Marfael Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Sportuji poměrně aktivně, ale nemůžu se zbavit "bůčku" na spodku břicha. Cvičím všemožné cviky na břicho (toes to bar, zkracovačky se závažím atd.), pravidelně běhám/hraju fočus. Nikde jinde se mi tuk nedrží.Cvičením břicha břicho nikdy nezhubneš, proto se toho nemůžeš zbavit:-). NIKDY se nehubne pouze jedna partie, to prostě není možné, nelze si vybírat kde zhubneš, stejně jako si nemůžeš vybrat kde přibereš:-). Neexistuje obtloustlý člověk, který by měl třeba jen vyrýsované břicho, nebo jinou partii a všude jinde měl tuk, to prostě nelze. Takže pokud chceš dát pryč ten "bůček, budeš muset zhubnout celkově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Ne nadarmo se říká, že svaly na břiše se rýsují dietou:-) tam žádné cvičení nepomůže. Já bych si teď spíš ale mohl založit vlákno kila nahoru :-( nějak se nemůžu stále donutit se do toho zase opřít a najet na můj režim. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Cvičením břicha břicho nikdy nezhubneš, proto se toho nemůžeš zbavit:-). NIKDY se nehubne pouze jedna partie, to prostě není možné, nelze si vybírat kde zhubneš, stejně jako si nemůžeš vybrat kde přibereš:-). Neexistuje obtloustlý člověk, který by měl třeba jen vyrýsované břicho, nebo jinou partii a všude jinde měl tuk, to prostě nelze. Takže pokud chceš dát pryč ten "bůček, budeš muset zhubnout celkově. Jasný. Jen mám prostě dispozice, že ten tuk se mi ukládá víc na břiše než jinde. Nikde jinde nemám moc tuku, jen na bůčku. Kdybych se tak donutil k dietě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Tak po měsíci opět update: Od začátku roku shozeno 21.3 kg (ze 148,8 na 127,5 kg), drtivá většina z tuku (ze 45% tělesného tuku jsem nyní na 35%). Navíc mi najednou začaly sedět košile a kalhoty, které jsem na začátku ledna ani nezapnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Tak po měsíci opět update: Od začátku roku shozeno 21.3 kg (ze 148,8 na 127,5 kg), drtivá většina z tuku (ze 45% tělesného tuku jsem nyní na 35%). Navíc mi najednou začaly sedět košile a kalhoty, které jsem na začátku ledna ani nezapnul.Máš můj hluboký obdiv. Já bohužel jedno ze svých osmi shozených přibral zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Celkem zajímavý článek k tématu je zde: http://www.vox.com/2016/4/28/11518804/weight-loss-exercise-myth-burn-calories kdo jej nechce číst celý, tomu přidám spoiler - tělo na cvičení reaguje (pravděpodobně) snížením výdeje energie (ve článku jsou popsány ještě i jiné mechanismy mající spojitost). Výsledkem je prohlášení, že cvičení je sice fajn, a pomáhá při redukci, zdaleka ale ne tak významně, jak by se dalo předpokládat z pouhého výpočtu spálených kalorií. S ohledem na kolika lidech byly ty hypotézy zkoumány je asi brzy je brát za prokázané - mě se na tom článku líbil popis jednání, který jsem sám na sobě pozoroval (víc cvičím? = víc odpočívám) - což ve výsledku účinnost cvičení snižuje (neb snižuje celkový energetický výdej člověka za 24 hodin). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 No - Tvoje shrnutí je nepřesné a zavádějící, doporučuju každému, ať si to projede sám a udělá si obrázek. Ten text není nikterak objevný. Samozřejmě, že když spálím 2500kcal za den a kdomu přidám 10 kilometrů (1000kcal), tak ačkoli mám pocit, že jsem zhubnul 10 kilo, není to zas taková pecka. Vzhledem k tomu, že takovej běh je ekvivalent slušnýho menu u McD s hranolkama a plnotučnou kolou, je logicky jednodušší nežrat. Jasně, že když si dám intenzivní půlhodinu (550kcal), spálím cukry, mám hlad jak blázen a skončím u McD, dělám chybu. Neumím totiž evidentně počítat. Na hubnutí fakt stačí fyzika ze základní školy. Vydaná a přijatá energie. Fakt za tím žádná jiná záhada není. Stačí tohle jediný pravidlo, energie se prostě bere z jídla, ne ze vzduchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 No, ještě bych dodal "co žrát a co ne". Ono nějaký kalorie člověk stějně potřebuje a je rozdíl jestli jsou z dortu nebo třeba brambor. ... Jinak za mě se konečně cítím s trochou energie, snad to jaro, takže se docela hýbu. Dokonce jsem dal rotoped ráno před prací (sice vstávám v 6:30 ale jak je ráno světlo, tak se to dá). Ve fitku se taky vede, dal jsem 90kg na