pedros84 Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 (upraveno) Ahoj, dobrý den, uvažuji o nákupu hodinek DETOMASO Firenze, ale jak tu mám možnost číst recenze, tak je považujete za nekvalitní výrobek až šmejd. Zajímalo by mne zda se jedná pouze o Váš subjektivní pocit, a nebo s nimi zde má někdo konkrétní zkušenosti, či z čeho vycházíte? Děkuji za reakce a zdravím Upraveno 11. prosince 2011 uživatelem pedros84
libor2002 Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 Tady ti na tuto znacku moc lidi nic konkretniho nerekne, protoze Detomaso jde mimo ne. A ani se nedivim. Tak kdyz nenajdes odpoved ani ve vlakne http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38292-hodinky-detomaso/ tak konej jak myslis. Nekde je napsano, ze tam je strojek Seiko, nekde dokonce svycarsky... no kolem teto znacky je nejak plno lzi Kazdopadne, pokud je koupis a pak tady na chronomagu budes cist nejaky ten patek ruzne prispevky, urcite si budes drbat hlavu, ze jsis mohl za ty penize koupit neco mnohem lepsiho.
pedros84 Odesláno 11. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 Tady ti na tuto znacku moc lidi nic konkretniho nerekne, protoze Detomaso jde mimo ne. A ani se nedivim. Tak kdyz nenajdes odpoved ani ve vlakne http://forum.chronom...dinky-detomaso/ tak konej jak myslis. Nekde je napsano, ze tam je strojek Seiko, nekde dokonce svycarsky... no kolem teto znacky je nejak plno lzi Kazdopadne, pokud je koupis a pak tady na chronomagu budes cist nejaky ten patek ruzne prispevky, urcite si budes drbat hlavu, ze jsis mohl za ty penize koupit neco mnohem lepsiho. díky za radu, no je to vše zvláštní, pročetl jsem si forum a upřímě nevím, zda do toho jít či ne . Je pravda že v téhle cenové relaci vypadají hodně dobře vzhledově, na druhou stranu mohou být i šmejd. Nevím však, zda lidé, co nakoupili přes aukro, nepořídili například čínský padělek. Na druhou stranu je možné, že se ty hodinky vyrábí v Číně.... Já se je chystám koupit přes vykupto a tam udávají, že součástí balení je záruční karta a hologram pravosti...
fermuello Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 Vyhni sa im radšej !!!! Neviem síce koľko stoja alebo koľko chceš investovať do hodiniek ale určite ti tu v tej cenovej kategórii poradia aj niečo lepšie ....
pedros84 Odesláno 11. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 (upraveno) Vyhni sa im radšej !!!! Neviem síce koľko stoja alebo koľko chceš investovať do hodiniek ale určite ti tu v tej cenovej kategórii poradia aj niečo lepšie .... I tobě díky za reakci, no chci hodinky tak do 2.500,- Kč, vlastně je to dárek k Vánocům, co si vybírám pro sebe. Nechci více zatěžovat osobu, která mi ho bude kupovat. Líbí se mi vzhledově, krom toho se mi líbí ještě Festina - Panama 16235/6 Multifunction. Jsem lajk, takže v první řadě koukám na vzhled a pak samozřejmě i na to, jestli ty hodinky něco vydrží. Určitě bych nechtěl ,aby mi přestaly jít po pádu z metru na lino, jak jsem četl zde ve výše uvedeném vláknu ) Upraveno 11. prosince 2011 uživatelem pedros84
