financ Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Nefungovalo mi to na domácím noťasu, na služebním noťasu, na tabletě taky ne a ani na mobilu. Tak jsem vyrazil odpoledne do práce (radost tam teda ze mně zrovna neměli), že si udělám novou identitu, když mně teda blokli. No a když to nefungovalo ani tam, tak jsem se uklidnil No trošku jsem si zapřeháněl, ale skoro tak nějak to bylo...... Nejdřív jsem přemýšlel za co ten ban a pak jsem to měl stejný :-). PC doma, noťas, mobil, noťas na jednání u advokáta a po cestě jsem se ještě stavil v kanclu. Manželka říkala že se to dá léčit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Manželka říkala že se to dá léčit ..no newím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 no, nekdo uz to rikal v jinem vlakne. kdyz nejdu na chronomag ze sveho rozhodnuti, tak to jde. ale ten vcerejsek, to bylo fakt jak za trest. zkousel jsem to na laptop, na domacim pocitaci, u znamych... uz jsem z toho blbnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 je to dost divne ked chronomag nejde diky za fix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 No te pic, vidim, ze jsme vsichni stejny cvoci, podobny myslenky atd., to bude chtit jednou poradne trpeliveho doktora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 I když se dění už příliš nezúčastňuji, také jsem propadl depresi. Přihlásil jsem se v neděli večer bez úpěchu, po neblahých zkušenostech s "funkčností" chronomagu, nevěnoval jsem tomu pozornost. Ovšem v pondělí ráno jsem znervózněl, vyyzkoušel jsem všechny čtyři PC, které mám doma a posléze telefon. Když jsem se setkal se stejným "úspěchem", zavolal jsem dceři, která je také na fóru registrovaná, mimochodem pánové, kdo z vás se může pochlubit tím, že má na chronomagu zaregistrovanou také dceru ? Výsledek stejný. Bylo brzo ráno, Kamila, o kterém vím, že je spáč jsem nechtěl tahat z postele a tak má volba padla na chudáka Giliuse, který mě seznámil s neblahou situací a tak jsem se zklidnil. Na fórum jsem s obavou podíval okolo desáté a vše bylo v pořádku. Jaký klid se rozlil v mé duši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 ....mimochodem pánové, kdo z vás se může pochlubit tím, že má na chronomagu zaregistrovanou také dceru ? Mám pocit,že tu ještě funguje dvojice Jacob/táta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Kombinace otec a syn se tady vyskytuje víckrát. Ta kuriozita spočívá v kombinaci otec/dcera.Ale otec/syn to stejně mají dost dobrý:http://3.bp.blogspot.com/_UTeQhQcvdNU/SMhe9s7-RTI/AAAAAAAADLc/Vwfdqxq2M2c/s400/3255_012_side.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 (upraveno) Ještě kurioznější by bylo,kdyby sem Snowa přivedla dcera. Upraveno 15. listopadu 2011 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Ježíš ono to zas funguje,to zas nic neudělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) Vypadky mívám i vícekrát za den. Nevím čím to. Jestli údržbou? Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Jo, to bude tím . Chronomag neutírá prach na serveru a tak se ty vlákna v tom prachu netočí jak mají a zasekávají se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Jo, to bude tím . Chronomag neutírá prach na serveru a tak se ty vlákna v tom prachu netočí jak mají a zasekávají se... Je to přeci škoda. Vždyť procházet fórum kolikrát člověk vydrží i několik hodin denně. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 To mi povídej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. s..e se to víc a víc, pomalu mě přestává bavit se sem půl hodiny dobývat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 No to se mi ulevilo, že to nepostihuje jenom mě. Půl roku jsem si myslel, že mi někdo dal ban, měnil jsem prohlížeče, nic platno, service unavailable. Je to ale hrozný ostudný a nepřijatelný, když si vzpomenu, že majitel serveru měl docela nedávno tu drzost vylákat z nás peníze sbírkou !! na nové počítačové vybavení, právě za tím účelem, aby chronomag bez problémů chodil, skoro přemýšlím o podvodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Na ipade v safari sa mi nejak blbe zobrazuje moj avatar. Mam tam obrazok nejakeho retarda ala zeman s coklom. Navyse aj dole v lavom rohu je homer simpson. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 To mně dělá v tapatalku u Sphinxxe- jednou je tam bílé auto a podruhy "lamač loktú" :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Tak toho retarda si si mohol odpustit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 *loktů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se