Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ono v zásadě je jedno co clověk váží.  Důležitá je aktivní hmota.  Sem  v rámci úspory financí a zlepšení kondice zase začal jezdit do práce na kole.  Žádná vražda.  15km.  půl hodiny jízdy.  Váhu mám furt stejnou,  vanička mizí.

Ale v pátek jsem už stahanej jak pes.  Je snažší ujet 70km v kuse,  než dvakrát 15 plus šichta.

Stačí se hejbat a nechlastat první ligu.  

Odesláno

Serte na vážení a kupte si kaliperační kleště, to vám řekne naprosto jasně, co se děje...

to je fakt, asi nejlepší způsob.

jde to sehnat z číny za dolar. Na netu jsou pak kalkulačky, aby to člověk nemusel furt počítat sám.

Odesláno

On stačí obyčejnej pásek. Když se na něm vracíš k pavučinám zarostlým dírkám, které si používal před lety, je to ta správná cesta :-)

Odesláno

Po depresi z toho, že váha se rozhodla zůstat tam, kde je, jsem vzal do ruky metr a porovnal s měřením před 35 dny. Takže prozatimní summary:

Hmotnost: -1,8kg

V pase: - 3cm

Stehna: -3cm

Zadek: -3cm

Takže to opravdu vypadá, že jsem sundal cca 3kg tuku a naproti tomu nabral nějaký svalstvo. To je asi OK.

Odesláno

On stačí obyčejnej pásek. Když se na něm vracíš k pavučinám zarostlým dírkám, které si používal před lety, je to ta správná cesta :-)

Jo, pásek je dobrej ukazatel, taky se jím řídím. Zatím sem mínus tři díry, konkrétně na předposlední. Zbejvá se dostat na tu poslední. Občas už tam i jsem, ale nevydrží...po jídle musím posunout. Teď sem třeba dal vysokej roštěnec asi dvacet deka a k tomu mísu rajčat, paprik a okurku a sem tak trochu kulatější.

Odesláno

Tak mám po operaci ramene (artroskopie a odrezani a odbrouseni věci co tam byli navíc), jsem druhy doma, poctivě rameno cvičim a mám hroznou chuť jít večer běhat :( cítím ze bych to snesl ale nevím jestli to už teď dráždit. Nechce se mi doma tloustnout :/

Odesláno

Dal jsem si včera něco přes 100 dřepů, ale neohromilo mě to :D

Tak jdu dneska do posilky a zničim nohy :D 

Ale už se těšim až využiju zase mojí posilku doma :( (finger board, campus, hrazda, box pytel) 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele, tři tejdny bez chleba, rohliků a podobnejch kentusů a 3kg dole. Navíc jsem včera přestal s domácím chlastáním, asi. Nejhorší je prej ten první den, pak už to de samo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...