lastam Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) Ahoj všem, tak Ježíšek přece jenom existuje, Omegy došly, ale musel jsem Ježíškovi trochu naproti. Hodinky jsou jednoduše parádní, jenže radost mi kazí malý detail, a to zkrácení tahu, to je vosírek nejhrubšího zrna, přestože mám pidišroubováčků plno, šroubky se ani nehnou a protože je nechci vožužlat, prosím o radu, na internetu jsem našel tento odkazhttp://forums.watchuseek.com/f20/incame-new-po-8500-a-600301.html problém je v tom, že ty nástroje nemám, má je tu někdo? Přeci neni možný, aby šroubování zvládl jenom Dušák a další AD, má to být o ho... a je to teda spíš peklo... Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem lastam
lukin_ova Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 S tahem Ti neporadím, zato Ti moc blahopřeji a závidím. Se pochlub pořádně a nahoď foto a nenech se dlouho prosit ...
lastam Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 S tahem Ti neporadím, zato Ti moc blahopřeji a závidím. Se pochlub pořádně a nahoď foto a nenech se dlouho prosit ... Zítra nahodím fotky, dneska jsem neměl ani trochu času, ten tah mě fakt štve, to ja takovou kaňkou na tý radosti:(
ricous Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Zítra nahodím fotky, dneska jsem neměl ani trochu času, ten tah mě fakt štve, to ja takovou kaňkou na tý radosti:( Gratulace, i když s tím, tahem ti neporadím. S tím naštváním tě chápu - něco podobného jsem zažil u svých PO, kdy na nich nešlo jen tak vyměnit tah za gumu - musely být spešl stěžejky, na které jsem měsíc čekal...
Baker Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Taky gratuluju a tesim se na fotky. Pokud tomu dobre rozumim, nejde o to vytlacit cep, ale povolit sroubek, ne? Na to zadne nastroje krome sroubovacku nepotrebujes, pokud nejdou povolit, zkusil bych je malinko nahrat (treba fenem), nekde jsem to cetl v souvislosti se zkracovanim tahu u becek.
Kristian.nov Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Tak vítám druhé PO 8500 na fóru a gratuluju. S tahem ti ale bohužel taky nepíchnu, mě ho zkrátili u AD
lastam Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) Díky všem, Bakere, tu tvoji radu zítra možná zkusim:-)a fotky budou:-) Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem lastam
Návštěvník Snow Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) to lastam - paráda , tak si se dočkal. Posílám potěchu na plochu, aby si měl Omegu 8500 pořád na očích. Edit - zmenšení obrázku Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem Snow
kloubik Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Gratuluju k přírustku. Pokud bys měl čas, napiš po nějakém čase recenzi a rozeber tam prosím víc ten tah a jak jsou udělaný ty šroubky. Dík :-) @Snow: Ta druhá fotka jsou starý PO 2500. Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem kloubik
Návštěvník Snow Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 @Snow: Ta druhá fotka jsou starý PO 2500. Čerpám z tohoto zdroje KLIK.
Hoonza Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Ano, ta druha fotka jsou stary PO. Jinak gratuluju k hodinkam Lastame. Od ty doby, co se tady odehrala ta velka objednavka novych Omeg to tady porad kontroluju a cekam kdy se to zacne rojit fotkama a recenzema. Tak sem s tim, dzentlmeni.
Návštěvník Snow Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 To mě mrzí, fotka je pryč. Omlouvám se.
Kristian.nov Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Trošku OT. Na té fotce kalibru je pěkně vidět setrvačka, měla by být křemíková (Si14). Znamená to, že na hodinky má menší vliv magnetismus? Nevíte jak to je?
lastam Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Snowe, díky, tu mám na očích stále, stačí jen otočit hodinky:D Díky všem a posílám zatim ochutnávku toho co sem nasypu časem ve větším množství... Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem lastam
lukin_ova Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Moc hezké, opravdu. To už stojí za založení vlákna ve fotogalerii a za větší formát ....
Ajaka Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Zvládl bys to i sám, ale chce to speciální držák se dvěma protisměrnými šroubováčky ( jeden je napevno a druhý se vsazuje). V ruce toto asi neuděláš. Možná bych to zkusila trošičku naťuknout kladívkem přes nasazený šroubováček a zakápnout hod. olejíčkem č.1. Pokud to nepomůže, odnesla bych to k Městkovi do Carollina v Pařížské.
lastam Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Zvládl bys to i sám, ale chce to speciální držák se dvěma protisměrnými šroubováčky ( jeden je napevno a druhý se vsazuje). V ruce toto asi neuděláš. Možná bych to zkusila trošičku naťuknout kladívkem přes nasazený šroubováček a zakápnout hod. olejíčkem č.1. Pokud to nepomůže, odnesla bych to k Městkovi do Carollina v Pařížské. prave, bal bych se ze se mi to nekde hne, sjede mi sroubovacek a budu mit poskrabanej tah, tak to necham radeji obdornikum v carollinu:-) drzacek si pak nekde musim dokoupit... Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem lastam
lastam Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Moc hezké, opravdu. To už stojí za založení vlákna ve fotogalerii a za větší formát .... zalozim to vecer a udelam jeste nejaky fotky...
sery.vlk Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Odvážný muž bez speciálního držáku může zkusit upevnit jeden šroubovák do svěráku, nasadit na jeden šroubek a opatrně povolit ten protilehlý.Zdroj: hodinář, který mi zkracoval náramek.
tmoris Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 tZvládl bys to i sám, ale chce to speciální držák se dvěma protisměrnými šroubováčky ( jeden je napevno a druhý se vsazuje). V ruce toto asi neuděláš. Možná bych to zkusila trošičku naťuknout kladívkem přes nasazený šroubováček a zakápnout hod. olejíčkem č.1. Pokud to nepomůže, odnesla bych to k Městkovi do Carollina v Pařížské. jj, ten jsem si taky poridil na http://www.watch-tool.de/html/bracelet_tools.php (dole Screw T-Bar Opener )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se