Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Technický dotaz. Mám rotoped s mechanickou brzdou. Velký, těžký litinový kotouč a z boku čelisti, jak u kotoučové brzdy. Dělá to neskutečný kravál, ať nastavím přítlak, jak chci. Ztichne to, když dám tak velký přítlak, že už s kotoučem skoro nejde otáčet. Nevím, čím je to obložené, ale vypadá to, jako brzdové obložení z auta. Napadlo mě něčím to namazat, ale kombinace maziva a brzdy mi nepřipadá jako dobrý nápad. Trošku se to zlepší po 15 minutách, když se kotouč zahřeje. Nevíte co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, to mám taky na svém spinneru Landfit a taky mě to lehce štve (naštěstí to neřve tolik). U mě to hlavně celý rezonovalo.

Materiál je takový filc, dá se koupit nový (pokud znáš výrobce).

Mě pomohlo ty "brzdové destičky" tam více v těch čelistech zafixovat gumičkou. Tím se vibrace snížily. Taky pro snížení pomůže dát celý rotoped na nějaký gumy nebo vzít nějaký zbytek koberce a vyříznout z něj pár podložek a dát to pod to kolo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

tyve, ty kalorickytabulky.cz je masakr....žeru jak prokopnutej a podle nich ne a ne dost...je teda fakt, že v mojí stravě pořád nějak převládaj sacharidy a tuky  :death:

Mne se tam libi ta energie na traveni. Cim vic sezeres, tim vic organismus maka. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

k tomuhle jsem jeste nedospel abych si meril hodnoty tuku a svalu. Nemam na to storjky.) Jinak ja pred 14ti dny zacal 21.denni vyzvu od Tomáše Jedličky. 

Musim uznat že první dny byl celkem mazec. S váhou se moc nehýbu, ale telo viditelne pevnejsi. Coz mi vyhovuje. Jeste mam pred sebou tyden do konce s tretim plánem, tak uvidim. Nicméne pak planuji pokracovat . Jidlo jsem omezil na bezknedliky, bezsladky atd. 

Odkaz ke komentáři

Sem to původně chtěl dát do detoxu, ale tam se to nějak zvrhlo...po měsíčním "detoxu" jsem -9 kilo, játro neztučnělé, cholesterol není, teda je, ale v normě, tlak jakžtakž, bilirubin furt v perdeli, ale poloviční jako minule, cukr ok... Teď jsem u našich slezl z váhy, takové té chytré, tuk mám 19%, svaly 46%, kalorie 2297, moc teda nevím, co to znamená, tak jdu googlit...každopádně dieta bez sacharidů, tuků, a lepku nese svoje ovoce... a sport už mám taky povolenej, takže hurá na kolo (stejně už jsem byl 2x zákaz nezákaz)...

Odkaz ke komentáři

Začal jsem na 102,5kg v září,

před Vánocema po dlouhé, leč velmi volné dietě bylo 97,5kg,

poslední vážení před týdnem ukázalo 99,7kg (po delší rýmičce a léčení se chlastem),

od tý doby se radši nevážím :-)

Začal jsem si zase víc hlídat jídlo (dneska po delší době zase krabičkový systém), míň chlastat a pravidelně cvičit. Zvážím se tak za týden.

Jinak vím, že váha není to hlavní, pupek jsem ale línej měřit, nicméně se měřím páskem u kalhot :-) - už jsem o dvě dírky míň, což je 4cm.

Odkaz ke komentáři

Tak to já jsem začal přesně před 30ti dny na 103kg a dneska 93,7kg...přitom na začátku vůbec nebyl záměr hubnout, ikdyž nějaká ta redukce se očekávala...asi stačilo vyčistit organismus a nakopnout metaboliznus a jde to tak nějak samo...

Odkaz ke komentáři

Sem to původně chtěl dát do detoxu, ale tam se to nějak zvrhlo...po měsíčním "detoxu" jsem -9 kilo, játro neztučnělé, cholesterol není, teda je, ale v normě, tlak jakžtakž, bilirubin furt v perdeli, ale poloviční jako minule, cukr ok... Teď jsem u našich slezl z váhy, takové té chytré, tuk mám 19%, svaly 46%, kalorie 2297, moc teda nevím, co to znamená, tak jdu googlit...každopádně dieta bez sacharidů, tuků, a lepku nese svoje ovoce... a sport už mám taky povolenej, takže hurá na kolo (stejně už jsem byl 2x zákaz nezákaz)...

ty kalorie mi to ukazuje taky, taky vim prt co to znamená :D tak az to vyguglis, tak se podel ;)

pupek nemerim, ale asi začnu...ale pořád se třese :D

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Tak to zní fakt zajímavě.... že bych přestal taky chlastat?

Tak to já jsem začal přesně před 30ti dny na 103kg a dneska 93,7kg...přitom na začátku vůbec nebyl záměr hubnout, ikdyž nějaká ta redukce se očekávala...asi stačilo vyčistit organismus a nakopnout metaboliznus a jde to tak nějak samo...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...