bandicoot Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 Já měl Fortisek i Sinnů v ruce hafo a Sinny mi přijdou takový preciznější. Ono strašně moc dělá to pískování pouzdra, hodinkám to dává skutečně technicistní vzhled.A co se týče tech fíčur jako kapsle, tegiment, ponorková ocel, wr1000m, tam se Fortis nechytá.
Miroslav 2 Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Sluší im to aj na koži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Řemen možná, ale ta spona není Sinn style.
Leviathan Odesláno 15. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Ja si nepomôžem. Z čisto praktického hladiska sa mi koža na potápky nehodí. Snáď na dáky stutočne vintage kúsok.
H-B Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Ja si nepomôžem. Z čisto praktického hladiska sa mi koža na potápky nehodí. Snáď na dáky stutočne vintage kúsok. No, jestli tohle zakladas na tom, ze 'potapky' jsou minene jako hodinky do vody, uvedom si, ze hodne (troufnu si rict 90%) z nich vodu malokdy uvidi, jestli vubec, a konci a jako desk-diver. Ale vzhledem k tomu, ze to porad jsou tool watch, adekvatni kuze se k nim hodit muze a mnohdy hodi velice. Si myslim ja
sect Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Abych nezakládal zbytečně druhé vlákno budu pokračovat v tomto původním, protože od včerejška jsem jejich nový, šťastný majitel. Tak přidávám pár fotek z dneška. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem sect
Leviathan Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Pozeram, ze im davas este za horuca poriadne do tela. Tak to ma byt. Nech ti robia radost.
funf5 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Dobře ty, gratulace k supr kusu a taky k fotkám... Ta podvodní má náběh na kalendář....
funf5 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Btw, já jsem právě dorazil z Chronoshopu a 857UTC
Quido Morava Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Ja si nepomôžem. Z čisto praktického hladiska sa mi koža na potápky nehodí. Snáď na dáky stutočne vintage kúsok. souhlaím s logickým názorem - ale na druhou stranu musím uznat, že na tom řemenu vypadají hodně zajímavě a neotřele, na tahu jsou sice hezké, ale přijdou mi takové banální
Quido Morava Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Já měl Fortisek i Sinnů v ruce hafo a Sinny mi přijdou takový preciznější. Ono strašně moc dělá to pískování pouzdra, hodinkám to dává skutečně technicistní vzhled. A co se týče tech fíčur jako kapsle, tegiment, ponorková ocel, wr1000m, tam se Fortis nechytá. mám přesně stejný pocit - fortisy jsem taky nějakou dobu dost okukoval a chtěl, až jsem si jich pár "ohmatal", tak mne to přešlo.... ještě bych ke kvalitě zpracování sinn přirovnal i damasko Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem Quido Morava
sect Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Btw, já jsem právě dorazil z Chronoshopu a 857UTC To je rozumné.....ty jsem chtěl původně, kdyby nepřišla tato nabídka.
kubson Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 žeby Sinn vlna? to se mi líbí, to podporuju
323GT Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2012 Btw, já jsem právě dorazil z Chronoshopu a 857UTC Tak to jsi byl Ty. Já tušil, že to bude někdo odsud... Pěkně jsi vybral.
welis Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Sakra nechat si tyhle U1SDR utéct o 4 minuty No nic zatim mě musí těšit 857 UTC...taky nejsou špatný
sect Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 (upraveno) Ponorka mezi stromy..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a strom v ponorce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A teď mně napadlo, jdu vyzkoušet jak se budou nosit na gumě ..... Upraveno 11. února 2012 uživatelem sect
Leviathan Odesláno 11. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2012 Sakra..neviem, ci to bolo dobre rozhodnutie. Dufam, ze ked moje srdce zatuzi opat po SF......budes ustretovy:-) Ponorka mezi stromy..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a strom v ponorce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A teď mně napadlo, jdu vyzkoušet jak se budou nosit na gumě .....
sect Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Sorry ale si nebudu ......mám je fakt rád, jsou super. Díy moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. února 2012 uživatelem sect
Quido Morava Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Odesláno 13. února 2012 Sinn dělají moc pěkný hodinky a jestli připravuješ rozsáhlejší článek tak se moc těším, já mám vyhlídnuté sinn 6000 no, já taky, anebo ještě lépe 900 FLIEGER Massivband... ale je to už poněkud jiná liga ;-)
sect Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 Pár pokusů o "detail" automatem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se