st1g Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Zdravím , jak se vám líbí U-Boat Rattrapante? ( Dle mého názoru jsou krásné i přesto že jsou robustní ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Za mě můžu říct, že jsou parádní.
Johny111 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Zaujímavé hodinky. Hodili by sa lepšie fotky.
st1g Odesláno 22. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 další fotky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Nedá mi než poznamenat, že jsou hnusné tak jako všechny U-Boaty.
StanoBare Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Uf, tak toto je masaker (ale v opačnom zmysle ako u Bethune). Riadna hruda...taká nevyvážená, ale ako to býva, že, záujemcu si nájde. Remeň vyzerá k puzdru ako tintítko chudé mrňavé
luidis Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Pojem robustní mi připadá jako slabé slovo. Palec dolů.
bandicoot Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Tak vychytaná věc jako doppelchrono snad do U Boatu ani nepatří, to je svatokrádež...Aneb ani superkalibr z nich neudělá hodinky s velkým Há.
Klotzman Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 No mě se teda macatý hodinky většinou líbí, ale co je moc...na té poslední fotce z boku vypadají jak buben armády spásy
Tomak Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Podle nápisu na cifru FONTANA, soudím, že to jsou hodinky s vodotryskem
onney Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Mně se to nelíbí. Ale možná proto, že si to neumím představit na sobě. A jak už taky bylo řečeno, ten řemínek je k nim neadekvátní. Působí jako tenký papírek.Ale věřím, že si zákazníka najdou. A pokud je ještě osází brilianty, začnou je kupovat i rapeři.
enslow Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 ako hodinky pekne ale pozri sa na ludi ktory ich maju na rukach..ako keby mali na ruke kompass....uplne zbytocne velikanske hodinky
Radek Brno Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Za mě dobrý i když přece jen trochu přeplácané. Koupil jsem si pro radost Italo Fontana, ale musím bohužel konstatovat, že ani néé za půl roku to jaksi nebylo vono, takže půjdou do světa.
Chorche Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Odesláno 11. června 2012 Mně se nelíbí jako většina produkce U-Boat a nic na tom nezmění ani strojovna, která je vlastně u značky tohoto typu asi i zbytečná.Cílovou skupinu si tyhle přehnaně maskulinní hodinky najdou, ale mě to teda rozhodně neoslovuje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se