Petr Svenda Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 (upraveno) Jako, souzi, pote, co jsem dnes otevrel balicek od Matthewa (diky), a pote, co sly na remen, to tady balim a jdu sbirat brouky. Protoze zadne dalsi hodinky nepotrebuji. Tyhle jsou dokonale. Nevim, co k tomu vic napsat, pocit z hodinek je opravdu absolutne uzasny.... Kdo necetl tuto recenzi od honza71 a chce se dozvedet neco vice, tak zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37990-the-longines-legend-diver-l36744500/Ja je mam pul dne, tak nebudu mlatit prazdnou slamu.Co ale vim uz ted: tyhle hodinky prodam az opravdu v nouzi nejvetsi! Anebo....to be continued! :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. listopadu 2011 uživatelem Petr Svenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Paráda, verze no-date mě bere za srdce mnohem více. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Čím dál více mě berou, tahle verze bez data se už hůře shání. Gratulace - máš pěkný hodinky, které mají odkaz k původnímu modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 15. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Jj, na datum v tomhle případě s..e pes. Tohle je čistá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 mám rád hodinky a rád dělám lidem radost užívej si je! bez datumovky už je znova jen tak neseženeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Patřím mezi fandy LDno date (na žebříčku sedí vedle ExpI, prostě mají nic a VŠE) a gratuluji!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Bomba. Dobre si vybral. Tiež sa mi páčia, len ten priemer 42mm ma trocha odrádza. Aký máš obvod zápästia? Môžeš dať aj foto na ruke z iného uhla prípadne trocha z väčšej vzdialenosti nech si môžem urobit obraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Upřímná gratulace Petře. Nádherný hodinky. Časem jsem se též "dopracoval" k názoru, že no date verze je ta správná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 15. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Bomba. Dobre si vybral. Tiež sa mi páčia, len ten priemer 42mm ma trocha odrádza. Aký máš obvod zápästia? Môžeš dať aj foto na ruke z iného uhla prípadne trocha z väčšej vzdialenosti nech si môžem urobit obraz. Diky všem. Zápěstí mám tenké, halt jsem nehrál hokej ani neposiloval, cca. 17,5. Ale s velikosti no problem. Zkusím nějakou tu fotku později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Bez té datumovky vypadají opravdu dobře, gratuluju ke kupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 S datem dobrý, bez data možná ještě o fous lepší. Origo řemen jim sluší a na tom tvým bomba. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Gratuluju. Moc pěkný hodinky. Někdy v budoucnu si je určitě pořídím. A bude mě jedno jestli s datem nebo bez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Gratujuji k přírustku. Dobrá volba. Hezky to rozjíždíš ... Měl jsem před sebou před časem obě verze, s datem i bez a byl jsem naprosto rozpolcen .... Prostě jsem si nevybral.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Kolego, gratuluji ke skvělé koupi.....úžasné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 15. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Bomba. Dobre si vybral. Tiež sa mi páčia, len ten priemer 42mm ma trocha odrádza. Aký máš obvod zápästia? Môžeš dať aj foto na ruke z iného uhla prípadne trocha z väčšej vzdialenosti nech si môžem urobit obraz. Mozna tahle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Jedině bez DATA, jsou ty správný! Já si tyhle hodinky zatim spíš schovávám, ale určitě se s nima vytasim v důchodu, to budu nonkonformní důchodce panečku! Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 15. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Gratujuji k přírustku. Dobrá volba. Hezky to rozjíždíš ... Měl jsem před sebou před časem obě verze, s datem i bez a byl jsem naprosto rozpolcen .... Prostě jsem si nevybral.... Rozhodne bez, Lukáši, jak jsem je videl v prodeji, neváhal jsem ani chvilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Hodinky proste super, ale co sa mi strasne paci je ten remen, proste PARADA!!! Kde si ho prosim ta zohnal a co je to zac? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Hodinky proste super, ale co sa mi strasne paci je ten remen, proste PARADA!!! Kde si ho prosim ta zohnal a co je to zac? Dakujem To je nejaky noname sunt za 400 i s vymenou spony. Proste jsem zasel do takoveho maleho hodinarstvi, kam chodim roky rokouci a posledni dobou se chvalit s hodinkama a tohle meli ve 22. Vypada to jako umela kuze podsita pravou kuzi, nic lepsiho ve 22 nemeli. Samozrejme to vymenim za kuzi, ale tohle jsem potreboval narychlo misto Nato strapu, ktery nebyl spatny, ale tohle vypada lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Krasny kusok, opat som sa raz poriadne zasnival. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se