Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

Posledni letosni jizda za sefem do Bergenu, rocni zhodnoceni. Tak jsem vzal down to earth, proste, low profile kukacky bez datumu, bez tahu, na prosty tucni natah. Zadne Ingy na tahu, ktere maji vlastni gravitacni pole.

jenom bacha aby si neměl lepší hodinky než šéf, to by to hodnocení mohlo trochu ovlivnit ?  :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zkracoval jsem tah. Ten IWC system je famozni. Dva male sroubovacky, sup sup, za par sekund rozebrane, cvak, cvak, za par sekund slozene. Zkratil jsem to o pul dilku, ale po koupeli jsem to zase prodlouzil. Bylo to moc. Objektivne je treba uznat, ze mikroregulace alla Doxa SUB by byla fajn. Nejsou to potapky, tak jim to asi pripadalo zbytecne.

derymahu.jpg

Odkaz ke komentáři

Byla by to dobra vec, o tom zadna. Rano mam ruku o pul cisla mensi, nez vecer. Doxa byla skvela. To zkracovani maji vymakane, jako nikdo jiny. Kdyby tam dali jeste nenapadnou, klidne pomerne kratkou mikroregulaci, coz by mimochodem vzhledem k te kulervouci cene klidne mohli, tak by to byl nejlepsi tah pod sluncem. Bo jinak je to dokonale zpracovany masivni sperk.

Odkaz ke komentáři

...To zkracovani maji vymakane, jako nikdo jiny...

Tak to zkracování je opravdu nej co mi zatím prošlo rukama- i nešika to musí zvládnout za chvilku...mně naštěstí s půldílkem sedí tak akorát, jen je tím narušena jakási symetrie střídání "H" dílku s tím vnitřním, ale to už je fakt jen taková nepodstatná blbost

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...