Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

To Psylliuim jsem viděl válet se u našich, jsou hodně na takové různé bio experimenty, tak to možná prubnu.

To není žádný experiment, pokud máš nedostatek vlákniny v potravě, tak je dobré jí doplňovat touto formou. Hlavně to hodně zapij, jinak budeš mít ve střevech špunt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bulimie se fakt nebojím :-) ale jít do něčeho na zvracení se mi taky moc nechce. Ono je problém, že já bych to se svou nadváhou musel brát tak 2-3M, aby to u mě mělo nějaký efekt a brát tohle svinstvo tak dlouho, to už by bylo asi trochu moc.

Myslel jsem něco naprosto neškodnýho, po čem jen člověk nemá chuť tolik žrát... tj. nemusí to bejt něco, po čem se hubne, jen něco, po čem se tolik nežere... tedy jestli něco takovýho vůbec existuje...

Zacni se poradne hejbat-ja nemam problem s jidlem pri plnym nasazeni.Jakmile se tejden nehnu,zacnou chute na chujoviny.A chce to pravidelne jist,aby si nemel rozhazenej cukr v krvi.Ve 12 obed a ve tri svacina i kdyz nemas hlad.Pak nesnis v 17:00 ctyri parky a chleba:-))

Edit:Tritrak tydne pul hodiny sportu je na hubnuti malo.

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

Mě na shození tuku fungovalo vysadit jeden/dva dny sacharidy a žrát bílkovinný jídla (maso/sýry/vejce) plus listovou zeleninu plus doplnit trochu tuky typu rostlinný olej/tuky z ryb/ tuky z vaječ. žloutku, poté tři dny postupně zvyšovat příjem sacharidů až na normál, celý se to pak může opakovat. Tělo když nemá cukry, jede z tuku a dostatečný příjem bílkovin zamezí ztrátě svalů(když se ztratí svaly, hubne i žije se hůře). Je dobrý to proložit lehkým tréninkem a po něm nejíst cca půl hodiny(pak bílkovinné jídlo), to se spálí nejvíc. Funguje to výborně, ale musí se to dodržet a následně si dát pozor (tělo si pamatuje cca dva týdny po výrazném shození a chce to zpět), můj problém je ten, že jsem pak za krátko zase žral a pil pivo jako prase a nabral zpět, je potřeba se trochu krotit i v běžnym životě po shození:-) Pohybu mám oproti většině lidí celkem dost, ale ne tolik jako dřív když jsem hrál florbal ve větších klubech než je prales (to jsem trénoval třeba čtyřikrát, pětkrát týdně) a je to znát, tuk naberu snadno a rychle:-) Největším problémem je (beru to podle sebe) lenost a nedostatek disciplíny při dodržování základních pravidel, informací(bohužel teda i zcestných) je v dnešní době dost. Každopádně všem, co se rozhodnou se sebou něco dělat vždy fandím a držím palce!

Odkaz ke komentáři

Já nechci jít do nějakých diet a extrémů, spíš nastavit nějaký zdravější životní styl, kdy si pak i váha časem sedne sama. Tedy, zkouším to už asi rok a na nic, takže teď jsem simřekl, že teď v únoru lehce (ale opravdu jen lehce) přitvrdím, abych to trochu nakopl a motivoval se k dalšímu, a na konci měsíce uvidíme. Před tím to bylo jen takový to ma?ana a kde nic, tu nic. No, uvidíme na konci měsíce...

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě, základ je jíst/žít stabilně rozumně, na shození lze použít velmi krátkodobě(třeba týden-dva) i speciálnější věci, jako jsem popisoval, ale pak je potřeba zase dodržovat nějaká pravidla a životní styl, bez extrémů jakýmkoli směrem, jinak je vše zase zpět.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...