. To raději ten QuickSilver :-) mysleno ironicky, ze?
Slim_brno Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Nene, Festiny je potreba odsuzovat, odsoudit a popravit, protože zde na tomto fóru nemají své místo. Ano, jsem zaujatý, ale pro dobro veci :-) souhlas
Ondrej71 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Pokud chceš módní hodinky, koukni na stránky Jet Set http://www.jet-set.cz/. Měli by to, ale dneska si nemůžeš být jistý ničím , Švédi. Mají dobrý výběr, zajímavé modely, a kvalita je v pohodě. Mám od ních toto http://www.jet-set.cz/san-remo-j27571-117 : a jsem moc spokojen. Na to že to jsou"jenom" quartzky, vypadají dobře a super se nosí, přes veliký průměr - 47,5 mm o nich skoro nevím..I řemen ok. Pokud bys chtěl něco od skutečně hodinkové quartzové firmy, zkus Wenger. Byly to první lepší hodinky co jsem měl, mám je dosud a spokojenost = www.wenger.ch
Gustaf Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 ze všech těch návrhů tady...(mimo Orientů a Seiko) Radím ti, aby sis v klidu sednul, prostudoval prodejní vlákno, případně vlákna Poraďte s koupí/výběrem a uvidíš, že narazíš na plno zajímavých kousků v tvé cenové relaci. Ty tvoje módní hodinky jsou pouze čínskej šmejd s logem značky.
Chorche Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) Už nic....moje košatá odpověď se ukázala neaktuální, neboť mouldy byl naposledy přihlášen 13.11.Asi jste ho zklamali Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem Chorche
Gustaf Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Už nic....moje košatá odpověď se ukázala neaktuální, neboť mouldy byl naposledy přihlášen 13.11. Asi jste ho zklamali asi už ho hřejou Jet-sety bo Pumy
Chorche Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 asi už ho hřejou Jet-sety bo Pumy Paradoxně je třeba mnohem víc spokojený, než se Seikama, hodinařina nehodinařina
Gustaf Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Paradoxně je třeba mnohem víc spokojený, než se Seikama, hodinařina nehodinařina jj...kdo chce kam...
tc95 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) <P> </P> Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem tc95
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se