Přejít na obsah

Longines Legend Diver no date L3.674.4.56.0

Doporučené příspěvky

Jako, souzi, pote, co jsem dnes otevrel balicek od Matthewa (diky), a pote, co sly na remen, to tady balim a jdu sbirat brouky. Protoze zadne dalsi hodinky nepotrebuji. Tyhle jsou dokonale. Nevim, co k tomu vic napsat, pocit z hodinek je opravdu absolutne uzasny.... :smoke:

Kdo necetl tuto recenzi od honza71 a chce se dozvedet neco vice, tak zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37990-the-longines-legend-diver-l36744500/

Ja je mam pul dne, tak nebudu mlatit prazdnou slamu.

Co ale vim uz ted: tyhle hodinky prodam az opravdu v nouzi nejvetsi! Anebo....to be continued! :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Petr Svenda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bomba. :clap: Dobre si vybral. Tiež sa mi páčia, len ten priemer 42mm ma trocha odrádza. :worried_anim: Aký máš obvod zápästia? Môžeš dať aj foto na ruke z iného uhla prípadne trocha z väčšej vzdialenosti nech si môžem urobit obraz.

Odkaz ke komentáři

Bomba. :clap: Dobre si vybral. Tiež sa mi páčia, len ten priemer 42mm ma trocha odrádza. :worried_anim: Aký máš obvod zápästia? Môžeš dať aj foto na ruke z iného uhla prípadne trocha z väčšej vzdialenosti nech si môžem urobit obraz.

Diky všem. Zápěstí mám tenké, halt jsem nehrál hokej ani neposiloval, cca. 17,5. Ale s velikosti no problem. Zkusím nějakou tu fotku později.
Odkaz ke komentáři

Mozna tahle?

Odkaz ke komentáři

Hodinky proste super, ale co sa mi strasne paci je ten remen, proste PARADA!!! Kde si ho prosim ta zohnal a co je to zac? Dakujem

To je nejaky noname sunt za 400 i s vymenou spony. Proste jsem zasel do takoveho maleho hodinarstvi, kam chodim roky rokouci a posledni dobou se chvalit s hodinkama a tohle meli ve 22. Vypada to jako umela kuze podsita pravou kuzi, nic lepsiho ve 22 nemeli. Samozrejme to vymenim za kuzi, ale tohle jsem potreboval narychlo misto Nato strapu, ktery nebyl spatny, ale tohle vypada lip.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...