NERO.8 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Posledni letosni jizda za sefem do Bergenu, rocni zhodnoceni. Tak jsem vzal down to earth, proste, low profile kukacky bez datumu, bez tahu, na prosty tucni natah. Zadne Ingy na tahu, ktere maji vlastni gravitacni pole. jenom bacha aby si neměl lepší hodinky než šéf, to by to hodnocení mohlo trochu ovlivnit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 proste, low profile kukacky bez datumu, bez tahu, na prosty rucni natah.Úplné Čajky Tak snad budou prémie na další Šafky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Sef ma nejake Esprit, nebo co, takze jsem v haji. Bonusy nemam ve smlouve. Me by stacilo obhajit zachovani statusu quo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Pilotky v akci. Spolecnymi silami se cele oddeleni riti do riti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Dobrá fotka z místa činu Good luck se zachováním statutu quo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Jsi v klídku, že na takovém důležitém meetingu stíháš ještě fotit zegary... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Jeste na me neprisla rada. Zatim se vsichni placaji po ramenou a ujistuji se, jak vsechno klape. Asi jim tu selanku trochu ozivim. Danove me nebudou mit radi. Ale zatim cekam na slovo, tak fotim Schaffky a planuju Val Gardenu. Uklidnuje me to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Ješče furt nemáš speach time? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Uz jsme na ceste domu. Jeste mam praci, ale problem nevyresen. Sefovi s nechtelo jit do konfrontace s Danama. Na pitchu. Tlacim to pred sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Nekdo tu asi pred sto lety chtel lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Junior na ceste ze skolky usnul, tak jsem delal kraviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Zkracoval jsem tah. Ten IWC system je famozni. Dva male sroubovacky, sup sup, za par sekund rozebrane, cvak, cvak, za par sekund slozene. Zkratil jsem to o pul dilku, ale po koupeli jsem to zase prodlouzil. Bylo to moc. Objektivne je treba uznat, ze mikroregulace alla Doxa SUB by byla fajn. Nejsou to potapky, tak jim to asi pripadalo zbytecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Taky, kdyz uz jsem si hral, jsem prehodil na pilotkach origo remen za mekkci Di-Modell. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Koupani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Nový pilot bracelet dává naději, že u IWC vyřešili jak udělat mikroregulaci na tahu bez výrazné vnější spony. Nepochybně to řešení rozšíří na další tahy jiných modelových řad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Skoda, ze tu novou mikroregulaci nedali na nove Ingy, trochu by to treba pomohlo skousnout tu cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Byla by to dobra vec, o tom zadna. Rano mam ruku o pul cisla mensi, nez vecer. Doxa byla skvela. To zkracovani maji vymakane, jako nikdo jiny. Kdyby tam dali jeste nenapadnou, klidne pomerne kratkou mikroregulaci, coz by mimochodem vzhledem k te kulervouci cene klidne mohli, tak by to byl nejlepsi tah pod sluncem. Bo jinak je to dokonale zpracovany masivni sperk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 ...To zkracovani maji vymakane, jako nikdo jiny...Tak to zkracování je opravdu nej co mi zatím prošlo rukama- i nešika to musí zvládnout za chvilku...mně naštěstí s půldílkem sedí tak akorát, jen je tím narušena jakási symetrie střídání "H" dílku s tím vnitřním, ale to už je fakt jen taková nepodstatná blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWClover Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Paráda, gratuluju! Tohle jsou nejhezčí ingy! A guma jim sedí stejně daleko víc než tah ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se