organic Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 třicítce pohyb tak 10% a 90% strava. Jinak s hubnutím jsou samé problémy, mám najednou jen dvoje jeansy a obleky jsem daroval nebo vyhodil Souhlas s tím jídlem. Člověk musí být důsledný. Poslední dva víkendy jsem si dával steaky, pizzu, vínko a mám tři kila nahoře. Zpátky k mrkvi a polníčku Ráno si žeru co chci, tedy, když vidím lidi v kantýně, jak kupujou ty chlebíčky a sekanou, tak se mi zvedá kufr. Snídávám musli jogurty, ovoce a kafe, hodně kafe. Bez cukru s kapkou mléka. Na oběd střídám saláty a maso, potlačil jsem brambory a těstoviny ve prospěch rýže, kuskusu. Knedlík je sprosté slovo. Odpoledne chroupu u kompu mrkev, piju smoothies nebo kefíry. Večer salát. Za 15 měsíců 16 kilo dole. Tak dvakrát do měsíce si dám "fake day", žeru, co mě napadne. Pohyb ideálně 3-4x týdně, reálně 2x týdně, časově tak 2 a půl hodiny (plavání, běh) plus 3 x týdně 20 minut posilování doma. Z tuků začínají vylézat obrysy svalů. A o těch oblecích mi nemluv, z osmi obleků nevypadnu z jednoho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Souhlas s tím jídlem. Člověk musí být důsledný. Poslední dva víkendy jsem si dával steaky, pizzu, vínko a mám tři kila nahoře. Zpátky k mrkvi a polníčku Ráno si žeru co chci, tedy, když vidím lidi v kantýně, jak kupujou ty chlebíčky a sekanou, tak se mi zvedá kufr. Snídávám musli jogurty, ovoce a kafe, hodně kafe. Bez cukru s kapkou mléka. Na oběd střídám saláty a maso, potlačil jsem brambory a těstoviny ve prospěch rýže, kuskusu. Knedlík je sprosté slovo. Odpoledne chroupu u kompu mrkev, piju smoothies nebo kefíry. Večer salát. Za 15 měsíců 16 kilo dole. Tak dvakrát do měsíce si dám "fake day", žeru, co mě napadne. Pohyb ideálně 3-4x týdně, reálně 2x týdně, časově tak 2 a půl hodiny (plavání, běh) plus 3 x týdně 20 minut posilování doma. Z tuků začínají vylézat obrysy svalů. A o těch oblecích mi nemluv, z osmi obleků nevypadnu z jednoho...Nemyslíš cheat days? Ty jsou prý prospěšné, jednou za čas, hodně rychle to údajně nastartuje metabolismus... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Jedinou šanci vidím, že by mě na měsíc vysadili na pustém ostrově tak tam budeme dvaja!a aj s autami.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 vzdy si poviem, ze uz po tej akcii uz vazne zacinam- a potom šups a som niekde na 3 dni na foteni a velke vecerne zabavky a žranice...teraz este 29.4. mame zraz v One a uz od 1. maja....Taky od prvniho pritvrdim rezim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Taky od prvniho pritvrdim rezim :-)tak si to u Gaba este uzijeme a potom Novy Zivot!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Souhlas s tím jídlem. Člověk musí být důsledný. Poslední dva víkendy jsem si dával steaky, pizzu, vínko a mám tři kila nahoře. Zpátky k mrkvi a polníčku Ráno si žeru co chci, tedy, když vidím lidi v kantýně, jak kupujou ty chlebíčky a sekanou, tak se mi zvedá kufr. Snídávám musli jogurty, ovoce a kafe, hodně kafe. Bez cukru s kapkou mléka. Na oběd střídám saláty a maso, potlačil jsem brambory a těstoviny ve prospěch rýže, kuskusu. Knedlík je sprosté slovo. Odpoledne chroupu u kompu mrkev, piju smoothies nebo kefíry. Večer salát. Za 15 měsíců 16 kilo dole. Tak dvakrát do měsíce si dám "fake day", žeru, co mě napadne. Pohyb ideálně 3-4x týdně, reálně 2x týdně, časově tak 2 a půl hodiny (plavání, běh) plus 3 x týdně 20 minut posilování doma. Z tuků začínají vylézat obrysy svalů. A o těch oblecích mi nemluv, z osmi obleků nevypadnu z jednoho... Hezký, loni jsem taky výnamě redukoval, pohybu mám dost, ale to posilování doma bych chtěl taky zařadit ( do posilovny mě nikdo nedostane)Co cvičíš doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Souhlas s tím jídlem. Člověk musí být důsledný. Poslední dva víkendy jsem si dával steaky, pizzu, vínko a mám tři kila nahoře. Zpátky k mrkvi a polníčku Ráno si žeru co chci, tedy, když vidím lidi v kantýně, jak kupujou ty chlebíčky a sekanou, tak se mi zvedá kufr. Snídávám musli jogurty, ovoce a kafe, hodně kafe. Bez cukru s kapkou