panedge Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Brácha radí na redukci kysaný zelí, prej zaplácne a pročistí střeva jak krtek. Sáček denně, klidně toho levnýho a docela se mu vede, od Vánoc má snad další čtyři kila dole4 kila dole ale mozna tak vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Pytlík kyselýho zelí denně mi přijde už dost extrém ohledně tý kyselosti vs. žaludek, nicméně zrovna včera jsem koupil hlávku zelí a dneska to tu budu v práci chroustat. Tak jsem zvědav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Nehledě na to, co pak následuje. Co krok, to prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Včera byly k obedu boruvkovy knedliky a když jsem si jich osm nalozil, zasypal si to tim tvarohem a mouckovym cukrem a zalil to hrnkem rozpustenyho masla, tak jsem si uvedomil, ze moje snazeni je zbytecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Tak sis hned potom mel dat pytlik zeli a bylo by to zneutralizovany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 To Psylliuim jsem viděl válet se u našich, jsou hodně na takové různé bio experimenty, tak to možná prubnu. To není žádný experiment, pokud máš nedostatek vlákniny v potravě, tak je dobré jí doplňovat touto formou. Hlavně to hodně zapij, jinak budeš mít ve střevech špunt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Zmizik: To bych sedel na hajzlu ještě dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 (upraveno) Bulimie se fakt nebojím :-) ale jít do něčeho na zvracení se mi taky moc nechce. Ono je problém, že já bych to se svou nadváhou musel brát tak 2-3M, aby to u mě mělo nějaký efekt a brát tohle svinstvo tak dlouho, to už by bylo asi trochu moc.Myslel jsem něco naprosto neškodnýho, po čem jen člověk nemá chuť tolik žrát... tj. nemusí to bejt něco, po čem se hubne, jen něco, po čem se tolik nežere... tedy jestli něco takovýho vůbec existuje...Zacni se poradne hejbat-ja nemam problem s jidlem pri plnym nasazeni.Jakmile se tejden nehnu,zacnou chute na chujoviny.A chce to pravidelne jist,aby si nemel rozhazenej cukr v krvi.Ve 12 obed a ve tri svacina i kdyz nemas hlad.Pak nesnis v 17:00 ctyri parky a chleba:-)) Edit:Tritrak tydne pul hodiny sportu je na hubnuti malo. Upraveno 7. února 2017 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Tak to hlávkové zelí mě včera docela prohnalo, dneska radši zkusím mrkev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 To je účel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Mě na shození tuku fungovalo vysadit jeden/dva dny sacharidy a žrát bílkovinný jídla (maso/sýry/vejce) plus listovou zeleninu plus doplnit trochu tuky typu rostlinný olej/tuky z ryb/ tuky z vaječ. žloutku, poté tři dny postupně zvyšovat příjem sacharidů až na normál, celý se to pak může opakovat. Tělo když nemá cukry, jede z tuku a dostatečný příjem bílkovin zamezí ztrátě svalů(když se ztratí svaly, hubne i žije se hůře). Je dobrý to proložit lehkým tréninkem a po něm nejíst cca půl hodiny(pak bílkovinné jídlo), to se spálí nejvíc. Funguje to výborně, ale musí se to dodržet a následně si dát pozor (tělo si pamatuje cca dva týdny po výrazném shození a chce to zpět), můj problém je ten, že jsem pak za krátko zase žral a pil pivo jako prase a nabral zpět, je potřeba se trochu krotit i v běžnym životě po shození:-) Pohybu mám oproti většině lidí celkem dost, ale ne tolik jako dřív když jsem hrál florbal ve větších klubech než je prales (to jsem trénoval třeba čtyřikrát, pětkrát týdně) a je to znát, tuk naberu snadno a rychle:-) Největším problémem je (beru to podle sebe) lenost a nedostatek disciplíny při dodržování základních pravidel, informací(bohužel teda i zcestných) je v dnešní době dost. Každopádně všem, co se rozhodnou se sebou něco dělat vždy fandím a držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Já nechci jít do nějakých diet a extrémů, spíš nastavit nějaký zdravější životní styl, kdy si pak i váha časem sedne sama. Tedy, zkouším to už asi rok a na nic, takže teď jsem simřekl, že teď v únoru lehce (ale opravdu jen lehce) přitvrdím, abych to trochu nakopl a motivoval se k dalšímu, a na konci měsíce uvidíme. Před tím to bylo jen takový to ma?ana a kde nic, tu nic. No, uvidíme na konci měsíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 ....A chce to pravidelne jist,aby si nemel rozhazenej cukr v krvi.Ve 12 obed a ve tri svacina i kdyz nemas hlad.... tak to asi nééé, možná pro buřtíky od doktorky Káti, ale jinak je to mimo mísu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 tak to asi nééé, možná pro buřtíky od doktorky Káti, ale jinak je to mimo mísuChapu,pisu jak to vyhovuje a funguje u me.Jinak je jedno kdy co jis,zalezi na kalorickym prijmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jasný :-) každýmu sedí něco jiného, to je pravda. ono taky se výkyvům cukru dá bránit různými způsoby a oba systémy to vlastně dělají, i když úplně na jiném principu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 já třeba na výkyvy cukru používám čokoládu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Základ je držet cukr furt nahoře, žádný výkyvy :-) a taky hladinku alkoholu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 pokud si chceš pořád dávat ty pivečka navečer, tak ti asi nic moc stejně nepomůže. Jako pomohlo by asi se celý zbytek dne někde procházet, popobíhat apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Základ je držet cukr furt nahoře, žádný výkyvy :-) a taky hladinku alkoholu :-) tak to rozhodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Samozřejmě, základ je jíst/žít stabilně rozumně, na shození lze použít velmi krátkodobě(třeba týden-dva) i speciálnější věci, jako jsem popisoval, ale pak je potřeba zase dodržovat nějaká pravidla a životní styl, bez extrémů jakýmkoli směrem, jinak je vše zase zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se