Návštěvník Zmizík Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Já mám procento tuku jako klobása, tzn. kolem 40%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Ještě počkej, třEba do nich zas dorosteš :-) No jo, ale mě se ten šatník svinsky prodražil. Mám doma asi osm obleků (montérky) a VŠECHNY jsou mi teď velké...Budu muset za krejčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Mě už rostou jenom ramena Některé kousky se dají s páskem nosit, ale v polovině obleků vypadám jak Létající Čestmír v obleku od Menšíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 No já při BMI 24,5 vypadal tak, že mi málem lidi na ulici sami od sebe nabízeli jídlo. Při váze, na kterou se chci dostat, protože mi přijde pro mě jako optimální, budu mít BMI kolem 30, spíš lehce přes. U mě to funguje celkem spolehlivě. Jakmile se dostanu nad 25, už se těžko vejdu do kalhot a vadí mi ten špek na pupku. Když je to kolem 24 a pod je to v pohodě. Ale jako běžec budu rád když se dostanu na 22,5 což je můj cíl. Ale jak píšete každý to bude mít jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Stupně obezity:1 Když už si na něj nevidíš2 Když nevidíš, kdo tě kouří3 Když už si na něj nedosáhneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Organic - pak napiš jak zmenšit sako. Mám jedno taky už xxl, pěkný, z velbloudí vlny, a docela rád bych ho zachoval... zatím mě napadá lehce posunout knoflíky, ale to je docela fušeřina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Mam tetu svadlenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Organic - pak napiš jak zmenšit sako. Mám jedno taky už xxl, pěkný, z velbloudí vlny, a docela rád bych ho zachoval... zatím mě napadá lehce posunout knoflíky, ale to je docela fušeřina.Ja si koupil tudle sici stroj. Rad se pocvicim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Dneska jsem udělal dřep a něco jako klik. Upadla mi stěžejka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkosaurus Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Lehnout na zem, vstat, opakovat. Dan John tomu rika grass drills a velmi to doporucuje, kdyz chce clovek hubnout a zlepsit si kondici.Nezni to buhvi jak, ale cloveka to dokaze az prekvapive procvicit behem chvilky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 A mysLis fakt stezejku nebo je to eufemismus pro nejakou cast tveho tela? :-) Dneska jsem udělal dřep a něco jako klik. Upadla mi stěžejka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Já sem se tuhle schejbal pro kočku a prdla mně úplně nová košile vod Hawes&Curtis, ale né, že knoflík ale prostě se roztrhla vepředu vedle knoflíků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 LOL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Tak to zní docela pozitivně, tak macho, já bych se cejtil jak Hulk ... teda jestli se ti neroztrhla na pupku, to už tak sexy není :-) Já sem se tuhle schejbal pro kočku a prdla mně úplně nová košile vod Hawes&Curtis, ale né, že knoflík ale prostě se roztrhla vepředu vedle knoflíků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Samozrejme, ze se roztrhla na pupku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Takovej vedlejsi efekt, z tlaku 150/100 jsem na 114/75. Coz znamena mimo jine, ze vpodstate nemuzu vstat, aniz bych neupad :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Takovej vedlejsi efekt, z tlaku 150/100 jsem na 114/75. Coz znamena mimo jine, ze vpodstate nemuzu vstat, aniz bych neupad :-oTak to se ti bude dobre cvicit podle rady Kytkosauruse. Akorat dej bacha, aby ses nezacykloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 ahoj,zkoušel jste někdo MANU? a pokud ano jakej výsledek a jak dlouho jste to zkousely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Not enought mana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se