Pavelpu27 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Tak od začátku roku:Hmotnost: - 16,3 kgTuk: - 18,1 kgSvaly: + 1 kgBomba a závist. Snad dostanu aspoň na polovinu tvého úbytku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 POZOR CHLAST! Častou diskuzí ve fitku jsem zjistil, že průměrná konzumace za měsíc je cca 100 piv, 10 láhví vína a 1 láhev destilátu. Pouze ten, kdo si uvědomí, že dohromady to dá pár kalorií a každý den dá min. 30 minut na páse + samozřejmě cvičení, tak má šanci jít do deficitu. Jinak je to marnej boj. Co už jsem vyslechl keců o kuřecích prsou na páře s přílohou dušené zeleniny, krabičkách atd., když ten chlast si nikdo neodřekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Jo, to je pravda. Chlast a hubnutí nejde k sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Zhubnul jsem osm kilo (82>74, 176 cm) a chlastám furt (ne zas extrémně), tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Manek49: ono vůbec nejde o to kolik zhubnout, ale jak zhubnout. Při vysokém výdeji třeba v práci, nebo posilovně, nebo jakémkoli jiném, lze shodit poměrně snadno. Problém je, že si jídlem, alkoholem atd. stále ubližujete a dříve či později tělo řekne dost. Samozřejmě, že sklenka vína občas k jídlu není žádný problém, ale proč zatěžovat alkoholem nesmyslně játra, metabolismus atd? Hubneme, abychom byli zdraví, tak proč při tom dělat něco, čím si ublížíme? To nemá žádnou logiku. Já se alkoholu vyhýbám. Jednak mám velké zdravotní problémy, které alkohol vylučují, jednak nevidím absolutně žádný smysl v jeho konzumaci. Ale samozřejmě to nikomu necpu, nejsem žádný militantní dobros.er, jen si myslím, že když už člověk pro sebe něco dělá, je nesmysl si z druhé strany škodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Zdeňku, já nejsem závistivej typ, jak mi tu někteří podsouvají, ale člověče, nehubneš nějak moc rychle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 straspol: hubnu rychleji, než bych měl. Ale není to záměr, spíš čekám, kde se to sekne. Každopádně dokud hubnu čistě tuk a neztrácím aktivní hmotu, mělo by to snad být v pohodě. Navíc se držím ohledně jídla tak, že nebude problém takhle jíst trvale, takže by neměl hrozit jojo efekt ze žádné strany. Ono v podstatě příliš rychlé hubnutí neexistuje, dokud člověk hubne zdravě. Tak pevně doufám, že to mám všechno v pořádku a hubnu trvale a zdravě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Zdenku: Tebe ctu rad protoze je videt ze to mas v hlave srovnane. Klobouk dolu. Jen tak dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 laskajefajn: děkuju... ale není to úplně moje zásluha... asi o není úplně na veřejné psaní, ale v poslední době jsem přišel o rodinu (rozvod - a to fakt hnusný), o zdraví, několik lidí, kterým jsem věřil, mne zle podrazilo. V podstatě se zhroutil svět, který jsem měl, jsem nemocný, mám existenční starosti, prostě všechny předpoklady k tomu, řešit vše jako vždy dřív - jídlem. Kdybych si to vše v hlavě nesrovnal (sice pozdě, ale snad přece), byl bych dneska mrtvý. A úplně upřímně byly chvíle, kdy jsem chtěl být. Jedl jsem s vědomím, že se zabíjím.Jenže díky pomoci jednoho člověka, který mi v tom nejhorším stavu podal pomocnou ruku, jsem si stihl vše dát v hlavě dohromady dřív, než jsem se užral.Snad se mi konečně povedlo zavést si do života pravidlo, že co dělají druzí se mne nijak netýká, že minulost člověk nezmění, že co nelze ovlivnit, tím se netřeba trápit. Že je hloupost se srovnávat s jinými, že jediný, s kým je třeba se srovnávat je člověk sám. A hlavně, že je důležité mít sám sebe rád. Kdo se má rád, ten si neubližuje.Vím, že to zní jak z nějaké ezoporadny časopisu pro ženy, ale líp to říct neumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nino Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Zajímavé vlákno . Aktuálně taky hubnu, před třemi lety jsem dal za rok 23 kg a následně mi za dva roky přibylo 8 kilo. Je tu někdo aktuálně taky v cíleném procesu, že bychom se podpořili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Rýži jedině Basmati. Ta jediná má nízký obsah sacharidů, asi jako brambory. Pěkně vysvětleno zde http://www.stream.cz/peklonataliri/10000721-ryzeSorry, ale absolutně netušíš o čem mluvíš a očividně se ti pletou pojmy, ale pobavils mě:-). Tvrdit o bramborech a jakékoliv rýži, že mají nízký obsah sacharidů, to je solidní informace:-). To nevím co už jiného bys chtěls jíst, když bys chtěl jíst více sacharidové jídla:-). Bavím se pochopitelně o zdravých sacharidech, ne o svinstvách co je v tatrankách a podobně. V jediném máš pravdu, že basmati rýže je asi nejlepší na hubnutí, ale vůbec né kvůli sacharidům, ale právě kvůli nízkému glykemickému indexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Von asi kolega myslel, že mají nižší sacharidy než ostatní tradiční přílohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Rozhodne jsou lepsi brambory nez ryze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 (upraveno) Von asi kolega myslel, že mají nižší sacharidy než ostatní tradiční přílohy.No to je ale taky nesmysl:-). Basmati má víc jak ty brambory. Ale všechny přílohy jsou zhruba nastejno, rýže, těstoviny, brambory...