panedge Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Koukám na tý sponě ta miniponorka,to je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 To asi nepůjde...leda by mě poustili do bankovního trezoru s foťákem. Cyrdo...a není opruz každé ráno přemýšlet, jestli začnu den návštěvou banky? A ty snad otvírají v 9hod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Cyrile blahopřeju,parádní hodiny i příběh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Třeba má vlastní klíče Cyrdo...a není opruz každé ráno přemýšlet, jestli začnu den návštěvou banky? A ty snad otvírají v 9hod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Hezký fotky na TimeZone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Třeba má vlastní klíče Tak tak....! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 pockej, to ma jenom zeleznou tu sponu? nebo je k tomu bronzova a jeste navic ta zelezna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 pockej, to ma jenom zeleznou tu sponu? nebo je k tomu bronzova a jeste navic ta zelezna? Jedna titanová (antialergická) spona a jedna ocelová. Tedy dva řemeny, dvě spony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Prosim moc taky o fotky na ruce, hlavne s tim druhym remenem a sponou, to je masakr...............to si musim koupit na moje PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Aha, titanovou sponu chápu - když se ti udělá vyrážka z těch bronzových hodinek, tak alespoň tam co je spona, to nebudeš mít červené - chytré! Jinak fajn hodinky, zajímavý materiál i provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Aha, titanovou sponu chápu - když se ti udělá vyrážka z těch bronzových hodinek, tak alespoň tam co je spona, to nebudeš mít červené - chytré! Jinak fajn hodinky, zajímavý materiál i provedení. Kdybys dával pozor a nejdřív si prohlídnul fotky ty mudrlante, viděl bys, že spodek hodinek je taky titanový. Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Cyril: Já bych je nosil dýnkem navrch, takže by mi to antialergické dýnko moc nepomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Prosim moc taky o fotky na ruce, hlavne s tim druhym remenem a sponou, to je masakr...............to si musim koupit na moje PAM Jak to přehodím, vyfotím. Mám zatím pouze fotku mobilem. Dával jsem ji i do sekce "Co máte právě na ruce" To Tada: Až je budeš někdy opravdu mít, rád se podívám, jak je budeš nosit. Jakkoliv.... Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Cyril: Tak to abych začal cvičit nebo si začal dělat falešné iluze o svém zápěstí Ale tobě slušej a hezky doplňují kolekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Gratuluju Cyrile. A vlastně taky díky. Jak už jsem si myslel, že jsem malinko hodinkově vyhořelej, tak tyhle nádhery mně po čase zase rozproudily krev. A to už se mně jinak stává akorát u oběda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Prosim moc taky o fotky na ruce, hlavne s tim druhym remenem a sponou, to je masakr...............to si musim koupit na moje PAM Remen na 47 mm pouzdre ma 26/24 mm, na 44 mm pouzdro to nejde dat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Parada,ze se to podarilo!Gratuluju!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Remen na 47 mm pouzdre ma 26/24 mm, na 44 mm pouzdro to nejde dat . Tak si koupim neoriginal a ten tam pujde http://forums.watchuseek.com/f30/dive-style-buckle-kevlar-straps-24-24-a-62396.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Tak si koupim neoriginal a ten tam pujde http://forums.watchu...24-a-62396.html Jo, ten se mi taky líbí. Akorát ten inzerující post je čtyři a půl roku starý...ty už nejspíš nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Jo, ten se mi taky líbí. Akorát ten inzerující post je čtyři a půl roku starý...ty už nejspíš nebudou. Má ho i TedSu https://teddy-straps.3dcartstores.com/Dive-Buckle-and-Strap_p_24.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se