Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Krásný hodinky, gratulace. Kolik máš průměr zápěstí, nebude foto na ruce?

Gratulace, na Yblo to vypada dobre, blizsi specifikace by nebyla?

Kdybys jezdil do Baselu, nemusel ses ptát.:P In-house, limitka 500 kusů, 48 průměr, 4000 m vodotěsnost, retail 20 tisíc US$.

post-147-065795500 1322861793.jpg

Odesláno

Krásný hodinky, gratulace. Kolik máš průměr zápěstí, nebude foto na ruce?

Kdybys jezdil do Baselu, nemusel ses ptát.:P In-house, limitka 500 kusů, 48 průměr, 4000 m vodotěsnost, retail 20 tisíc US$.

no in.house, spis in house upravena eta a limitka ano, ale 1000ks titan a 1000ks karbon provedeni

Odesláno (upraveno)

Tak to je dobrá masáž, ani nepamatuji kdy se tady naposledy nějáké Hublotky ukázali" Gratulace, jsou úžasné :notworthy: Myslel jsem tedy také, už jen kvůli té ceně, že mají in-house" No, i ta Eta se dá pěkně vyladit :smile_anim: Můžeš prosím tě nafotit spodní stranu? Děkuji"

Upraveno uživatelem African
Návštěvník Kamil
Odesláno

no in.house, spis in house upravena eta a limitka ano, ale 1000ks titan a 1000ks karbon provedeni

Nám tvrdili, že jsou dvě limitky 500 a 1000, nepamatuju se, která z nich to byla. S tím strojkem to říkají skoro všichni, co předělají ETU. Záleží na míře úprav a drzosti, vydávat to za vlastní.:)
Odesláno

Nám tvrdili, že jsou dvě limitky 500 a 1000, nepamatuju se, která z nich to byla. S tím strojkem to říkají skoro všichni, co předělají ETU. Záleží na míře úprav a drzosti, vydávat to za vlastní.:)

The case is 48mm in size available in Titanium which is limited to 1000 pieces and priced $19,900 or carbon fibre (500 pieces) at $25,900.
Návštěvník Kamil
Odesláno

Mám tady pár fotek z prezentace v Oceanografickém Institutu v Monaku... i s knížetem.:)

post-147-031335600 1322944980.jpg

post-147-035239600 1322944985.jpg

post-147-091727400 1322944989.jpg

post-147-073682200 1322944993.jpg

Odesláno

Ty krávo, to je bomba přírůstek, gratuluju!!!

Většinou nafintěnej a nezajímvej Hublot sundal oblek, nasadil neopren, potopil se na dno moře a tam to udělal mořské panně.

Krásný hardcore potápky a ta fotka od Kamila, jak je ta holka v nádrži, je taky bezchybná.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Nelíbí se mi ani ty hodinky, ani jaks to sem plesknul bez půl slova, ale i tak gratuluju. Jsou to potápky jak maj bejt.

Návštěvník Ondrej Čechovič
Odesláno

Zaujímavé hodinky, ale Hublot vie spraviť aj krajšie, aspoň toľko môj názor. Ale gratulujem, nech slúžia.:)

Odesláno (upraveno)

Nadhera....na fotke s tou slecnou vyzeraju zhruba rovnako velke ako jedna cocka na jej maske:-). kazdopadne super a gratulujem. mne sa moc pacia. (kludne aj k obleku)

Upraveno uživatelem Leviathan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...