Axel Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 (upraveno) I tobě díky za reakci, no chci hodinky tak do 2.500,- Kč, vlastně je to dárek k Vánocům, co si vybírám pro sebe. Nechci více zatěžovat osobu, která mi ho bude kupovat. Líbí se mi vzhledově, krom toho se mi líbí ještě Festina - Panama 16235/6 Multifunction. Jsem lajk, takže v první řadě koukám na vzhled a pak samozřejmě i na to, jestli ty hodinky něco vydrží. Určitě bych nechtěl ,aby mi přestaly jít po pádu z metru na lino, jak jsem četl zde ve výše uvedeném vláknu ) V této cenové relaci je víceméně jedno, co koupiš, žádný zázrak čekat nemůžeš. On i ten čínský strojek, třebaže je celý plastový, svoji funkci plus mínus vykoná a čas ti ukáže. Být tebou, vezmu prostě to, co se mi bude nevíce líbit, vybíral bych čistě podle designu. Z mého pohledu je nejlepší něco od Casia v případě quartz hodinek (lepší než módní šunty), doporučuji koupi přes ebay, v pohodě se dostaneš na 2 tiíce i méně za modely, co u nas třeba stojí 3, 4 tisíce. Pokud bys přece jen navýšil rozpočet na 4, 5 tisíc, pak doporučuji (třebaže to není nic originálního a stále se to tady v každém vlákně omýla) koupit Seika v mechanice, potápky Upraveno 11. prosince 2011 uživatelem Axel
pedros84 Odesláno 11. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 V této cenové relaci je víceméně jedno, co koupiš, žádný zázrak čekat nemůžeš. On i ten čínský strojek, třebaže je celý plastový, svoji funkci plus mínus vykoná a čas ti ukáže. Být tebou, vezmu prostě to, co se mi bude nevíce líbit, vybíral bych čistě podle designu. Z mého pohledu je nejlepší něco od Casia v případě quartz hodinek (lepší než módní šunty), doporučuji koupi přes ebay, v pohodě se dostaneš na 2 tiíce i méně za modely, co u nas třeba stojí 3, 4 tisíce. Pokud bys přece jen navýšil rozpočet na 4, 5 tisíc, pak doporučuji (třebaže to není nic originálního a stále se to tady v každém vlákně omýla) koupit Seika v mechanice, potápky díky za radu, no Seiko je tu koukám hodně populární, asi zkusím zatím ty šílený Detomaso, jak tu uvádíte, před chvíli mi bylo sděleno, že jsou od německého výrobce. Pokud budu mít hroznou zkušenost, podělim se tu s Vámi )))
Pavel K. Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 Za ty penize jdi radši do Casia. Tam získáš osvědčenou kvalitu. Pokud si koupíš ty čínský hrůzy, tak později toho budeš litovat. Věř nám
T1000 Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2011 (upraveno) Taky bych ti radil - běž do Casia. Prověřená značka, vysoký poměr cena-kvalita-výkon. Pokud ale tvé srdéčko touží po Detomasech, tak si dej majzla, co koupíš. Na aukru se dají sehnat kolem 1000,- Kč, takže ještě ušetříš POZOR:Příklad1: http://aukro.cz/nove-luxusni-panske-hodinky-detomaso-firenze-i1978191513.htmlPříklad2:http://aukro.cz/nove-panske-hodinky-detomaso-firenze-blk-i1978191252.html První jsou quartz a druhé vypadají spíš jako ISA automaty. Automaty s tímto strojkem neber, je to poruchový strojek, často se zasekává, dává se do nejlevnějších čínských replik. Upraveno 12. prosince 2011 uživatelem T1000
Petr Svenda Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2011 Hele, mám doma jedny Detomaso Barletta. Kdyz jsem je otevrel, koukal na me plech, plast a osičky bez uložení. Jsou v černém PVD (?). Jestli je chces, za pětikilo + poštovné jsou tvoje, já je na ruku už nedám. Ale moc bych ti to neradil. Myslim, ze i za to poštovné by byly drahé.
Slim_brno Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Ta cena na tom webu, co jsi uváděl, není nijak výhodná (pokud teda akceptujeme že chceš tyto konkrétní hodinky, ačkoli souhlasím s doporučením kolegů ohledně jiné značky), protože za ty peníze se dají na netu/aukru sehnat standardně, takže s tím rozhodnutím kvůli tomu, že ta nabídka končí, rozhodně nespěchej.
