Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes dorazil z Holandska dlouho očekávaný balíček. Již delší dobu jsem totiž pokukoval po nějakém vintage kousku, který by byl na světě stejně dlouho jako já. Zadání bylo jednoduché. Něco zajímavého, neprofláklého, kvalitního. Prostě něco, co nebude mít každý trouba. Na listu byly různé značky a typy. Nesehnatelné nádherné Omega Seamaster Mark III, Omega Speedmaster Mark III, ale i Rolex GMT, Rolex Submariner. Ale nakonec jsem při pravidelné kontrole objevil tyto luxusní Zenithy a jiskra okamžitě přeskočila.

To jsou ONY!. Objednávka ihned následovala. Tak a teď, jsou doma.

Když je dám na ruku, tak pocit je jedním slovem: Vintage! :-)

Typ: Zenith A781

Rok výroby: 1971

Vyrobeno kusů: 1000

Kalibr: 3019 (PHC), 31 jewels, 36000 bph, Hi beat

Rozměry: 38 x 45

Sklo: Safír

Pouzdro: Ocel

Tah: Ocel

Znalci vědí, že tento legendární kalibr používal v modifikaci i Rolex pro první Daytony než vyvinul svůj kalibr pro chronografy.

No posuďte sami ...

Na youtube je pěkné video hi beat chodu: http://www.youtube.com/watch?v=RN5M5IPqAyg

post-17666-099720700 1324501926.jpg

post-17666-044798100 1324501933.jpg

post-17666-045537500 1324501939.jpg

post-17666-003726900 1324501948.jpg

post-17666-064555900 1324501958.jpg

Odesláno

no tak ty jsou :smile_anim: , gratuluji, a tentokrát držím hubu ohledně datumky, tady je ten cifr hezké barevné kombinace tak hezky přecpán, že mi to nevadí... dokonce ti i snad zavidím.

Odesláno

to StanoBare: člověče, regulovatelnost tahu jsem s prodejcem hodně řešil. říkal že rezerva je velká. Teď si uvědomuji, že jsem je vlastně nasadil na ruku a sedí mi přesně bez nutnosti cokoli měnit. Žádné dílky navíc nejsou součástí a podle mě ani nebyly.

Odesláno

...nasadil na ruku a sedí mi přesně bez nutnosti cokoli měnit. Žádné dílky navíc nejsou součástí a podle mě ani nebyly.

Tak áno, dielik nazvyš by sa už príliš zužoval. Sedia Ti akurát. Celkovo pôsobia krásne a tým ťahom aj výrazne...zladené násťhranné dýnko + okraj ciferníka...fajnéé
Návštěvník Snow
Odesláno

K neuvěření !!! Tenhle legendární chronograph v tak dokonalém stavu Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image , krása. Až se to bojím napsat, ale nemohu jinak. Mám pocit, že i Tvé Bremonty trošičku blednou. Přijmi gratulaci. Máš krásné vánoce :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...