Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

potreboval bych poradit s vyberem hodinek. Je mi 17nact let.

Libi se mi tyhle:

Quiksilver

Puma

Ty pumy maj dost obri cifernik, takze bych spis bral ty Quiksilvery, protoze mam maje ruce nejsou zrovna "burtacky":D. Ma nekdo zkusenosti s tehlema hodinkama?

Odesláno

Vzhledove jsou pekny a nemaj tak obri cifernik, videl sem je i na vlastni oci ... Ktery myslis jiny?

Kolega měl bezesporu na mysli fakt, že hodinky jsou lepší od firmy, co hodinky dělá a ne od firmy, co si je nechá vyrobit v číně se svým logem z hader.

Ale je to především o tom co chceš a co se Tobě líbí.

Odesláno

Vzhledove jsou pekny a nemaj tak obri cifernik, videl sem je i na vlastni oci ... Ktery myslis jiny?

Ahoj, zkus prodejní vlákno a koukej např. na hodinky Seiko nebo Orient ( orient big mako, seiko monster ), vyzkoušená kvalita za rozumnou cenu. Tvůj výběr je modní trend, kterej z kvalitou nemá mnoho společnýho a časem, až "zmoudříš" z hlediska hodinek, bys toho litoval.

Odesláno

Vyskusaj Festiny. Pokial chces nieco v quartze. "Rychle striebro" nerobi ani dobre sportove veci, nie este hodinky.

Odesláno

Já bych Festiny rozhodně neodsuzoval a pokud bych měl na výběr, jdu rozhodně radši do Festin !!!!!

Nene, Festiny je potreba odsuzovat, odsoudit a popravit, protože zde na tomto fóru nemají své místo. Ano, jsem zaujatý, ale pro dobro veci :-)
  • po měsících...
Odesláno

Pokud chceš módní hodinky, koukni na stránky Jet Set http://www.jet-set.cz/. Měli by to, ale dneska si nemůžeš být jistý ničím :worried_anim: , Švédi. Mají dobrý výběr, zajímavé modely, a kvalita je v pohodě. Mám od ních toto http://www.jet-set.cz/san-remo-j27571-117 : a jsem moc spokojen. Na to že to jsou"jenom" quartzky, vypadají dobře a super se nosí, přes veliký průměr - 47,5 mm o nich skoro nevím..I řemen ok.

Pokud bys chtěl něco od skutečně hodinkové quartzové firmy, zkus Wenger. Byly to první lepší hodinky co jsem měl, mám je dosud a spokojenost = www.wenger.ch

Odesláno
Posted Image ze všech těch návrhů tady...(mimo Orientů a Seiko) Radím ti, aby sis v klidu sednul, prostudoval prodejní vlákno, případně vlákna Poraďte s koupí/výběrem a uvidíš, že narazíš na plno zajímavých kousků v tvé cenové relaci. Ty tvoje módní hodinky jsou pouze čínskej šmejd s logem značky.
Odesláno (upraveno)

Už nic....moje košatá odpověď se ukázala neaktuální, neboť mouldy byl naposledy přihlášen 13.11.

Asi jste ho zklamali :D

Upraveno uživatelem Chorche

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...