Petr Svenda Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 (upraveno) díky za radu, no je to vše zvláštní, pročetl jsem si forum a upřímě nevím, zda do toho jít či ne . Je pravda že v téhle cenové relaci vypadají hodně dobře vzhledově, na druhou stranu mohou být i šmejd. Nevím však, zda lidé, co nakoupili přes aukro, nepořídili například čínský padělek. Na druhou stranu je možné, že se ty hodinky vyrábí v Číně.... Já se je chystám koupit přes vykupto a tam udávají, že součástí balení je záruční karta a hologram pravosti... Jako, prave detomaso to jsou urcite, o tom netreba pochybovat, ale v tom je prave ten problem. Navic jsou hnusny, ale to je jen muj osobni pohled, samozrejme Upraveno 13. prosince 2011 uživatelem Petr Svenda
klaucz Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 (upraveno) Ahoj, dobrý den, uvažuji o nákupu hodinek DETOMASO Firenze, ale jak tu mám možnost číst recenze, tak je považujete za nekvalitní výrobek až šmejd. Zajímalo by mne zda se jedná pouze o Váš subjektivní pocit, a nebo s nimi zde má někdo konkrétní zkušenosti, či z čeho vycházíte? Děkuji za reakce a zdravím Pokud chceš podporovat podvodníky, tak si je kup. Jde o ty samé lidi, co sem z Číny tahaj Graf Von...,.... Pokud ti nevadí, že z tebe dělají idiota, tak je to tvůj problém. Pro někoho může být problém, že si vymýšlí všelijaké značky, záměrně matou kopující. Už jen to, že parazitují na značce De Tomaso. Vynechají mezeru, aby nebyl náhodou problém,.... Jsou lidé, kteří jim za ty pohádky jsou ochotní 2 000,- dát. Ti ale nevědí, že si z nich prodejce dělá srandu. Ty to víš, o to je to horší. Upraveno 14. prosince 2011 uživatelem klaucz
mmcmxcix Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 (upraveno) Pokud chceš podporovat podvodníky, tak si je kup. Jde o ty samé lidi, co sem z Číny tahaj Graf Von...,.... Pokud ti nevadí, že z tebe dělají idiota, tak je to tvůj problém. Pro někoho může být problém, že si vymýšlí všelijaké značky, záměrně matou kopující. Už jen to, že parazitují na značce De Tomaso. Vynechají mezeru, aby nebyl náhodou problém,.... Jsou lidé, kteří jim za ty pohádky jsou ochotní 2 000,- dát. Ti ale nevědí, že si z nich prodejce dělá srandu. Ty to víš, o to je to horší. Nejak nechapu tvuj prispevek. Tyhle hodinky si nekladou za cil fejkovat De Tomaso, tyhle hodinky se vyrabeji pro lidi, ktery vybiraji hodinky ciste podle designu za par kacek. Pokud hodinky delaji nekomu radost, pak nevidim problem, vzdyt o tom hodinky nakonec jsou. Ovsem kdyz se tyhle hodinky prodavaji za promrstenou cenu, tak to uz pak problem je. Jak ale rikam, pokud budou delat radost, tak za par kacek (do 2000 Kč) dobry. Doporucuji ale nakupovat v zahranicnych eshopech, u nas se tyhle "kousky" prodavaji za hovadsky ceny. +1 pro Axel, hezky napsano. Upraveno 14. prosince 2011 uživatelem mmcmxcix
xXx8xXx Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 Nejak nechapu tvuj prispevek. Tyhle hodinky si nekladou za cil fejkovat De Tomaso, tyhle hodinky se vyrabeji pro lidi, ktery vybiraji hodinky ciste podle designu za par kacek. Pokud hodinky delaji nekomu radost, pak nevidim problem, vzdyt o tom hodinky nakonec jsou. Ovsem kdyz se tyhle hodinky prodavaji za promrstenou cenu, tak to uz pak problem je. Jak ale rikam, pokud budou delat radost, tak za par kacek (do 2000 Kč) dobry. Doporucuji ale nakupovat v zahranicnych eshopech, u nas se tyhle "kousky" prodavaji za hovadsky ceny. +1 pro Axel, hezky napsano. On to nemyslel tak, ze fejkuju De Tomaso, ale ze sa prizivuju na ich znacke, co je si myslim pravda, kedze predajcom z Ciny ide o to, aby "znacka" ich hodiniek znela ako nieco velke, vid. spomenuty Graf von Montewehro (ci ako sa to pise). A zasa za tych 2000Kc si kupi v predajnom vlakne urcite lepsie hodinky(kvalitnejsie), aj ked dizajn mozno nebude az taky ako pri Detomaso.
mmcmxcix Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 Vzdyt prave o to tady jde. Clovek muze dat tech par kacek za osobitejsi hodinky (treba Orient) a nebo ty penize muze taky treba dat za Detomaso. Jde jenom o to, co komu spravi vetsi radost. Vsichni mame svuj styl a naroky. Cim levnejsi hodinky, tym zbytecnejsi je potreba resit osobitost a kvalitu. At si koupi co se mu libi (ovsem furt se bavime o hodinach za par kacek jo). Kdyby presel na uroven vys, tak je jasny ze za detomaso by nedal ani korunu, ale vybiral by ve vodach orient nebo seiko.
xXx8xXx Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2011 Ale ved teraz moze za rovnaku ciastku ako da za Detomaso kupit aj Orient ci Seiko.
