Gustaf Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 co něco od Hujerů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mmcmxcix Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Ty Tag se mi moc libi, konecne neco jineho nez donekonecna okopcovany submariner, ktere dela uz kazda znacka/neznacka...
EpsteinBarr Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Nie su tu v predaji prave Stowa Seatime? Je pravda, ze to pieskovanie je nachylne na poskrabanie, ale ja ich vlacim pol roka a zatial neregistrujem ziadny problem.Mam pocit, ze Sibirnaya tu tiez daval menovane Stowa tuningove s vybrusenym puzdrom.
Axel Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 A co tak v poslednej dobe dost casto preberane Sinn U1? Alebo tiez je problem matne puzdro? Chtěl bych vědět, jestli se tyto hodinky skutečně někomu líbí.. ? Promiň, ale jsou zkrátka hnusné, ani příteli své ženy bych je nepřál, když budu parafrázovat Bosáka
NIGHTinGALE Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Orisky jsou hodinky, které mám nejdéle ze všech, což svědčí o tom, že jsou perfektní
gougy Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Chtěl bych vědět, jestli se tyto hodinky skutečně někomu líbí.. ? Promiň, ale jsou zkrátka hnusné, ani příteli své ženy bych je nepřál, když budu parafrázovat Bosáka Jsou úžasné, příteli mé ženy bych je ROZHODNĚ nepřál!
Bullet Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Hele, ja tyhle diversky vidim poprve, jeste jsem nemel tu cest a jsou...no vyjimecne zajimave, tak hrozne jednoduchy design, az pekny...proste se mi libi...v jednoduchosti je sila, to muzu, zadne nesmysly navic...sel bych do nich...
M-72 Odesláno 17. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 (upraveno) Chtěl bych vědět, jestli se tyto hodinky skutečně někomu líbí.. ? Promiň, ale jsou zkrátka hnusné, ani příteli své ženy bych je nepřál, když budu parafrázovat Bosáka K SINN U1, rozhodně jsou móc pěkné a velice efektní! Zařazuji do výběru (jen ten venkovní antireflex, to musím podumat, fakt mám z toho trochu strach, co majitelé U1-ještě jste ho neškrábli?) Dále Tutima Pacific - viz další foto.(Tutima....sakra, zas to pískované pouzdro) To: Gustaf TH jsou sice pěkné, ale už dost drahé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. prosince 2011 uživatelem M-72
Návštěvník cecil Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 já bych doporučil Fortis Marinemaster nebo vynikající jsou samozřejmně Oris, sice jsou dosti "běžné" ale to svědčí o tom že velmi dobré a oblíbené.Pokud chceš experimentovat a trochu posunout finanční latku, mohu doporučit zn.Muhle Glashutte, konkretně model Rasmus.Starší v perfektním stavu se dají pořídit okolo 33-35k a jsou perfektní.
vraby Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Oris nejsou špatné,ale asi by mě časem omrzely.Asi to pouzdo bez nápadu.Volil bych toto KLIK.Zpracování pouzdra,univerzálnost.
kamilb Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 A co DOXA SUB? Nefalšované krásné potápky s pořádnou historií a ještě k tomu za super peníz Co víc si přát" http://www.doxawatches.com/collection.htm Můžu jen potvrdit,ideální tool!
Bullet Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Doxa je klasika, navic casto se delaji limitky v zajimavych barevnych variacich...v cenach kolem 1500 dolaru a vice...Koukni na ofiko stranky Doxa...
M-72 Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Oris nejsou špatné,ale asi by mě časem omrzely.Asi to pouzdo bez nápadu.Volil bych toto KLIK.Zpracování pouzdra,univerzálnost. Sumo se mi také líbí dlouhodobě. Kdyby ale Kubson nevyprodal před vánoci všechny zásoby Sinny U1, tak jsem už jedny měl (alespoň mohu dál vybírat.....)
T1000 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Zdar, z tvého výběru bych volil určitě ORISky. Glycine jsou taky super, ale hodně lidí co vůbec obě značky zná si řekne ORIS=potápky a Glycine=airmanky. Samozřejmě netvrdím, že všichni. Jinak Sinn U1 jsou příšerné a za ty prachy bys měl dvoje suprovní suma, každé s jiným cifrem. Pokud se nebudeš moct rozhodnout, a srdéčko bude toužit po potápkách tak kup ty SUMA. Uvidíš, že si je dlouho necháš a až tě omrzí není nic jednoduššího, než je sem nabídnout k prodeji. Jen se po nich zapráší
Hermes Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Pred 4mi lety jsem resil to same a vyhral to Tag Hujer Aquaracer 300m! Dnes se jeste prodava ten "prechodny" model navazujici na ten muj. Nazivo vypadaj paradne! Nedavno jsem je chtel prodat, ale nejak se k tomu nemuzu odvazat. Jinak za sebe bych bral jeste ty Orisky a eventualne Longines, ale ten nazivo vypadaj trochu lacineji, proto jsem drive dal prednost TH. Mozna stoji trochu vic, ale pokud se ti zalibi, penize pozdeji resit nebudes, ale na hodinky se s radosti podivas:)
kaliw124 Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 po dnesku mam dalsi "sen" potapkovy, zarazeni snad splnuje. lug lug 54m bych snad este zvladl.
Onisau Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2011 A co Rado? Potápky které se "vejdou" i k obleku. Vypadají netradičně, hodně retro a přitom jsou stále jako nové díky použitému materiálu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se