Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To asi nepůjde...leda by mě poustili do bankovního trezoru s foťákem. :whistle:

Cyrdo...a není opruz každé ráno přemýšlet, jestli začnu den návštěvou banky? A ty snad otvírají v 9hod...
Odesláno

Třeba má vlastní klíče Posted Image

Cyrdo...a není opruz každé ráno přemýšlet, jestli začnu den návštěvou banky? A ty snad otvírají v 9hod...

Odesláno

pockej, to ma jenom zeleznou tu sponu? nebo je k tomu bronzova a jeste navic ta zelezna?

Jedna titanová (antialergická) spona a jedna ocelová. Tedy dva řemeny, dvě spony.
Návštěvník Tada
Odesláno

Aha, titanovou sponu chápu - když se ti udělá vyrážka z těch bronzových hodinek, tak alespoň tam co je spona, to nebudeš mít červené - chytré! :)

Jinak fajn hodinky, zajímavý materiál i provedení.

Odesláno (upraveno)

Aha, titanovou sponu chápu - když se ti udělá vyrážka z těch bronzových hodinek, tak alespoň tam co je spona, to nebudeš mít červené - chytré! :)

Jinak fajn hodinky, zajímavý materiál i provedení.

Kdybys dával pozor a nejdřív si prohlídnul fotky ty mudrlante, viděl bys, že spodek hodinek je taky titanový.:king: Upraveno uživatelem Cyril
Návštěvník Tada
Odesláno

Cyril: Já bych je nosil dýnkem navrch, takže by mi to antialergické dýnko moc nepomohlo :P

Odesláno (upraveno)

Prosim moc taky o fotky na ruce, hlavne s tim druhym remenem a sponou, to je masakr...............to si musim koupit na moje PAM Posted Image

Jak to přehodím, vyfotím. Mám zatím pouze fotku mobilem. Dával jsem ji i do sekce "Co máte právě na ruce" :smile_anim:

To Tada: Až je budeš někdy opravdu mít, rád se podívám, jak je budeš nosit. Jakkoliv.... :jawdrop:

Upraveno uživatelem Cyril
Návštěvník Tada
Odesláno

Cyril: Tak to abych začal cvičit nebo si začal dělat falešné iluze o svém zápěstí :) Ale tobě slušej a hezky doplňují kolekci :)

Odesláno

Prosim moc taky o fotky na ruce, hlavne s tim druhym remenem a sponou, to je masakr...............to si musim koupit na moje PAM Posted Image

Remen na 47 mm pouzdre ma 26/24 mm, na 44 mm pouzdro to nejde dat :(.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...