morepower Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 psyllium je dobry na prujem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Je dobrý zjistit, jestli se vám nějaké jídlo v jídelníčku neobjevuje více než je obvyklé. Ono to tělo občas vysílá docela zajímavé signály. Já to tak měl třeba s arašídama, cpal jsem se jima fakt každý den, velká balení. No a na jedný párty si toho všimla kamarádka, doktorka, a ptala se mě, kolik kilo jich mám v plánu ještě sníst. Tak sem se jí svěřil, jak to mám, a že je prostě furt musím žrát. Doporučila mi nakoupit b-komplex, a že to možná povolí. A jako fakt, do týdne jsem na ně neměl chuť...a že je to kua slušný zdroj nechtěné večerní energie...takže zapisovat si nějakou dobu jídelníček a pak to s někým probrat je rozhodně dobrý nápad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 No ty jo. Oriskama se cpu kazdy vecer a jeste to zapijim dobrym cervenym. Zitra jdu pro B-komplex.Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Zkus to a dej vědět. Jo a konzumace červeného vína je signálem nedostatku dobrého červeného vína v těle to rozhodně ničím nenahrazuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 B-komplex občas beru, ale netušil jsem, že na cokoliv ohledně žraní / hubnutí. To Psyliuim jsem viděl válet se u našich, jsou hodně na takové různé bio experimenty, tak to možná prubnu. Červené víno s jeho omezování, s tím problém fakt nemám... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Vitamin B je naopak stimulant pocitu hladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Kua, se dohodněte, hoši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Se zelím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 S šípkovou! Olgou... Je fakt, že se užívá při nechutenství tak je potřeba pak zvážit, čím nahradit ty arašídy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Brácha radí na redukci kysaný zelí, prej zaplácne a pročistí střeva jak krtek. Sáček denně, klidně toho levnýho a docela se mu vede, od Vánoc má snad další čtyři kila dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Martin. Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Vitamíny B napr. Pangamín brali / dávno / kulturisti / a zvysovalo to chuť do jedla...tak ako pivo / B /..potom žerem ako kyselina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Jo to kysaný zelí,super.Na hubnutí a při žaludečních potižích vřele doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 k tomu b-komplexu...já zhubl, ale tam to bylo fakt tím, že jsem řešeil potřebu vitamínu žraním buráků ve velkém, ideálně takhle kolem desáté večír, několik měsíců v kuse...jako prostředek pro redukci bych to nedoporučoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 (upraveno) Ale zase po B-komplexu je pekne barevne curani :-) Upraveno 4. února 2017 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Martin. Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Podľa mňa nič zázračné na chudnutie nieje. Jednoduché pravidlo znie : Znížiť príjem zvýšiť výdaj.... Kysalé zelí u mna robí problém, prehánky mám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Rano jsem si cestou do lekarny pro B-komplex koupil sacek kyseleho zeli. Uz hodinu sedim na zachode.Takze vrele doporucuji na lacno po ranu kombinaci B-komplex + sacek zeli.Kluci on do ní a zly jabko...diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 No vida funguje to, tělo se čistí. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 No je pravda, ze jsem si na to dal jeste kafe s mlekem..... mame jit vecer na ples, tak doufam, ze budou energie v rovnovaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Vsadím se, že jsi tančil jako by ses vznášel )) na pročištění je voda ze zelí super, z centralneho trhoviska v Blave sem vždycky vozil litr až dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Večer už byl v pohodě. Protančil jsem střevíce. Včera večer jsem na oříšky chuť opravdu neměl, vlastně na nic.Za to dneska bych sežral všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se