hejdik Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 Mám pocit,že definitivní jsou už jenom takové,které si člověk vezme do rakve
patriknapr Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 Mám pocit,že definitivní jsou už jenom takové,které si člověk vezme do rakve V tom případě nic dražšího. Pochybuju, že by někoho rodina pohřbila třeba z roladama za kilo)))
odjinud Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 A do krematoria to zase chce nějaké "heat resistant" :-)
Daemonultimate Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 Jak že,definitivní hodinky ? Vždytˇ definitivní je jen
profil Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 No pre mna su "definitivne" prave tie, ktore si planujem kupit........keby je nejaky zakon o "definitivnych hodinkach, tak je castejsie porusovany ako dopravne priestupky... :-)
semi001 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Nechci nic zakřiknout, nicméně poslední akvizice proběhla před dvěma měsíci a já nemám potřebu po jiných
hejdik Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Nechci nic zakřiknout, nicméně poslední akvizice proběhla před dvěma měsíci a já nemám potřebu po jiných To přijde.... Když jsem kupoval na podzim Divemasstery,tak jssem si říkal:"minimálně rok si s nima vystačím" ...a prd.
semi001 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 To přijde.... Když jsem kupoval na podzim Divemasstery,tak jssem si říkal:"minimálně rok si s nima vystačím" ...a prd.Když u mě se nikdy víc jak dva měsíce hodinky neohřály. A to už jsem po 2 - 3 týdnech koukal po jiných. Ale LV je srdcovka, každý den se na ně těším Ale stejně to přijde
mrakodrap Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Existují. Po dlouhém hledání mohu říci, že ty moje jsou tyhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se