straspol Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 tak včera jsem stoupl na váhu a málem jsem upad od pondělí jdu sem http://www.kb5.cz/Tak už jseš hubenej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Málo jíš !Jako fakt? :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 jako fakt....a tělo ukládá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 :-( jak z toho ven? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 jíst častěji a menší porce...nesmí s poznat pocit hladu. mno a nak sledovat co kdy jist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 No ja prave hlad nemam, kdyz cvicim, proto jim min... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 A vo tom to je. Jak říká Gustaf, jíst častěji menší porce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Nojo, tak ja to poladim, dekuji panove. Doufam, ze se to nezaseklo definitivne :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Doporučuju aspoň pro začátek používat kaloricketabulky.cz a zapisovat si jídla. Člověk pak má přehled co kdy snědl, případně se dá plánovat dopředu. Mně to v začátku pomohlo hodně, do té doby jsem neměl potuchy, kolik toho tak sním a kolik bych přitom správně sníst měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Jj kalorické tabulky jsou na tohle gut...taky sem zapisoval. člověk tam krasne vidí rozdíl mezi příjmem a výdejem a podle toho se to dobře hlídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 www.kaloricketabulky.cz jsem používal celou svou hubnoucí pouť není nic lepšího..velký seznam pokrmů i činností, dají se zadávat i z mobilu kdekoli ...za mě asi nej app Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 www.kaloricketabulky.cz jsem používal celou svou hubnoucí pouť není nic lepšího..velký seznam pokrmů i činností, dají se zadávat i z mobilu kdekoli ...za mě asi nej app naprostý souhlas...tři roky jsem se snažil shodit cvičením a povedlo se mi to až po registraci na tabulky, za půl roku deset kilo, BMI mám 22, pohoda A hlavně jsem pochopil, co musím z jídelníčku vypustit (v mém případě brambory, bílé pečivo a jakékoliv sladké pečivo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Jen pro zajímavost, kolega (věk 50 let) s krabičkama na celý den zhubnul 3 kila za půl roku a držel se. Jinak sportoval stejně jako předtím (běhání, tenis), čili jen stravou si to upravil na cílenou váhu. Já krabičky odebírám měsíc a je to fakt pohodička, porce akorát, chutné, zdravé (tolik zeleniny jsem dřív nesnědl za měsíc, co teď za den). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 3 kila za pol roka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 ono když sportuješ pravidelně a kila se nehejbou, tak i ty 3 kila jsou pak malej zázrak, navíc v jeho věku... to není o tom shodit 3 kila za měsíc, to je o zdraví, ale spíš se dostat na nějakou rozumnou váhu, kdy se cítíš fajn. já bych potřeboval ještě tak 5 kilo, ale to bych se musel trochu víc hýbat, což v kanclu moc nejde a teď mě provázejí nějaky moribundusy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 http://www.performancetraining.cz/produkty/lifestyle/ Můžu jen doporučit - sám jsem si protokol PL 2.0 zakoupil a jsem maximálně spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 ..já bych potřeboval ještě tak 5 kilo, ale to bych se musel trochu víc hýbat, což v kanclu moc nejde ...80% je jídlo, 20% pohybJá začal před pár lety cvičit hodně intenzivně (ve smyslu často - i 4x týdně po 2h). Ani kilo dolů, jen 2 dírky na opasku, unesu víc, rovný záda, je mi daleko líp, takže jsem spokojenej. Ale kila začala ubejvat až po nahrazení příloh zeleninou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Taky ma vliv štítná žláza, konkrétně snížena funkce, kdy shození par kil je zázrak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Taky ma vliv štítná žláza, konkrétně snížena funkce, kdy shození par kil je zázrak...To jo, ale není moc jednodušeji odhalitelných a řešitelných problémů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 přes vánoce 3 kila nahoře, tak jsem najel na dietní stravu - maso na grilu a k tomu zeleninové ragů s hlívou a už to padá dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se