Hasňa Odesláno 27. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2012 (upraveno) :-) Na fotkach to neni videt, ale u te diry v lunete u dvojky jsem uplne srazil hranu. Rolexaci taky zasadne nelesti a v inzeratech to primo vypichuji. Tak je asi budu nasledovat. Upraveno 27. března 2012 uživatelem Hasňa
gas Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 nic tam nemas, az je jebnes poradne, tak jejich stav sleduj jak to dela sibir, ruku s hodinkama na zapesti natahne co nejdal od tela ( asi jako kdyz tombet foti zaroven seiko a mraky ) a letmym pohledem se utvrdi, ze je vse ok
gougy Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Hasňa dobrý! a kde je fotka těch dveří? Snad to nebyla totálka
Baker Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 V nejhorsim lunetu vylestis ... uz jsem videl nekde na netu i takovy hovado
tmoris Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 ten pribeh postrada to hlavni: fotky na kterych je videt, o cem to vlastne mluvis
honzoush Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Konečně budou s příběhem, bo si je v Gardence tuze šetřil.........
tombed Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Tak se dívám na fotky, bo kvikáš ve dvou vláknech současně a taková pohoda... Co brečíš profesore, takový šrámeček co spravíš tužkou od Horsta Fuchse... Vždy si chtěl tool hodinky orvané, doškrábané s příběhem, u Doxy si radil vzít lunetu ocelovým karáčem, ať slezou barevné indexy, že to je teprve doxaholické. Teď to je teprve in, na vrtné plošiny jak dělané, ropa, mazut, železo... Počkej jak ti je domlátíme na Brusákovito bude teprve tool, rozbrušovačky sebou!
bandicoot Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Hasno, neves hlavu, k Ingum to tak nejak patri.
NIGHTinGALE Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 ... a já se trápím s vlasovým škrábanečkem na plastovým sklíčku, po tvé foto story na to s..u a leštit ho nebudu
tombed Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 (upraveno) Hlavně teď sleduj odchylku a co vrchní AR, bez poskvrny? Upraveno 27. března 2012 uživatelem tombed
Hasňa Odesláno 27. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2012 No to vite, socka seskrabe kovaky na drahe hodinky a pak tady plni forum fotkama vrypu a skrabancu. :-) AR je nedotknuty, slo to na lunetu a hranu lunety. Ja jsem hodinky vzdycky spise nosil, nez lestil. Ale to pak bohuzel nekdy dostanou po prrdeli cena, ne cena. Navic ty zakerne dvere znam, projit jimi bez zraneni je umeni. Ale po tezkem mitingu v Bergenu, kdy jsem musel dat sampon starsimu, namachrovanemu chlapovi a ten to neunesl a sel si stezovat, jsem chvilku nemyslel na to, jake mam fajne hodinky a uz to bylo. Rana, ze se kapitan prisel podivat, co kde prasklo. Dvere uz nejdou dovrit, bo se asi ohly a Ingy maji srazenou hranu a prolesteny vybrus. Vecer zkusim udelat detail fotakem. Az si naliju.
tombed Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Az si naliju. Hlavně se nenalij ze žalu...
sibirnaya Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 (upraveno) hasna, nepritel lodi. nedrbls nahodou schettinovi do dzunky, dyz plul kolem tebe? Upraveno 27. března 2012 uživatelem sibirnaya
NIGHTinGALE Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Ingy maji srazenou hranu a prolesteny vybrus. Na té první fotce to vypadá děsivě, jako by byly i promáčklé. Na té druhé už je to trošku více optimistické.
bandicoot Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Jenom dodam, ze kdyz jsou drahy hodinky odrbany, tak to je ta nejvetsi machrovina, vetsi nez co jinyho.
Hasňa Odesláno 27. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Sibir: Bandi: Diky, tvoje akcie slapou nahoru. Tombed: Na zal se chlasta nejlip. Ale spis si naliju, bo mam chut a taky proto, dorazi muj automechanik, abych ho naucil ovladat tablet, co mu dal sef, aby si do neho psal hodiny, a ten kategoricky odmita sedet na suchu.
sibirnaya Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Dvere uz nejdou dovrit, bo se asi ohly a Ingy maji srazenou hranu a prolesteny vybrus.tohle je totiz hlaska jak vino ingy vs titanic - 1:0
Hasňa Odesláno 30. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Mily moderatore, mohl bys prosim zmenit nazev tohoto vlakna z "Ingenieur Automatic Mission Earth, reference 3236 (picture heavy) Moje prvni Schaffky" na "Moje Schaffky (picture heavy) Ingenieur Automatic Mission Earth, Da Vinci Automatic" Diky moc. Nebot... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se