Napoleon Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 (upraveno) To není vinna STEINHARTU ani Chronoshopu. Prý ETA asi i UNITAS omezují dodávky mimo koncern SWATCH a švýcarsko. viz odst. obchodní politika SWATCH group http://info.photowatches.eu/2013/07/hodinkove-strojky-eta-2824-2/ Upraveno 30. července 2014 uživatelem Napoleon
wizard-ov Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 No uvidíme, jak dlouho tu tvůj příspěvek zůstane v nezměněném stavu....
guzmic Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 No tak to mám opravdu velikou radost. Stále jsem tady četl jak klasiky tak dlouhou čekací dobu nemají a teď toto. No nic kdo si počká snad se dočká :-D
MJ. Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 (upraveno) jen tak pro info, na chronoshopu naskladnili Steinhart Nav B-Uhr 44 Handaufzug Bronzepřišel mi mail Upraveno 31. července 2014 uživatelem the MJ
Ondrej71 Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 tos mi nemel delat, zrovna kdyz jsem v minusu jen tak pro info, na chronoshopu naskladnili Steinhart Nav B-Uhr 44 Handaufzug Bronzepřišel mi mail
MJ. Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 tos mi nemel delat, zrovna kdyz jsem v minusu tvl Ondroo :-)ty už nemáš nárok koukat po jinejch :-)
Ondrej71 Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 tvl Ondroo :-)ty už nemáš nárok koukat po jinejch :-)Proč ne? Je třeba pracovat na rozšíření kolekce
guzmic Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Tak vypadá to dobře :-) zítra snad budou u mě na ruce. Se těším jak malé dítě :-D Upraveno 31. července 2014 uživatelem guzmic
Ondoni Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Chlapi, čas od času mě chytne blbá a přemýšlím, že bych je střelil...pak vlezu sem a sem vyléčen Nicméně čekatelům přeju, ať je mají doma co nejdřív
MJ. Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Chlapi, čas od času mě chytne blbá a přemýšlím, že bych je střelil...pak vlezu sem a sem vyléčen Já je střelil......a pak vlezu sem a hrozně je zase chci takže si musim zase připomenout proč už je nemam
MJ. Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Proč ne? Je třeba pracovat na rozšíření kolekce Rka budou žárlit
diver74 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Tak jsem volal do Chronoshopu a dnes dostali 2 kusy. No a vzhledem k tomu, že jsem byl třetí v pořadí, tak na mne nazbylo. No nic, alespoň jsem teď první a to čekání je o trochu příjemnější.
Ladik85 Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Tak Pánové ...Marine mám ode dneška na ruce a parááááda Pohled na stikající strojek úchvatný, tikot samotný bezkonkurenční ...kam se hrabou quartzky...
Slim_brno Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Mno já Tak jsem volal do Chronoshopu a dnes dostali 2 kusy. No a vzhledem k tomu, že jsem byl třetí v pořadí, tak na mne nazbylo. No nic, alespoň jsem teď první a to čekání je o trochu příjemnější.Já je objednával 3.6. takže jsem asi aktuálně druhý v pořadí, ale jestli teď dorazily dva kusy a další dorazí zase za deset týdnů tak to už se na to asi vykašlu, že bych na ně chtěl čekat 4 měsíce, to už mi připadá moc
diver74 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Vzhledem k tomu, že je to dárek k narozeninám, tak si počkám. Jinak pan Böhm, se kterým jsem mluvil doufá, že další dodávka bude dřív. Prý měli nějaký výpadek ve výrobě a protože dodávají do celého světa, tak prostě nestíhají vyrábět...
Slim_brno Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Já s ním právě mluvil taky, objednával jsem je osobně. Ale toho třetího mi říkal, že jim zrovna dvoje přišly, ale že jsou prodané, takže mě nenapadlo, že už v tu chvilku byly jednak dvoje prodané a jednak další tři rezervace přede mnou. To tím pádem třeba za další dva měsíce dorazí jedny (tvoje) a já budu čekat dál. Tak zatím nechám na ruce Omegy a zvážím jestli se mi bude chtít ještě čekat dál
pavel23 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Jen počkej, to je nejkrásnější se na něco těšit.
Roland Sands Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Stály za každý den čekání. A že jich bylo
Ondrej71 Odesláno 9. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 (upraveno) Veliké gratulace - jsou famózní Obcas lituju ze jsem je prodal.. Upraveno 9. srpna 2014 uživatelem Ondrej71
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se