mmcmxcix Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Ale ved teraz moze za rovnaku ciastku ako da za Detomaso kupit aj Orient ci Seiko. Jo, ale nebudou se mu designove libit japonci v tyhle cenove kategorii, kdyz se mu ted libej ty detomaso... nekdo nekupuje hodky pro "vnitri" pocit, ale ciste pro design. Chapes? Ale vzdyt to je jedno, bavime se o h...u.
klaucz Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Jo, ale nebudou se mu designove libit japonci v tyhle cenove kategorii, kdyz se mu ted libej ty detomaso... nekdo nekupuje hodky pro "vnitri" pocit, ale ciste pro design. Chapes? Ale vzdyt to je jedno, bavime se o h...u. Máš pravdu, je to debata o ničem. Pokud někdo touží i přes uvedená fakta po hodinkách Detomaso, tak ať si je koupí. Nevidím ale důvod, proč kvůli tomu leze na chronomag.
amplitube Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 (upraveno) Tak Vazeni, zabite ma,odstrelte ma,...ano som ten blazon,co to zariskoval a vrhol sa do neslavnych Detomaso ! Ano priznavam ,som neznalec,ale zas vzhladom k tomu,ze su to moje momentalne asi stvrte hodinky,tak to ,ze som si ich kupil,nepovazujem az za tak moc trapne..Aby ste si nemysleli,ze som uplny blb,tak zacnem tym,ze moje normalne hodinky ,ktore denne nosim su tie s ciernym vnutrom :http://www.hanowa.ch/pages/sites/classicline/freedomchrono.htmlhttp://www.swissmade.com/en/web/index.php?id=3412&s=hanowa_swiss_military_-_freedom_chrono&image=8848&image=8849...alebo v CZ :http://www.svetcasu....-A-DAREK-ZDARMAhttp://www.hodinkyeg...hanowa-65115040 Potreboval som este jedny ''imidzovky'' komplet cierne,vacsie,modernejise,ktore vizualne hned ukazu...Ano viem,ze presne takato veta sem na tento blog moc nepatri,ale verte,ze sa najde vela takych,ktory idu presne po tejto vete,a mozno prave im tymto aspon trosku pomozem...Hladal som samozrejme v cenovej kategorii do 2500,- Kc !!! ...Mimochodom,ak mi niekto najde hodinky podobneho vzhladu do tejto sumy,budem mu moc vdacny,mne sa to nepodarilo!Islo mi naozaj o to,najst hodinky,ktore budu vypadat kompet cierne,s ocelovym remienkom,budu trochu vacsie,aspon 42 mm,a budu stat do 2500 ,- Kc...V tomto si myslim,ze som moc toho na vyber nemal...preto som do nich isiel!Samozrejm,ak by som hladal seriozne,a mal viac penazi,ani o ne nezaskrtnem, a hladam serioznejsie znacky a kvalitu!Ale na ten ucel,ktory som potreboval su absolutne vyhovujuce!Nemienim sa v nich potapat,nemienim v nich utekat,skakat ani sportovat,nemienim ich nosit kazdy den!Proste len obcas,opatrne ,na paradu k dofarbeniu. A teraz k hodinkam samotnym : tu su nejake odkazy : original stranky :http://www.detomaso-...ssic_SL1624C-BK stranky cz,kde som ich kupil :http://hodinky-kaspa...ke-hodinky.html Hodinky,mam len par hodin,takze este Vam asi toho moc nenapisem,ale kazdopadne vyzeraju slusne,su tak akurat velke na moju relativne malu ruku,remienok nic moc,dost tenky,odopinaci patent remienku sa dobre odopina,ale zlozitejsie zapina,ale nevadi mi to az tak moc...zvyk..Knofliky su dost trapne,slabe...cifernik je celkom pakny,hlboky,paci sa mi cervena sekundovka..Datum finguj,lebo sa prave pred chvilou sam prepol.....motor asi funguje,pac idu presne - zatial..,vsetky funkcie funguju...Ruky som uz par krat umyval pod vodou a vse ok...Boli v peknej striebornej krabicke,vse komplet zalepene,kazda cast osobitne,k tomu karta zarucna... Zatial vse funguje ako ma,na ucel vizualny su idealne! zatial uvidim,co ukaze cas... ...Budte radi,ze tu mate aspon jedneho blazna,co sa obetoval,zariskoval,a aspon ich otestuje a da vediet ostatnym ake su,ci budu... ....taaak a teraz do mna....! Upraveno 24. října 2012 uživatelem amplitube
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se