odjinud Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 No bodejť. Vem si, že težká krosna má 15 kilo... a zkus si s ní zádech dělat shyby :-)Jasný. Tak hlavní je, že to je schopné ukázat nějaký trend. O tu změnu (trend) nakonec hlavně jde. Já mám taky progres. Když jsem při 175 cm výšky přibral až na 98 kilo, tak jsem chtěl dětem na hřišti předvést pár shybů a neudělal jsem ani jeden. Nyní jsem zhubnul na aktuálních ca 75 Kg a před časem jsem si koupil hrazdu. Dnes jsem hrazdu konečně namontoval a udělal jsem hned 7 shybů. Což mě samotného překvapilo. Takže taky vidím určitý pozitivní progres. On je rozdíl tahat 98 Kg nebo 75 Kg. Potenciál pro zhubnutí ale pořád vidím. Bohužel mě však rodina v mém úsilí vůbec nepodporuje. Ad 1 manželka dobře vaří a ad 2 neustále mi vyčítá, že cvičím (a věnuji se dle jejího názoru málo rodině), takže pro klid v rodině chodím cvičit nebo běhat hodně brzy ráno, když ostatní spí. Což mi připomnělo, že už musím jit spát, nebo zítra ráno nevstanu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Já si při těch útrpných cestách noční prahou (chodim běhat většinou kolem 11-1 hodiny) řikám, jak krásně se mi pak bude běhat s krosnou, až zhubnu. To jediné mě utěšuje, protože když si vzpomenu co jsem běhal před před třema rokama a dvaceti kilama tak je mi z toho ouzko. Nejhorší je nějak začít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 (upraveno) Dneska jsem si vzpomněl, že je to bez pár dnů přesně rok, co jsem si řekl TAKHLE DÁL NE! z 93 kg jsem se během půl roku dostal na váhu +-70 kg a tu si držím. Cítím se daleko líp a mám mnohem víc energie. A jak se mi to povedlo? Změna životosprávy. Žádné zázračné přípravky nebo diety. Dřív jsem jedl kdykoliv cokoliv podle chuti a velké porce. Před rokem jsem začal o jídle a pití přemýšlet a jíst a pít rozumně. Všichni intuitivně víme (a nebo si můžeme snadno nastudovat), co nám škodí a co prospívá. U mě byla hlavní vůle a rozhodnutí se, že udělám změnu a čeho chci dosáhnout. Jde to! Tak směle do toho Upraveno 13. června 2014 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 (upraveno) Hmm, vypadám úplně přesně jako ten pán v místnosti s obrazem. Jdu víc přemýšlet o jídle a pití...Edit: to jsi dal fakt za rok? Upraveno 13. června 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Edit: to jsi dal fakt za rok? Za půl roku. Teď už si váhu jen držím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 (upraveno) ono to udržení je na tom to nejhorší, alespoň moje zkušenost... jinak samozřejmě gratuluju, sám jsem po rozvodu zhubl ze 108kg na 85kg, potom jsem si našel přítelkyni a šlo to na 72. Teď jsem tak nějak stabilně na 75-78kg... Upraveno 13. června 2014 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Skvělý!mě akorát nenapadlo se vyfotit před 28 kily ale mohu 100% potvrdit že je to v hlavě a kontrole jídla, naopak nemohu souhlasit s problémempři následném udržování váhy, už pár měsíců jsem nepřibral ani deko, dá to práci, ale jde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 ono to udržení je na tom to nejhorší, alespoň moje zkušenost... Jj, to je důvod proč většina diet selhává. Pokud se člověk vrátí k původnímu stylu stravování, jdou kila zase rychle nahoru...PS: Taky gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 (upraveno) ....už pár měsíců jsem nepřibral ani deko, dá to práci, ale jde to Také to mohu potvrdit. Dr. Rajko Doleček tomu říká "řehole" Ale když si člověk zvykne na nový styl stravování tak je to pak už radost. Prakticky si nepamatuju, kdy mi bylo po jídle těžko. Zlepšil se mi metabolismus atd. Upraveno 13. června 2014 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 mě je těžko vždycky, když zhřeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Díky, kluci, za inspiraci. Jdu do toho. Víc přemýšlet o jídle, rozvod, nová přítelkyn? - to dám, to plochý břicho chci taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 to byla spíš taková souhra, doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Na to přemýšlení bacha, já měl období kdy jsem přemýšlel co bych ještě sežral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 škoda, že jsem se taky nevyfotil...to by bylo labůžo. Měl jsem 105 kg, pak 79 kg a teď stabilně kolem 85 kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 já to teda nemám s bederní rouškou, ale ty kila jsou taky vidět, že nejsou, trvalo to 3 měsíce před po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 A to budete čumět, až sem na podzim dám fotky já! Taky jsem se pustil do hubnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Moty123-tak to si dobre zhubnul,naka spesl metoda nebo proste zdrava strava a pohyb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Ondra: Kolik měříš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altruista Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Já, nejen že jsem byl pod drobnohledem jakmile jsem dal dolů pár kilo. Ale v rámci rodinné deformace a rčení "chlap bez břucha je jako krigl bez ucha", jsem pod neustálým tlakem pečených kachen. Chlácholen tím, že jedno kilo hezčí než druhé. Jsem já to chudák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 (upraveno) To moty: tak to cumim, ja taky zacal, ale jen pozvolna :-) zatim 3 kila dole za 2 tydny ...To kamil: a kolik je zatim dole predsedo? Upraveno 13. června 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se