vzduch Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Ještě, že ty běžné hadry dělají s elastanem a doma stejně nejraději chodím v teplákách. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 32 minutami, odjinud napsal: Nejak predcasne, ještě jste zapomneli zapocitat Silvestr, ne? Však jsem psal...že ještě dneska Silvestr.... ufffffff. Bude v lednu co dělat. Ono bude stačit seknout s chlastem a konečně se hejbat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 No, ac nerad, opet se k vam musim pridat. Letos to bylo jak na houpacce ... 6.1.2024 - 94kg, 108cm v pase V kvetnu sem sel prechod Anglie/Skotsko po Hadrianove valu, takze sem to musel resit a chodil sem tydne tak 70km. Samozrejme uprava jidelnicku. Takze... 10.5.2024 - 85kg, 96cm v pase Pak sem nabral pres leto asi kilo , ale po navratu z Dakaru sem vazil 84kg. No a ted mam 87 kg a od ledna to zase zacne. V lete chci projit asi 350km Kantaberskym pohorim v severnim Spanelsku, takze mne ceka shodit tak na 82kg. Na 80kg se asi nedostanu. Merim 178cm. Jo a nezacinam (logicky) hned na Novy rok, ale az "dojim zasoby". Takze stejne jako letos nekdy kolem 5.1.2025 ;-). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 A co vlastně řešíš? Na jaře se oholíš, a máš 2 kila dole .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Psssst, to je moje tajna "odtucnovaci" technika :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se