Frostie Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Pamětníci si také dozajista vybaví následující obrázek, který vyšel v magazínu MF s názvem Logika v kostce vydaném někdy kolem roku 1983 20022011155.jpgano, vybaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 ano, vybaví... Ano a ten časopis mám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Ano a ten časopis mám doma.No tak paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Já ho kdysi měl taky. Ale dnes ho mám už jen na disku v PDF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Ano a ten časopis mám doma.Přimlouvám se za ofocení textu a zveřejnění. Vůbec by tady mohlo vzniknout nové vlákno kde by byly fota a skeny starých článků o digitálkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Přimlouvám se za ofocení textu a zveřejnění. Vůbec by tady mohlo vzniknout nové vlákno kde by byly fota a skeny starých článků o digitálkách.Jsem také pro a dával bych tam i skeny katalogů s cenami a popisky, bylo-li by možno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Něco takového už tu bylo. Pro zájemce dávám k dispozici tu Logiku v kostce: https://drive.google.com/file/d/0B6myt6knhGLJVTBaMTRMb2txeGs/view?usp=sharing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Něco takového už tu bylo. Pro zájemce dávám k dispozici tu Logiku v kostce: https://drive.google.com/file/d/0B6myt6knhGLJVTBaMTRMb2txeGs/view?usp=sharingnenašel jsem speciální vlákno pouze se skeny katalogů, reklam a časopisů. Jinak pár pokusů jsem zaznamenal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 siwi: bomba článek Jak funguje kalkulačka. Vzpoměl jsem si na "základy automatizace" ze školy. Asi si dneska vezmu na ruku 40000 transistorů abych si užil ten pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Tak tak. Mám ještě knížku Hry s kalkulátory, a to je tepve počteníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Tak ty jsou libový, tak vintage NOS, až se mi to pomalu nechce věřit. Ať ti hezky spolehlivě slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Paradni kousek, tohle jsem nikdy nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Paradni kousek, tohle jsem nikdy nevidel.pravda, toto vlákno navštěvuješ málo, jinak už tu bylo několik debat o klíči k nim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Jen obcas nahlednu, klic je k cemu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Jen obcas nahlednu, klic je k cemu?K obsluze klávesnice, schovává se do spony, viz fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 No, hezký jsou. A ty detailní fotky jejich krásu jenom podtrhujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Aha, diky zajimave reseni, clovek by cekal nejake pero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Špičkový fotky a super hodinky. Já od toho stejnýho koupil ty tmavý a nefunkční, ale ještě jsem neměl čas se v nich povrtat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Já u svých nemám návod. Tak by mě zajímal obrázek toho návodu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Nevíte někdo, jak vyndat modul z těchto hodinek? Nejde ven a nerad bych něco poškodil. A nebo nevíte někdo, jak je opravit, aby displej zobrazoval korektně? Předpokládám, že se jedná pouze o vadný spoj mezi displejem a deskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se