Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Doporučuju aspoň pro začátek používat kaloricketabulky.cz a zapisovat si jídla. Člověk pak má přehled co kdy snědl, případně se dá plánovat dopředu. Mně to v začátku pomohlo hodně, do té doby jsem neměl potuchy, kolik toho tak sním a kolik bych přitom správně sníst měl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

www.kaloricketabulky.cz jsem používal celou svou hubnoucí pouť není nic lepšího..velký seznam pokrmů i činností, dají se zadávat i z mobilu kdekoli ...za mě asi nej app

naprostý souhlas...tři roky jsem se snažil shodit cvičením a povedlo se mi to až po registraci na tabulky, za půl roku deset kilo, BMI mám 22, pohoda ;) A hlavně jsem pochopil, co musím z jídelníčku vypustit (v mém případě brambory, bílé pečivo a jakékoliv sladké pečivo)

Odkaz ke komentáři

Jen pro zajímavost, kolega (věk 50 let) s krabičkama na celý den zhubnul 3 kila za půl roku a držel se. Jinak sportoval stejně jako předtím (běhání, tenis), čili jen stravou si to upravil na cílenou váhu. Já krabičky odebírám měsíc a je to fakt pohodička, porce akorát, chutné, zdravé (tolik zeleniny jsem dřív nesnědl za měsíc, co teď za den).

Odkaz ke komentáři

ono když sportuješ pravidelně a kila se nehejbou, tak i ty 3 kila jsou pak malej zázrak, navíc v jeho věku... to není o tom shodit 3 kila za měsíc, to je o zdraví, ale spíš se dostat na nějakou rozumnou váhu, kdy se cítíš fajn. já bych potřeboval ještě tak 5 kilo, ale to bych se musel trochu víc hýbat, což v kanclu moc nejde a teď mě provázejí nějaky moribundusy...

Odkaz ke komentáři

..já bych potřeboval ještě tak 5 kilo, ale to bych se musel trochu víc hýbat, což v kanclu moc nejde ...

80% je jídlo, 20% pohyb

Já začal před pár lety cvičit hodně intenzivně (ve smyslu často - i 4x týdně po 2h). Ani kilo dolů, jen 2 dírky na opasku, unesu víc, rovný záda, je mi daleko líp, takže jsem spokojenej. Ale kila začala ubejvat až po nahrazení příloh zeleninou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...