mléka. Na oběd střídám saláty a maso, potlačil jsem brambory a těstoviny ve prospěch rýže, kuskusu. Knedlík je sprosté slovo. Odpoledne chroupu u kompu mrkev, piju smoothies nebo kefíry. Večer salát. Za 15 měsíců 16 kilo dole. Tak dvakrát do měsíce si dám "fake day", žeru, co mě napadne. Pohyb ideálně 3-4x týdně, reálně 2x týdně, časově tak 2 a půl hodiny (plavání, běh) plus 3 x týdně 20 minut posilování doma. Z tuků začínají vylézat obrysy svalů. A o těch oblecích mi nemluv, z osmi obleků nevypadnu z jednoho... super, tohle mi přijde jako správný příklad.Já mám pohybu tedy více, snažím se kolem 10hodin týdně, tedy 2hod běhu, 8hod kolo, občas hodina plavání.Já ještě hodně věřím na spánek aspoň 7 hodin, ale ne každý to může. Na sobě mám ale vyzkoušeno, že to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 tak tam budeme dvaja!a aj s autami.... Řekl bych traja..... Sent from phablet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 To hubnutí je celkem drahý koníček...taky jsem o víkendu musel jít doplnit šatník. Minulý týden jsem začal navíc (kromě 3x posilky) cvičit ráno 5 tibeťanů a další kilo dole. Takže teď spíš přemýšlím, jak nějaké to jedno dvě kila přibrat zpátky, ideálně ve svalovině. Asi míň kardia v posilce a nasadit nějaké proteiny...jinak nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Kreatin, ne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Jj zacni sypat bobule :D já to mám o roky min a o 3 kila víc...jinak sme na tom stejně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Kreatin, ne:)Jj zacni sypat bobule :D já to mám o roky min a o 3 kila víc...jinak sme na tom stejně.... bobule jedině lisované, vykvašené a pěkně vyškolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Nemyslíš cheat days? Ty jsou prý prospěšné, jednou za čas, hodně rychle to údajně nastartuje metabolismus... Sent from my iPhone using TapatalkSorry, cheat days, máš pravdu Hezký, loni jsem taky výnamě redukoval, pohybu mám dost, ale to posilování doma bych chtěl taky zařadit ( do posilovny mě nikdo nedostane)Co cvičíš doma? Mám aplikace on Runtastic, teď dělám lehy-sedy, třetí level, cca 220 leh-sedů 4xtýdně super, tohle mi přijde jako správný příklad.Já mám pohybu tedy více, snažím se kolem 10hodin týdně, tedy 2hod běhu, 8hod kolo, občas hodina plavání.Já ještě hodně věřím na spánek aspoň 7 hodin, ale ne každý to může. Na sobě mám ale vyzkoušeno, že to funguje.Já bych sportoval víc, ale nemám šanci toho víc nacpat do kalendáře. Když se zadaří, uplavu 15 km týdně a uběhnu 10 km. Většinou brzo ráno nebo v noci. Spánek nekomentuju, poslední rok se mi nedaří spát víc než 4-5 hodin denně. Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Řekl bych traja..... Sent from phabletza chvilu nas bude plne auto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 To ale zavání kanibalizmem Sent from phablet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Tak jsem po 3 měsících ze 110 na 99,8 kilech. Dneska ráno jsem prolomil magickou hranici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 tak gratulace...kolik chceš dat dolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Tyhle přelomy vždycky udělají největší radost :-)) já před 2 měsíci konečně pokořil 80/79 a neskutečně mě to nakoplo k pokračování. Momentálně mám 76,3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Já začal "hubnout" předloni v létě a ze 102,5kg jsem dneska na 92,5kg (@ 178cm).10kg za tak dlouho nic moc, ale díky Bohu za to.Přitom síla šla nahoru, takže svaly spíš nabírám. U mě je to blbý s chlastem, zrovna si jdu jedno pivko dát...Stravu mám celkem zmáklou, vařím si sám, takže žádný junk, a sportuju taky dost. Do konce května chci pod 90. Rozcházím se s přítelkyní, tak budu muset pak nějak přijatelně vypadat na lov nové... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 tak gratulace...kolik chceš dat dolu?Úvodní cíl byl 95, dneska bych to přehodnotil na 90. Běžeckej trenér mi doporučuje 80-85, ale to už si neumím představit. Rád bych si nechal nějaký svaly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se