+- vše nastejno, a samozřejmě záleží jak se připraví, ale zhruba je vše stejné. Rozhodne jsou lepsi brambory nez ryze.Lepší na co myslíš? Upraveno 2. dubna 2016 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Marfael: strašně zjednodušujete. Já mám denní příjem sacharidů spočítaný na cca 260 g, jím cca 200 g. 100 g batátů má 20 g sacharidů, brambory také. 100 g neuvařených celozrnných těstovin cca 60 - 65 g. Pokud si vyberete ty "správné", tak přílohy prostě nejsou žádný problém. Naopak, je to nutnost, aby tělo netrpělo nedostatkem sacharidů. Na batátech, černé, červené rýži, celozrnných těstovinách není špatně vůbec nic, naopak jsou zdrojem důležitých živin. Brambory, kvalitní těstoviny nebo natural či kvalitní Basmati se do správného příjmu živin v pohodě vejdou a nijak neublíží... Samozřejmě přílohy typu knedlíky (obzvláště kynuté), cokoli narvané bílou moukou, to je jiná. Ale správně zvolená příloha je při dietě velmi důležitá. Různé nízkosacharidové a keto diety jsou jednak trvale neudržitelné, jednak si nesou výrazné riziko jojo efektu, jednak nesou velké riziko zdravotní (zejména pro játra a ledviny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Marfael: strašně zjednodušujete. Já mám denní příjem sacharidů spočítaný na cca 260 g, jím cca 200 g. 100 g batátů má 20 g sacharidů, brambory také. 100 g neuvařených celozrnných těstovin cca 60 - 65 g. Pokud si vyberete ty "správné", tak přílohy prostě nejsou žádný problém. Naopak, je to nutnost, aby tělo netrpělo nedostatkem sacharidů. Na batátech, černé, červené rýži, celozrnných těstovinách není špatně vůbec nic, naopak jsou zdrojem důležitých živin. Brambory, kvalitní těstoviny nebo natural či kvalitní Basmati se do správného příjmu živin v pohodě vejdou a nijak neublíží... Samozřejmě přílohy typu knedlíky (obzvláště kynuté), cokoli narvané bílou moukou, to je jiná. Ale správně zvolená příloha je při dietě velmi důležitá. Různé nízkosacharidové a keto diety jsou jednak trvale neudržitelné, jednak si nesou výrazné riziko jojo efektu, jednak nesou velké riziko zdravotní (zejména pro játra a ledviny).Zdeňku, proč Vás zajímá kolik sacharidů mají neuvařené těstoviny? Vy to jíte neuvařené? Předpokládám, že ne, takže i ty celozrnné mají po uvaření zhruba stejně jako ostatní přílohy, brambory a rýže. S tím rozdílem, že celozrnné těstoviny jsou lepší než běžné, protože mají nižší glykemický index, čili pro redukci váhy ideální.A jinak jste mě asi nepochopil, ale já proti přílohám nemám vůbec nic, ba právě naopak, jsou nutností. Takže to omlouvám, jestli jsem to napsal nějak blbě, ale vyhýbat se přílohám je nesmysl. Všeobecně jakékoliv diety jsou nesmyslné, pokud nepají spojitost s nemocí, či přípravou na soutěže kulturistů a jiných těchto pódiových soutěží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Marfael: psal jsem vše v syrovém stavu. Ale oč mi šlo je, že všechny ty debaty, zda je lepší rýže, brambory, pečivo nebo nic zastírají mnohem podstatnější pohled - a to zda celozrnné těstoviny či běžné, zda černou (červenou, tzv. divokou atp.) rýži nebo bílou, zda batáty nebo brambory atd... Jinak s Vámi naprosto souhlasím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Uz jsem na to odpovidal...tak jeste jednou. Brambory jsou lepsi nez ryze protoze odkyseluji telo,funfuje to na principu jakoby zeleniny a jsou hypoalergenni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 (upraveno) Na hubnutí možná, ale třeba před závodem rozhodně lepší rýže než brambory. Obecně oboje je OK, ale v rozumné míře, jako všechno. Vždycky to člověk jí ještě s něčím. Takže no stres. Upraveno 2. dubna 2016 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Mám bohužel podle toho průměrnou konzumaci a hlavně se jí nemůžu nijak zbavit. Cca do 25 let věku jsem byl v podstatě abstitent, pil jsem jen příležitostně - tj. příležitosti - narozky, Vánoce atd. Teď už tak 5 let mám s pítím problém, přiznávám, občas je to i "do němoty" (spíš blackoutu). POZOR CHLAST! Častou diskuzí ve fitku jsem zjistil, že průměrná konzumace za měsíc je cca 100 piv, 10 láhví vína a 1 láhev destilátu. Pouze ten, kdo si uvědomí, že dohromady to dá pár kalorií a každý den dá min. 30 minut na páse + samozřejmě cvičení, tak má šanci jít do deficitu. Jinak je to marnej boj. Co už jsem vyslechl keců o kuřecích prsou na páře s přílohou dušené zeleniny, krabičkách atd., když ten chlast si nikdo neodřekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se