Kislik Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 (upraveno) Upraveno 2. prosince 2011 uživatelem Kislik
tombed Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Gratulace, na Yblo to vypada dobre, blizsi specifikace by nebyla?
bandicoot Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Pěkný. Ultradivery z toho čiší. Hardcore.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Krásný hodinky, gratulace. Kolik máš průměr zápěstí, nebude foto na ruce? Gratulace, na Yblo to vypada dobre, blizsi specifikace by nebyla? Kdybys jezdil do Baselu, nemusel ses ptát. In-house, limitka 500 kusů, 48 průměr, 4000 m vodotěsnost, retail 20 tisíc US$.
tombed Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Njn musim jet, bych si to vygooglil, ale ucim se tu s kindlem , dobry kislik dobry
kuncák7 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Ty hodinky jsou parádní a dovedl bych si je představit na potápění.
Kislik Odesláno 3. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Krásný hodinky, gratulace. Kolik máš průměr zápěstí, nebude foto na ruce? Kdybys jezdil do Baselu, nemusel ses ptát. In-house, limitka 500 kusů, 48 průměr, 4000 m vodotěsnost, retail 20 tisíc US$. no in.house, spis in house upravena eta a limitka ano, ale 1000ks titan a 1000ks karbon provedeni
African Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 (upraveno) Tak to je dobrá masáž, ani nepamatuji kdy se tady naposledy nějáké Hublotky ukázali" Gratulace, jsou úžasné Myslel jsem tedy také, už jen kvůli té ceně, že mají in-house" No, i ta Eta se dá pěkně vyladit Můžeš prosím tě nafotit spodní stranu? Děkuji" Upraveno 3. prosince 2011 uživatelem African
PhoeniX Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Krásný nástroj. Gratulace! Poprosím o pár dalších fotek pouzdra. Díky a užívej si jich.
quequeek Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 to chce koule si něco podobného pořídit, na mě trochu divočina, ale obdiv za tu odvahu. Líbí se mi jejich charizma, jsou to zvláštně pěkný kukačky
Návštěvník Kamil Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 no in.house, spis in house upravena eta a limitka ano, ale 1000ks titan a 1000ks karbon provedeni Nám tvrdili, že jsou dvě limitky 500 a 1000, nepamatuju se, která z nich to byla. S tím strojkem to říkají skoro všichni, co předělají ETU. Záleží na míře úprav a drzosti, vydávat to za vlastní.
bradda Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Nám tvrdili, že jsou dvě limitky 500 a 1000, nepamatuju se, která z nich to byla. S tím strojkem to říkají skoro všichni, co předělají ETU. Záleží na míře úprav a drzosti, vydávat to za vlastní. The case is 48mm in size available in Titanium which is limited to 1000 pieces and priced $19,900 or carbon fibre (500 pieces) at $25,900.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Mám tady pár fotek z prezentace v Oceanografickém Institutu v Monaku... i s knížetem.
NIGHTinGALE Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Ty krávo, to je bomba přírůstek, gratuluju!!!Většinou nafintěnej a nezajímvej Hublot sundal oblek, nasadil neopren, potopil se na dno moře a tam to udělal mořské panně.Krásný hardcore potápky a ta fotka od Kamila, jak je ta holka v nádrži, je taky bezchybná.
Návštěvník dlubix Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Nelíbí se mi ani ty hodinky, ani jaks to sem plesknul bez půl slova, ale i tak gratuluju. Jsou to potápky jak maj bejt.
Návštěvník Ondrej Čechovič Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Zaujímavé hodinky, ale Hublot vie spraviť aj krajšie, aspoň toľko môj názor. Ale gratulujem, nech slúžia.
jacob Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Předevčírem jsem naživo viděl tyto Hublot, dnes další zde na Chronomagu. Krásné !
bedja Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 ..dělají tak trochu odlišné hodinky..nakonec proč ne..za mě dobrý..
Leviathan Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 (upraveno) Nadhera....na fotke s tou slecnou vyzeraju zhruba rovnako velke ako jedna cocka na jej maske:-). kazdopadne super a gratulujem. mne sa moc pacia. (kludne aj k obleku) Upraveno 6. prosince 2011 uživatelem Leviathan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se