Přejít na obsah

Doxa Medaille d'or Milan 1906

rizo

Doporučené příspěvky

Ahoj!

Pro nás je hodnota citová větší než hodnota vyjádřená penězi.Nějakou tisícikorunu to bude,pokud jsou funkční /foto strojku by třeba něco řeklo-bohužel není/.Pro příště dej ty fotky 600x800pixelů max.,jinak riskuješ smazání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechcem nikoho zneuzivat (kto ma taky povit, nech radsej nic nepise ;) ), zaoberam sa tiez hladanim ceny. Sem som to napisal pretoze toto forum zdruzuje ludi kt. to maju ako zalubu takze je tu velka pravdepodobnost, ze mi niekto nieco rozumne napise. Videl som ich v lepsom stave s inym motivom na zadnej casti v jednej drazbe s vyvolavacou cenou 700USD napr. Hodiny su funkcne, tieto odhadujem tak na cca 250?..mozno sa mylim.

Odkaz ke komentáři

Hodiny su funkcne, tieto odhadujem tak na cca 250?..mozno sa mylim.

250 EUR určitě ne :) Tak okolo dvou tisíc korun bych je tipnul.

Ciferník je mizernej, blbě opravená osmička a šroubek u dvojky cenu dost sráží.

Ale jinak to jsou pěkný hodinky, tyhle velký cibule od Doxy mám rád.

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

svokor ma tieto hodinky a poprosil ma ci by som nezistil aku maju cca cenu. Poradi mi prosim vas niekto?

No rizo v podstatě tady má každý pravdu,což ti asi málo pomuže .Takže plusy : hledaná mašinka,orig.ručky,orig. bígl,orig sklo / velikost asi 564 ..jsou málo kdy k sehnání / ..mínus je cifrblat ..v naprosté většině poškozené na 2 a 8 protože jsou pod tím nožičky,které při řádném přitažení poškodí číselník . A nemusí jít ani o přtažení , ale i o velkou změnu teplot . Za nepoškozený orig. cifrblat bys musel dát 3.000 - 4.000 Kč , ale každej si jej nechá pro sebe . A ted to podtrhni a jsi na cenách uváděných zde . Ale stejně ti pěju štěstí.......a vovovo tom to je .

Odkaz ke komentáři

60USD s vyvolávačkou 0,90 a to budeš mluvit o dobrém prodeji. Pokuď je budeš vyvolávat nad 50USD, neprodáš, nebo prodáš velmi obtížně.

Je to můj odhad, tyto hodinky nechci ani neprodávám.

Za 700USD se prodávájí mint (absolutně nepoškozené, nepoškrábané) 21kamenové top grade s odchylkou pod 30sec/týden, nebo třeba taky ještě lepší, ale už se známkami použití.

Máš ojeté niklové pouzdro, špinavé, rozbitý cifr (ty hodinky spadly nebo je někdo páčil z pouzdra), komunální spotřební strojek neznámého stavu.

Odkaz ke komentáři

Nikde netvrdim ze tieto maju cenu 700usd, no na to ako ich dehonestujes sa neda nereagovat. Nemusim byt ani odbornik hodinar aby mi bolo jasne ze viac ako 100 rocne funkcne hodiny s takymto spracovanim urcite nebudu mat cenu 50usd. Puzdro by som skor tipoval na strieborne (niklovy nadych je tam vplyvom zleho vyvazenia bielej a pouzitia nevhodneho osvetlenia pri foteni (telefonom)), spina sa da vycistit ked vies ako a cim, cifernik sa da zrestaurovat, strojek nie je ziaden komunalny smejd, ale original doxa z cias najvacsej slavy znacky.

Odkaz ke komentáři

Pokoušet se někomu radit s cenama je prostě nerozum.

Kdysi tady někdo říkal, že se s cenami nebudou starší členové zaobírat proto že se to vždy zvrhne a nebo se to obrátí proti tomu kdo řekl reálnou cenu. které tazatel stejně nevěří ani když mu ji řekne člověk který se hodinkami evidentně zabývá.

Morální hodnota je totiž jedna věc, ale jak zde výše někdo napsal stav je žalostný a proto bych je nechal tak jak jsou.

Můj názor je že ve stavu v jaké jsou mají pro dědice hodnotu penězmi nevyčíslitelnou, ale jinak by za těch 60 usd ( cca 1000 kč) ležely v bazaru několik dlouhých měsíců a možná by tam chytly i patinu.:crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Dakujem za vase nazory, myslim, ze kazdy jeden z vas vie o hodinach viac ako Ja, preto si velmi cenim kazdy prispevok. Teraz uz mam vdaka vam aku taku predstavu. Navyse hodinky nie su moj majetok, takze o nic nejde. . Dufam, ze som nikoho nicim neurazil a..a urcite nechcem vyvolavat hadky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...