leebauer Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Před 109 dny jsem asi po 30ti letech přestal kouřit.Za těch 109 dní jsem přibral 10 kilo!!! V obleku jsem jak bedna.Syn mi řekl,že když jdu,tak mi teče sádlo i z tašky.Budu si muset zase koupit nějaké drahé drahé hodinky aby mi nezbylo na jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Njn, drogy hubnutí všeobecně pomáhaj :-) ale zas to škodí jinak, je to pech, já vím... zkus třeba žvejkat žvejkačku. A nebo spíš se koukni na net, tam to určitě někdo řešil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Já jsem nabral po ukončení kouření 7 kg. Jednak je to způsobeno tím, že se člověku vrátí chutě, a víc papá, druhak člověk něco málo přibere, i kdyby měl stejnou životosprávu, jako když kouřil. Využij své nově nabité plicní kapacity a začni se hýbat. Plav, jezdi na kole, běhej, řízni i do skladby jídelníčku. Udělal jsi dobře a k cigáru se nevracej. Navíc je to šance změnit víc. Když máš sílu na to seknout s nikotinem, máš sílu prakticky na cokoliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Chlapy dík za podporu.Já dělám v televizi a tam znám jen tři co s tím sekli. Ostatní se mi smějou, že to stejně v tom pracovním režimu nevydržím. Tady na fóru jsem 8let a aktivně přispívám až teď, protože mám furt chuť na cigáro, a jak jí dostanu, tak otevřu chronomag a snažím se myslet na něco co mě baví. Já bych se měl vlastně představit jako zaraženej nováček. Těch osm let totiž jen čtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Tak za 30 dnů od začátku hubnutí jsem sice shodil jen 1,5kg, ale asi to bude tím, že jsem místo tuku nabral nějaký svaly. V pase mám o 3 cm míň, stehno 2cm (a to je hodně poznat na kalhotách), zato třeba biceps +2 cm.Trochu jsem upravil stravování, výrazně omezil alkohol, zařadil pravidelné ranní cvičení a začal chodit do práce aspoň 3x týdně pěšky (3km jedna cesta). Čekal jsem větší úbytek, ale aspoň to má správný trend. Držte palce do dalšího měsíce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Správně hubnout ale taky znamená 1 kilo měsíčně. Takže to chlape asi děláš dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Před 109 dny jsem asi po 30ti letech přestal kouřit.Za těch 109 dní jsem přibral 10 kilo!!! V obleku jsem jak bedna.Syn mi řekl,že když jdu,tak mi teče sádlo i z tašky.Budu si muset zase koupit nějaké drahé drahé hodinky aby mi nezbylo na jídlo.Fackuj se od rána do večera aby jsi vydržel když jsem mluvil s paní profesorkou Vašákovou prednostkou plicniho oddělení v Krči tak jsem říkal že úspěch nekoureni je 20 procent tak mi řekla to jste četl optimistické statistiky realita je kolem 9 procent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Ad Conrad-dík. Asi otevřu nové vlákno - nekouření. Sakra snad i nekuřáci maj rádi hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Nechal jsem toho před 7 lety. Jde to.První 2 měsíce jsou nejhorší.Předtím 20+ / den.Držím palce, když jsi vydržel 3 měsíce tak už to dáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Neda. Ja zacal po deseti letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Jo, ale jen proto že konečně stojí Malbora kilo,tak abys moh nasrat lidi že na to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Tak po 10 letech už je to celkem blbost, znovu začínat ne, jaký jsi měl důvod? Já už jsem na snad 6-7 roku až ani nevím jak dlouho nekouřím, ale nevím proč bych znovu začínal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Po 10 letech jsem přestal a uz nekouřím 15 let. Ale zas víc piju a jím.. a nabral jsem 20 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Jo, ale jen proto že konečně stojí Malbora kilo,tak abys moh nasrat lidi že na to máš A co teprv moje elektro cigaro z nerezove oceli. Vsem rikam, ze stalo dvaciase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Tak po 10 letech už je to celkem blbost, znovu začínat ne, jaký jsi měl důvod? Já už jsem na snad 6-7 roku až ani nevím jak dlouho nekouřím, ale nevím proč bych znovu začínal.No jakoby nekouril sem skoro 15 let ale z toho sem poslednich 5 let tak jako prikuroval, to byla parada, dat si jedno cigaro za dva mesice... Uplne me vzdycky zalil pocit stesti - motejl, brneni konecku prstu, skokove zlepseni nalady.. Ted uz to pravda neni vono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 A to mi kamarad čas od casu přiveze doutníky z dominiq. Proste kvalitu-nohy od stolu. A já teď nedal ani je. Prostě nekouřím, a to se doutníky nešlukujou. Já už ten smrad nechci, ale nevím jestli vydržím. Přibral jsem zas kilo. Sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Funguje mi dobre vysazenu tech sachru. Veskery cukry jdou v podstate jen z ovoce a zeleniny. Jinak tuky, maso, vejce. Pecivo ne. Energie spousta, zadnej utlum behem dne. Vaha se drzi, mozna pomalu klesa, sem kolem ty stovky, potrebuju na 95. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Nejsem si jistej ale jak nezeru ty veci z mouky tak jako bych mel vic energie. Je to mozny, po 14 dnech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Je menej energie ide na trávenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Nejsem si jistej ale jak nezeru ty veci z mouky tak jako bych mel vic energie. Je to mozny, po 14 dnech? Jo, je to možný i dřív. Tak po třech dnech už začneš cejtit rozdíl, jak se ti vyčistěj střeva.Důvodů, proč je ti líp a máš energii, je víc ? třeba menší balast ve střevech, takže tělo spotřebuje míň energie na trávení, pak taky menší výkyvy cukru v krvi, to je dost podstatný. Pak taky se píše o snížení "zánětlivosti" trávicí soustavy, takže tělo nepotřebuje tolik energie na to, se bránit - ovšem tady musím podotknout, že to je z literatury a já nejsem doktor, takže bych to bral s rezervou. Obecně se ti ale zrychlí metabolismus a zlepší využití živin ze stravy a to za to stojí. Víš, co je zajímavý? Každý, kdo to vyzkoušel z mýho okolí, měl úplně podobný pocity a výsledky...Cukry nejsou nepřítel, jen se s nima musí chytře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se