bench, takže jsem si uvědomil, že bych zase mohl dát metráček a asi k tomu směřuju a rovnou i metráček na dřep - ty jsem nikdy moc nedělal kvůli špatným kolenům, ale teď dřepuju série s 70kg, tak by se to dalo. Na druhou stranu zase metrák na dřep není žádný extra výkon, to dávají šedesátikilové holky... Poslední zbývá tzv. mrtvý tah, ale tam je problém, že už nezapnu bederní pásek :-) a nechci si trhnout kýlu. Takže tam až zhubnu :-) Teď ještě zmáknout to nežrání... včerejší čarodky zase s mým předsevzetím poněkud zaclomaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Neboj se zkusit mrtvolu bez pásku. Páskem stejně techniku nenahradíš. Tím páskem jen "supluješ" stabilizátory, který tím cvičením také posiluješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Ja mam bohuzel kila nahoru, zkurvena zima bez pohybu a pak jeste nahla zmena jidelnicku a mam metrak .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Radit mrtvy tah bez pasku??? Tak hodne stesti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Radit mrtvy tah bez pasku??? Tak hodne stesti...A proc ne? Neříkám tahat tam maximalku nebo extra těžký váhy, ale na trenink (treba cross) pasek neni nutnost. Paskem techniku nenahradíš, zadá si můžeš zkurvit i s paskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Radit mrtvy tah bez pasku??? Tak hodne stesti...Cvičím MT jen bez pásku a nezvedám ze země nějaké strašné váhy, ale když dodržíš techniku, tak se to samozřejmě dá. Přijde mi, že mezi lidma panuje názor, že když si vezmu opasek nemůže se mi nic stát a naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Jasně, bez pásku ani ránu. A taky k němu kompresní obleček a trhačky a pořádně si u toho zařvat na celý fitko, jinak to cvičení nemá efekt Pak se z té výbavičky borec vyvlíkne a druhej den mu prdnou záda, když má jenom tak v teplákách naložit do auta novou mikrovlnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Pravda je tak nějak mezi - u lehčích vah pásek zbytečně oslabuje záda, u těžkých je zase riziko zranění zad a kýla. Jsou lidi, co cvičí s páskem i bicák, jsou lidi co bez něj vzpíraj... To je prostě věc názoru.Já si radši na 70+ kg beru (teď tedy ne, když ho nezapnu před pupek:-) ) - pro vzpěrače je to váha na zahřátí. Asi tak... nad kilo musím vzít i háky, jelikož mi padá činka z rukou...Takže MT cvičím, ale nemůžu jet velký váhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Jasně, rozumím. Pokud jedeš na sílu, tak ty pomůcky aspoň občas potřebuješ. Ale zažil jsem dost případů s tím opaskem při cvičení bicáku a to mi přijde fakt komický.Jinak ale v souladu s tématem vlákna bych řekl, že pro zformování postavy žádný maximálky člověk honit nemusí - ale samozřejmě, když ho to baví, nic proti tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 doporučuji 30-ti denní výzvu po měsíci mám dole 5 kg a 7cm přes boky 4 pres břicho atd. Když se to dodrží funguje to . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 MT je základní cvik protože posiluje skoro celý tělo. Používáním pomůcek ten cvik degraduješ. Nauč se správný provedení a nebudeš potřebovat opasek. Když neudržíš osu v rukách, dělej víc opakování s tím, co udržíš. A jednoho dne tě to pustí dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 MT je možná základní cvik, ale většina lidí ho cvičit neumí (postoj ala "Zvoník od Matky boží", činka daleko od těla, záklánění, atd.). Pokud nejsem schopen dodržet techniku, je lepší ho necvičit vůbec. Pro běžného cvičence, který nepotřebuje objem a nepotřebuje dělat egu dobře, postačí jiný cviky. U MT je prostě příliš velký riziko v tom, že velká váha napáchá velké škody, pokud ji neumím použít. Jinak u lidí, kteří mají techniku, z nějakého důvodu chtějí nabrat hodně hmoty nebo síly, tak je to top cvik - o tom žádná. Kondiční cvičenec, co chce zhubnout nebo se cítit dobře (aby ho nebolela záda) tah ho prostě nepotřebuje. Odesláno z mého GT-I9192 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Já jsem rád, že mě fitko aktuálně aspoň trochu baví, i když je mi jasné, že na hubnutí to zrovna není. Ale zatím nemám jiný sport, rotoped mě nudí, venkovní sporty bych musel dělat celé odpo abych měl srovnatelnou zátěž a ten čas nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se