Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem, tak Ježíšek přece jenom existuje, Omegy došly, ale musel jsem Ježíškovi trochu naproti. Hodinky jsou jednoduše parádní, jenže radost mi kazí malý detail, a to zkrácení tahu, to je vosírek nejhrubšího zrna, přestože mám pidišroubováčků plno, šroubky se ani nehnou a protože je nechci vožužlat, prosím o radu, na internetu jsem našel tento odkaz

http://forums.watchuseek.com/f20/incame-new-po-8500-a-600301.html

problém je v tom, že ty nástroje nemám, má je tu někdo?

Přeci neni možný, aby šroubování zvládl jenom Dušák a další AD, má to být o ho... a je to teda spíš peklo...

Upraveno uživatelem lastam
  • Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

S tahem Ti neporadím, zato Ti moc blahopřeji a závidím. :smile_anim:

Se pochlub pořádně a nahoď foto a nenech se dlouho prosit ... :whistle:

Zítra nahodím fotky, dneska jsem neměl ani trochu času, ten tah mě fakt štve, to ja takovou kaňkou na tý radosti:(
Odesláno

Zítra nahodím fotky, dneska jsem neměl ani trochu času, ten tah mě fakt štve, to ja takovou kaňkou na tý radosti:(

Gratulace, i když s tím, tahem ti neporadím.

S tím naštváním tě chápu - něco podobného jsem zažil u svých PO, kdy na nich nešlo jen tak vyměnit tah za gumu - musely být spešl stěžejky, na které jsem měsíc čekal...

Odesláno

Taky gratuluju a tesim se na fotky.

Pokud tomu dobre rozumim, nejde o to vytlacit cep, ale povolit sroubek, ne?

Na to zadne nastroje krome sroubovacku nepotrebujes, pokud nejdou povolit, zkusil bych je malinko nahrat (treba fenem), nekde jsem to cetl v souvislosti se zkracovanim tahu u becek.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

to lastam - paráda :) :) :) , tak si se dočkal. Posílám potěchu na plochu, aby si měl Omegu 8500 pořád na očích.

Edit - zmenšení obrázku 

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Gratuluju k přírustku. Pokud bys měl čas, napiš po nějakém čase recenzi a rozeber tam prosím víc ten tah a jak jsou udělaný ty šroubky. Dík :-)

@Snow: Ta druhá fotka jsou starý PO 2500.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Ano, ta druha fotka jsou stary PO. Jinak gratuluju k hodinkam Lastame. Od ty doby, co se tady odehrala ta velka objednavka novych Omeg to tady porad kontroluju a cekam kdy se to zacne rojit fotkama a recenzema. Tak sem s tim, dzentlmeni.

Odesláno (upraveno)

Snowe, díky, tu mám na očích stále, stačí jen otočit hodinky:D

Díky všem a posílám zatim ochutnávku toho co sem nasypu časem ve větším množství...

post-3900-058622000 1324980815.jpg

post-3900-042650800 1324980822.jpg

post-3900-022975000 1324980857.jpg

post-3900-070000600 1324981046.jpg

post-3900-058060700 1324981837.jpg

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

Zvládl bys to i sám, ale chce to speciální držák se dvěma protisměrnými šroubováčky ( jeden je napevno a druhý se vsazuje). V ruce toto asi neuděláš. Možná bych to zkusila trošičku naťuknout kladívkem přes nasazený šroubováček a zakápnout hod. olejíčkem č.1. Pokud to nepomůže, odnesla bych to k Městkovi do Carollina v Pařížské.

Odesláno (upraveno)

Zvládl bys to i sám, ale chce to speciální držák se dvěma protisměrnými šroubováčky ( jeden je napevno a druhý se vsazuje). V ruce toto asi neuděláš. Možná bych to zkusila trošičku naťuknout kladívkem přes nasazený šroubováček a zakápnout hod. olejíčkem č.1. Pokud to nepomůže, odnesla bych to k Městkovi do Carollina v Pařížské.

prave, bal bych se ze se mi to nekde hne, sjede mi sroubovacek a budu mit poskrabanej tah, tak to necham radeji obdornikum v carollinu:-) drzacek si pak nekde musim dokoupit... Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

Odvážný muž bez speciálního držáku může zkusit upevnit jeden šroubovák do svěráku, nasadit na jeden šroubek a opatrně povolit ten protilehlý.

Zdroj: hodinář, který mi zkracoval náramek.

Odesláno

t

jj, ten jsem si taky poridil na http://www.watch-tool.de/html/bracelet_tools.php (dole Screw T-Bar Opener )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...