serengeti Odesláno 1. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Omlouvám se Československé státní lesy . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Já myslím, že to patří sem, ale musím uznat, že u myslivců to vypadá dost dobře Ty aukrový bych viděl na bastl kdy byl vložen do původního pouzdra od těchto hodinek (to je stejné jako myslivecké) cifr+nové ručky. Já bych se držel katalogu a poctivých svítících ruček a cifru aby na to chudáci myslivci na čekané viděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 puvodne jsem chtel v me sbirce hledat jeste druhy typ "mysliveckeho" ciferniku a vyfotit ho, abych vam zamotal hlavu, ale na aukru to Riber76 vyresil za me http://aukro.cz/nepouzity-cifernik-prim-s-jelenem-i2029634585.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 No a to je ten co už nesvítil že jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Riber76 bude asi pečlivý čtenář chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Riber76 bude asi pečlivý čtenář chronomagu. Jsem si téměř jistý, že není. Jestli tedy nevstoupil do našich řad v posledních několika dnech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korunka Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 No tak jestli mohu ? tyto jsou přímo od pana N....., hajného z jižních čech, který je dostal někdy v roce 1975 a od té doby mu ležely v šuplíku.Mám je od něho již dost dlouho a díky tomu, že je měl opravdu schované ještě dnes svítí indexy a slaběji i ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Jinak, podobné ručky, jen ve zlacené formě a bez lumi byly u soudků s dvojitými indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usadama Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Včera vyzvednuté od hodináře... Konečně původní stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibb Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 No tak jestli mohu ? tyto jsou přímo od pana N....., hajného z jižních čech, který je dostal někdy v roce 1975 a od té doby mu ležely v šuplíku. Mám je od něho již dost dlouho a díky tomu, že je měl opravdu schované ještě dnes svítí indexy a slaběji i ručky. Vypadají docela používaně na to, že ležely jen v šuplíku. Hajnej je asi schovával na noc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Tak jsem natolik zblbnul tímhle vláknem, že jsem si dneska vyzvednul své "nové" myslivecké primky. A co nevidím - mají lesklé ručky a bílou vteřinovku. Předpokládám, že to nikdo neměnil, tak jak to s těmi ručkami vlastně je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Dovolil bych si přidat rébus - najdi rozdíly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Dovolil bych si přidat rébus - najdi rozdíly Honzo, rád bych se tě zeptal na noční svit těchto hodinek v praxi. Předpokládám, že ty vpravo mají indexy a ručky natřené svítící barvou. Noční fotku už sem dal Korunka. Potřeboval bych ale od někoho velmi spolehlivého potvrdit, že je to radioaktivní svítivá barva (jako na PS1 či PS 2.1). Svítí ta lumi (alespoň slabě), i když je na pár hodin strčíš do tmy a vyloučíš nabuzení luminoforu UV zářením? U těch vlevo předpokládám, že jejich fluorescenční materiál září jen při osvícení UV světlem (jako u leteckých automatů). Je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Ty pravé jsou dle mého ze stejné várky luminiscence jako PS2.1. Ty levé mají ručky shodné s PS2.2 a reagují na UV osvit, ale indexy nereagují na nic. Dále mne tam překvapuje ta absence smrkové ratolesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Bez tý větvičky už tu někde byly,jen to nemůžu najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Mohu potvrdit, u původních mysliveckých byly všechny tři ručky chromované a stejné, jako u PS 2.1, cifr také svítil, je na něm stejná radioaktivní lumi, jako u sportů. Když tu barvu zakázali, sporty předělali na verzi 2.2, předělali myslivecké také na verzi bez svítících idexů, ale těch se moc asi neprodalo, asi mělo pro myslivce význam, když svítily. Pak už je za těch 440 Kčs kupovali kamarádi jako prezent tomu, komu nasadili parohy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Mohu potvrdit, u původních mysliveckých byly všechny tři ručky chromované a stejné, jako u PS 2.1, cifr také svítil, je na něm stejná radioaktivní lumi, jako u sportů. Když tu barvu zakázali, sporty předělali na verzi 2.2, předělali myslivecké také na verzi bez svítících idexů, ale těch se moc asi neprodalo, asi mělo pro myslivce význam, když svítily. Pak už je za těch 440 Kčs kupovali kamarádi jako prezent tomu, komu nasadili parohy.... To je asi jen taková povídačka ovčí babičky, já bych teda takovej prezent chlápkovi co má doma flintu rozhodně nevnucoval... Myslivce mám doma dvoje, oboje s ručkama PS 2, chrom, vteřinovka s očkem, ručky i cifr svítí. Mám schovaný i cifr zvlášť - ten nesvítící. Ale i ten má větvičku. Takže Ti, Manťáku, zase mám co závidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 No a jak jsem je včera fotil, tak koukám že jedna vteřinovka je bílá, s očkem, jinak všechny ručky stříbtné jako PS2.1, druhé mají i stříbrnou vteřinovku s očkem, svítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 (upraveno) Teď mi vážení slovutní kolegové vysvětlete tohle: Ani u jedněch jsem nebastlil, takto jsem je už získal. Pouze u těch s hnědým armovákem jsem doplnil ručky, ale vteřinovka je původní. Tak jsou to bastly, nebo se tak mohly dělat? Edit: chybka Upraveno 28. května 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Teď mi vážení slovutní kolegové vysvětlete tohle: Ani u jedněch jsem nebastlil, takto jsem je už získal. Pouze u těch s hnědým armovákem jsem doplnil ručky, ale vteřinovka je původní. Tak jsou to bastly, nebo se tak mohly dělat? Edit: chybka Taky nemám důvod se domnívat že na těch mých někdo bastlil. No a nemůžou být ty s chromovýma ručkama prostě jenom trošičku starší? Prostě se třeba jen přestaly dělat původní PS2, přišly do mody ,,humberta" a nebylo kam utopit zásoby ruček... sorry jen teorie- třeba jsem ouplně mimo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se