Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, dal jsem pryč oranžová monstra a během 14 dní bez potápek na mě tak nějak přišly abstinenční příznaky. Myslím, že nutně potřebuji jiné :smile_anim: Cenové rozpětí je cca 15-30t.

Trošku jsem se porozhlédnul po webu a mám dva kandidáty: Glycine Lagunare automatic L1000 3899.19 a Oris Aquis 01 733 7653 4154-07 8 26 01PEB. Dřív jsem vždy plánoval, že si jednou koupím nějaké potápky od Stowy, bohužel, snad to pískované pouzdro :-( ....

V zásadě doplním kolekci Archimede XLH TOP,(když chci natahovat a poslouchat tikot) Hamilton Aviator-7751 se stříbrným číselníkem,(dá se říci nosím teď furt) a Seiko Sportura (do nepohody). A vlastně ještě Heliosy, ale až je mechano opraví (k veteránu)

Orisky jsem viděl ve Vaňkovce, nevypadaly špatně, Glycine znám jen z webu.

Tak co jak, to vidí nezávislé oči :D

Díky za konzultace a třeba ještě i jiný nápad.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A co tak v poslednej dobe dost casto preberane Sinn U1? Alebo tiez je problem matne puzdro?

Hmm Sinn znám, jsou zajímavé, již trošinku nad limit. Ale co mně hodně vadí je antireflex z venkovní strany. Stále se budu bát, že že ho škrábnu. Na Archimede antireflex zvenku mám, je to velice efektní, kolegyně si myslela, že nosím hodinky bez sklíčka. Vrtalo jí hlavou, že si nepoškodím ručičky :o

Bohužel, velmi značně je vidět každé "upatlání", tzv. daktyl a tak.

Odesláno

Z Tvého výběru bych si vzal Oris, to zajištění lunety u Glycine mi připadlo strašně "fórový", jinak naživo téměř vše od Glycine moc příjemné hodinky.

Odesláno

zekon7302 : přesně tak, jen doporučuju se velkým obloukem vyhnout MM, protože naživo to je hodně velká paráda na kterou se Oris vážně nechytá.

Odesláno

Oris má kde kdo :P , ale MM jsou takový japonský suby (nekamenovat) prostě maj koule. Kdo viděl naživo mě chápe :)

jako nic proti nim také bych je chtěl,jenomže za 30tis.je nekoupíš

Návštěvník Snow
Odesláno

Oris má skoro každý, Glycine by eventuálně šel, Marinemaster je Japonsko a navrch Seiko, ale což takhle dát si BALL ? A co třeba Engineer Master II Diver ?

Odesláno

zekon7302: to sice ne, ale na MM z 30k došetříš rychle, kdežto z 0 nebo po zbytku, co zbyde po prodeji Oris podstatně hůř.

Odesláno

Volil bych Glycine, Oris má atypické pouzdro , ale Ty sis hodinky určitě zkoušel takže o tom víš. Jinak bych jako další možnost přidal Eternu Kontiky.Mám jen hloupý obrázek s Eternami na kůži. Dělají se samozřejmě na kovovém náramku. Kontiky se vyrábějí ve dvou velikostech a to 42 a 44mm.

Odesláno (upraveno)

Jako jiz temer majitel U1 je nemuzu nez doporucit. Je ted mimochodem idealni doba, protoze jak je videt i tady na foru, spousta lidi v tomhle hobby obmenuje staj. Tzn., ze daji se sehnat mirne jete v tvem limitu, Uz je to dyl, ale videl jsem na nemeckem ebay i treba na sinn-uhrenforum.

edit: Ac mam rad Oris, souhlasim, ze jsou relativne dost rozsireny, proto bych nasledoval v doporuceni kolegy a kouknul na Glycine a Ball.

Upraveno uživatelem JanBeles

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...