Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tak to mám opravdu velikou radost. Stále jsem tady četl jak klasiky tak dlouhou čekací dobu nemají a teď toto. No nic kdo si počká snad se dočká :-D

Odesláno

tos mi nemel delat, zrovna kdyz jsem v minusu :(

jen tak pro info, na chronoshopu naskladnili Steinhart Nav B-Uhr 44 Handaufzug Bronze

přišel mi mail

Odesláno (upraveno)

Tak vypadá to dobře :-) zítra snad budou u mě na ruce. Se těším jak malé dítě :-D

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

Chlapi, čas od času mě chytne blbá a přemýšlím, že bych je střelil...pak vlezu sem a sem vyléčen :D

Nicméně čekatelům přeju, ať je mají doma co nejdřív  :cheers:

post-20351-0-81609300-1406807902_thumb.jpg

Odesláno

Chlapi, čas od času mě chytne blbá a přemýšlím, že bych je střelil...pak vlezu sem a sem vyléčen :D

Já je střelil......

a pak vlezu sem a hrozně je zase chci  :lol2:

takže si musim zase připomenout proč už je nemam 

Odesláno

Tak jsem volal do Chronoshopu a dnes dostali 2 kusy. No a vzhledem k tomu, že jsem byl třetí v pořadí, tak na mne nazbylo. No nic, alespoň jsem teď první :clap:  a to čekání je o trochu příjemnější.

Odesláno

Mno já 

Tak jsem volal do Chronoshopu a dnes dostali 2 kusy. No a vzhledem k tomu, že jsem byl třetí v pořadí, tak na mne nazbylo. No nic, alespoň jsem teď první :clap:  a to čekání je o trochu příjemnější.

Já je objednával 3.6. takže jsem asi aktuálně druhý v pořadí, ale jestli teď dorazily dva kusy a další dorazí zase za deset týdnů tak to už se na to asi vykašlu, že bych na ně chtěl čekat 4 měsíce, to už mi připadá moc :frusty:  

Odesláno

Vzhledem k tomu, že je to dárek k narozeninám, tak si počkám. Jinak pan Böhm, se kterým jsem mluvil doufá, že další dodávka bude dřív. Prý měli nějaký výpadek ve výrobě a protože dodávají do celého světa, tak prostě nestíhají vyrábět...

Odesláno

Já s ním právě mluvil taky, objednával jsem je osobně. Ale toho třetího mi říkal, že jim zrovna dvoje přišly, ale že jsou prodané, takže mě nenapadlo, že už v tu chvilku byly jednak dvoje prodané a jednak další tři rezervace přede mnou. To tím pádem třeba za další dva měsíce dorazí jedny (tvoje) a já budu čekat dál. Tak zatím nechám na ruce Omegy a zvážím jestli se mi bude chtít ještě čekat dál  :eek:

Odesláno (upraveno)

Veliké gratulace - jsou famózní :clap:

Obcas lituju ze jsem je prodal..

Upraveno uživatelem Ondrej71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...