Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

No já při BMI 24,5 vypadal tak, že mi málem lidi na ulici sami od sebe nabízeli jídlo. Při váze, na kterou se chci dostat, protože mi přijde pro mě jako optimální, budu mít BMI kolem 30, spíš lehce přes. 

U mě to funguje celkem spolehlivě. Jakmile se dostanu nad 25, už se těžko vejdu do kalhot a vadí mi ten špek na pupku. Když je to kolem 24 a pod je to v pohodě. Ale jako běžec budu rád když se dostanu na 22,5 což je můj cíl.

Ale jak píšete každý to bude mít jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Organic - pak napiš jak zmenšit sako. Mám jedno taky už xxl, pěkný, z velbloudí vlny, a docela rád bych ho zachoval... zatím mě napadá lehce posunout knoflíky, ale to je docela fušeřina.

Ja si koupil tudle sici stroj. Rad se pocvicim.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Já sem se tuhle schejbal pro kočku a prdla mně úplně nová košile vod Hawes&Curtis, ale né, že knoflík ale prostě se roztrhla vepředu vedle knoflíků.

Odkaz ke komentáři

Tak to zní docela pozitivně, tak macho, já bych se cejtil jak Hulk ... teda jestli se ti neroztrhla na pupku, to už tak sexy není :-)

Já sem se tuhle schejbal pro kočku a prdla mně úplně nová košile vod Hawes&Curtis, ale né, že knoflík ale prostě se roztrhla vepředu vedle knoflíků.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Takovej vedlejsi efekt, z tlaku 150/100 jsem na 114/75. Coz znamena mimo jine, ze vpodstate nemuzu vstat, aniz bych neupad :-o

Tak to se ti bude dobre cvicit podle rady Kytkosauruse. Akorat dej bacha, aby ses nezacykloval.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...