M-72 Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Ahoj, dal jsem pryč oranžová monstra a během 14 dní bez potápek na mě tak nějak přišly abstinenční příznaky. Myslím, že nutně potřebuji jiné Cenové rozpětí je cca 15-30t.Trošku jsem se porozhlédnul po webu a mám dva kandidáty: Glycine Lagunare automatic L1000 3899.19 a Oris Aquis 01 733 7653 4154-07 8 26 01PEB. Dřív jsem vždy plánoval, že si jednou koupím nějaké potápky od Stowy, bohužel, snad to pískované pouzdro :-( .... V zásadě doplním kolekci Archimede XLH TOP,(když chci natahovat a poslouchat tikot) Hamilton Aviator-7751 se stříbrným číselníkem,(dá se říci nosím teď furt) a Seiko Sportura (do nepohody). A vlastně ještě Heliosy, ale až je mechano opraví (k veteránu) Orisky jsem viděl ve Vaňkovce, nevypadaly špatně, Glycine znám jen z webu. Tak co jak, to vidí nezávislé oči Díky za konzultace a třeba ještě i jiný nápad. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tommy_PP Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 A co tak v poslednej dobe dost casto preberane Sinn U1? Alebo tiez je problem matne puzdro?
M-72 Odesláno 15. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 A co tak v poslednej dobe dost casto preberane Sinn U1? Alebo tiez je problem matne puzdro? Hmm Sinn znám, jsou zajímavé, již trošinku nad limit. Ale co mně hodně vadí je antireflex z venkovní strany. Stále se budu bát, že že ho škrábnu. Na Archimede antireflex zvenku mám, je to velice efektní, kolegyně si myslela, že nosím hodinky bez sklíčka. Vrtalo jí hlavou, že si nepoškodím ručičky Bohužel, velmi značně je vidět každé "upatlání", tzv. daktyl a tak.
gougy Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Z Tvého výběru bych si vzal Oris, to zajištění lunety u Glycine mi připadlo strašně "fórový", jinak naživo téměř vše od Glycine moc příjemné hodinky.
Návštěvník G-Shock Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Což takhle dát si Marinemastery (foto: wus) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bullet Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Oris Divers Carlos Coste LE Dosti vyjimecna titanova limitka
zekon7302 Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Což takhle dát si Marinemastery MM by asi nepořídil za svůj limit a než by je sehnal tak by už dávno měl Oris,ber Oris,jsou hezčí
Yvaine Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Oris má kde kdo , ale MM jsou takový japonský suby (nekamenovat) prostě maj koule. Kdo viděl naživo mě chápe
ggrand Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 zekon7302 : přesně tak, jen doporučuju se velkým obloukem vyhnout MM, protože naživo to je hodně velká paráda na kterou se Oris vážně nechytá.
zekon7302 Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Oris má kde kdo , ale MM jsou takový japonský suby (nekamenovat) prostě maj koule. Kdo viděl naživo mě chápe jako nic proti nim také bych je chtěl,jenomže za 30tis.je nekoupíš
Návštěvník pitrs182 Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 A co třeba Longines hydroconquest?
M-72 Odesláno 15. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Což takhle dát si Marinemastery (foto: wus) Jo pěkný ale trošku nad limmit......
Návštěvník Snow Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Oris má skoro každý, Glycine by eventuálně šel, Marinemaster je Japonsko a navrch Seiko, ale což takhle dát si BALL ? A co třeba Engineer Master II Diver ?
ggrand Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 zekon7302: to sice ne, ale na MM z 30k došetříš rychle, kdežto z 0 nebo po zbytku, co zbyde po prodeji Oris podstatně hůř.
Enola Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 Volil bych Glycine, Oris má atypické pouzdro , ale Ty sis hodinky určitě zkoušel takže o tom víš. Jinak bych jako další možnost přidal Eternu Kontiky.Mám jen hloupý obrázek s Eternami na kůži. Dělají se samozřejmě na kovovém náramku. Kontiky se vyrábějí ve dvou velikostech a to 42 a 44mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
H-B Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 (upraveno) Jako jiz temer majitel U1 je nemuzu nez doporucit. Je ted mimochodem idealni doba, protoze jak je videt i tady na foru, spousta lidi v tomhle hobby obmenuje staj. Tzn., ze daji se sehnat mirne jete v tvem limitu, Uz je to dyl, ale videl jsem na nemeckem ebay i treba na sinn-uhrenforum. edit: Ac mam rad Oris, souhlasim, ze jsou relativne dost rozsireny, proto bych nasledoval v doporuceni kolegy a kouknul na Glycine a Ball. Upraveno 16. prosince 2011 uživatelem JanBeles
Anty Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Já šetřim na tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 A co DOXA SUB? Nefalšované krásné potápky s pořádnou historií a ještě k tomu za super peníz Co víc si přát"http://www.doxawatches.com/collection.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se