Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pre mňa určite Rolex Submariner zelená keramika :)

ale to som tak pred rokom ani netušil :)

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

aha..takhle...no tak to ti celkem závidím že tvoje verze definitivních hodinek je takhle dostupná...myslím to v dobrým...

Za mna aspon tak.Kupis si ich a nechas.

Odesláno

aha..takhle...no tak to ti celkem závidím že tvoje verze definitivních hodinek je takhle dostupná...myslím to v dobrým...

Inac o tychto hodinkach som uvazoval uz pred dvoma rokmi.Takze vyber trval takto dlho :smoke:
  • po měsících...
Odesláno

tak už to vím - definitivní hodinky neexistují, stejně tak jako neexistuje ideální partner/ka... vždy je to souhrn kompromisů a tolerance

;)

nicméně, toto poznání je velmi osvobozující

:angel:

Odesláno

Čili je to třeba zkoušet a o tom to je...

... hlavně až budete třeba v Chronoshopu, nelistujte těma časákama co tam mají. :-)

Určitě existují, jen je najít.

Odesláno

Čili je to třeba zkoušet a o tom to je...

... hlavně až budete třeba v Chronoshopu, nelistujte těma časákama co tam mají. :-)

Tak v tomto má odjinud pravdu. Žádný listování..... Člověk tam jde za konkrétním modelem a je rozhodnutý si ho koupit, pak začne listovat a odchází s brekem bez hodinek s vizí šetřit a šetřit :) 

Měli by na tuhle nemoc dávat prášky :)

Odesláno

Tak v tomto má odjinud pravdu. Žádný listování..... Člověk tam jde za konkrétním modelem a je rozhodnutý si ho koupit, pak začne listovat a odchází s brekem bez hodinek s vizí šetřit a šetřit :)

Měli by na tuhle nemoc dávat prášky :)

Definitivní hodinky existují, to není žádný problém. Jen nesmíte omylem zabrousit na Chronomag :)

No abych nebyl kritický, moje definitivky na denní nošení:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Celkem souhlasim s Jirkou,taky v tom az takovej problem nevidim...jeste tak pred rokem jsem mel asi patery(v hlave)definitivni,ale ted uz jen jedny,nestojej az tak moc,ale chci se k nim dopracovat...jo,jsou to moony,hesalit a manual,proste vim,ze je jednou budu mit,jasne,je milion hodinek,ktery me lakaj a na ktery treba i mam,a je sto milionu kusu,na ktery nikdy nevydelam,takze z realnych kusu Moony a tecka.

Odesláno

Nesouhlasim, cim vic ty definitivni hledam, tim vic zjistuju, ze je tezsi je najit a ze jsem od nich dal a dal, tim vic menim hodinky, zkousim a zjistuju, ze uz vlastne nevim, co presne hledam ( a to jsem na tyto stranky lezl s tim, ze mam jasnou predstavu, co chci a jen si ujasnoval svou volbu ).

Návštěvník
Odesláno

Pro mě hodinky jsou mj. i "prodloužením přirození" - machruju s nimi. Nestrkám je každému pod rypák: "Hele mám hodinky za padesát litrů" , ale moje okolí ví, že mám rád hodinky a mám drahé hodinky. A  že ty prachy za ně dá...

x krát promílaný machrindex. A dělá mi to dobře.   A definitivní hodinky budou ty, které bych  si nechal, kdyby mě svět okolo zkrouhnul.

Jeden kamarád tady z fóra mi vyprávěl příběh jeho známého, který přišel o velký prachy, obrazně a vlastně doslova převlékl košilku od Bosse za flanelku, ale nechal si zlatý IWC, jedinou památku na časy, kdy byl král.

Tomu říkám definitivní hodinky.

Dary od otců a dědů děděných v rodině nepovažuju za hodinky. To je citový artefakt, o x levelů výš.

Odesláno

jedny už mám na ruke a druhé este v hlave. Jednoznačne moony. Viem že na svete je kopa lepších krajších a neviem akých hodiniek. Ale nemôžem a nechcem aby sa mi v hlave urobil ten bordel že to dotiahnem k rolex a budem vlastne zase niekde na začiatku. Ono je to vlastne všetko v hlave. Takže za seba moony a fliegerchronografy :-)

Odesláno

Roman I-...podobnej pribeh muzu vypravet,mam kamose,co vydelal(nezdedil)fakt raketu a prisel o ni,ted se soudi uz par let o majetek v radu desitek milionu...nema prakticky nic...ale Paneraie nosi dal,stejne vetsina lidi vi kulovy...a nosi je presne z toho duvodu,co si zminoval...aby si alespon nekdy pripomnel,ze byl nahore..

Odesláno

Máš pravdu Romane, ale trošku jiná situace je ve chvíli, kdy je člověk na vrcholu svých finančních sil. To se mu potom otevírají širší možnosti a těch definitivních hodinek je tam víc. Strašně rád bych řekl, že vím který jsou ty definitivní a třeba si to o některých teď i myslím, ale stejně to bude za rok úplně jinak a dokud ty prachy na to budou, tak se to podle mě bude neustále měnit (a tím ani nemyslím jenom směrem výš a výš). 

Definitivní jsou ty, který po mně zůstanou a stane se z nich právě ten rodinný artefakt!

Odesláno

Jeden kamarád tady z fóra mi vyprávěl příběh jeho známého, který přišel o velký prachy, obrazně a vlastně doslova převlékl košilku od Bosse za flanelku, ale nechal si zlatý IWC, jedinou památku na časy, kdy byl král.

Tomu říkám definitivní hodinky.

Uhm, tohle je daleko za hranicí mojí představivosti, celkem by mě zajímalo, jak ten příběh pokračuje...

Odesláno

Samozrejme, že existujú definitívne hodinky. Ale členovia tohto fóra také nemajú. Ten, kto sa zaujíma o hodinky, sleduje ich históriu a vývoj, ten nebude nosiť 30 rokov tie isté. Definitívne hodinky nosia tí ostatní...

Odesláno

Existují.. ale musíš je mít doma všechny a střídat je podle nálady. Takže definitivních mám cca 20 :)

Odesláno

Samozrejme, že existujú definitívne hodinky. Ale členovia tohto fóra také nemajú. Ten, kto sa zaujíma o hodinky, sleduje ich históriu a vývoj, ten nebude nosiť 30 rokov tie isté. Definitívne hodinky nosia tí ostatní...

Tesat do kamene!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...