Přejít na obsah

KENTEX SKYMAN PILOT

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tie predposledné čo sú z modrými ručičkami sú veľmi pekné :smile_anim: aká je cenovka na ne?

Návštěvník admira
Odesláno

Tie predposledné čo sú z modrými ručičkami sú veľmi pekné :smile_anim: aká je cenovka na ne?

?23,100,-

Odesláno

Tý bílo modré vypadají skvěle, navíc vodotěsnost 100m u "Pilotek" a cena pod 6000 Kč.... Rád bych viděl reálné fotky, ale vypadá to jako dobré univerzální hodinky pro někoho, kdo nechce moc utrácet....

• po měsících...
Odesláno

Takže TMI už evidentně prodává i 4r3x strojky. A já myslel, že ten blbej 24h ukazatel se nedostane z mateřské organizace. Mi neřikejte, že to je tak užitečný :)

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Neviete o nejakom obchode kde sa dajú za tých 6000kč zohnať? Lebo ja som ich našiel len na amazone za takmer 700 dolárov , čo mi už príde dosť. Za 6000 kc super , ale za 700dolárov, to už radšej niečo iné.

Odesláno

ty se stříbrným cifrem a modrýma ručkama žeru. kdybych už neměl tolik seiko, tak do nich jdu. rád bych se nejakých zbavil, ale žádný se mi momentálně nechce pouštět do světa.

ale zase desítku za základní kalibr je docela dost. kurňa, jak z toho ven..

Odesláno

Poslal jsem mail do Kentexu, uvidíme, jestli mluví anglicky.

Bratři z Polska si na ně trošku přihodili, 6 a 10 je rozdíl. :)

Návštěvník admira
Odesláno

Neviete o nejakom obchode kde sa dajú za tých 6000kč zohnať? Lebo ja som ich našiel len na amazone za takmer 700 dolárov , čo mi už príde dosť. Za 6000 kc super , ale za 700dolárov, to už radšej niečo iné.

Nejjednodussi to bude asi primo z Kentex:

http://www.kentexwatch.com/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...