cima77 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Zdravím měl bych zájem o nějaké pěkné SKELETON hodinky nejlépe za přijatelnou cenu.. A netu jsem našel moc pěkné hodinky a chtěl bych se zeptat někoho kdo tomu rozumí na jeho názor jestli bych si je měl za tu cenu koupit nebo ne? případně kdyby mi mohl nikdo poradit nějaké alternativy jelikož jsem prolezl asi všechny český stránky co se tyče hodinek a ty skeletony tam buď nejsou nebo jsou fakt ošklivý... děkuji za pomoc a tady davám odkaz těch vybraných hodinek: http://viewitem.eim.ebay.cz/Stuhrling-Winchester-Grand-Skeleton-Goldtone-Dial-Brown-Leather-Mens-Watch-165B/120833566753/item
emba Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Za tuto cenu skeletony asi dlouho nevydrží. Pochybuji, že by fungovaly ještě po dvouleté záruce a když jo, tak budou mít velkou odchylku v přesnosti. "Klasické" hodinky se Ti nelíbí?
cima77 Odesláno 29. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 no právě že moc ne a proto bych chtěl skeletony... a na českým trhu sem nenašel žadný hezký a tolik se v hodinkách nevyznám abych si objednal z netu.... a nevíš o nějaké značce co vyrabí skeletony (pěkný) a za nějakou přijatelnou cenu?
emba Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Jediné co mě napadá je Ingersoll: http://www.ingersollcz.cz/ Ale jak říkám, nevím,nevím...
sect Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Kdysi jsem uvažoval o těchto Sea Gull. A jinak v pravo nahoře je hledání a o skeletonech ti toho tady určitě najde spoustu.
Petr Svenda Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 No, ty, cos vybral, jsou sileny. Proste nejakej Cinan vzal frezu a kde nebyl sroub nebo lozisko, tam to odfrezoval. I emental ma vetsi logiku nez tohle. To ke strojku. Teda vzhledu, ne technice. Pouzdro radsi nekomentuju. Ten skeleton musi mit nejakou koncepci, aby to bylo esteticky. No, a to za tri litry asi neporidis.Jestli se ti libi skeletony, mrkni treba:http://www.chrono24.com/de/epos/emotion-skeleton-automatic--id1780567.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&picnum=0&query=Epos+skeleton&resultview=list&searchexplain=false&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htmhttp://www.chrono24.com/de/perrelet/skeleton-gmt-chronograph---100--new--id1789340.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&picnum=0&query=Perrelet+skeleton&resultview=list&searchexplain=1&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htmhttp://www.chrono24.com/de/chronoswiss/opus-skeleton-chronograph--id1825730.htm?query=Chronoswiss+skeleton&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list&goal_suggest=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htmnebo i http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43805-hamilton-jazzmaster-moonphase/Nerikam, ze to mas kupovat, jen aby sis udelal predstavu, jak to ma vypadat. :-)
libor2002 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Ty co jsis vybral... sorry, ale to je mega ulet!Za poradny skeletony se proste plati... a dost. Na aukru je levnych, hnusnych skeletonu mraky, ale ty ani ve srande. Kdyz uz, tak me napada jenom Festina 6744-3... i kdyz Festina s Miyotou, tak ve srovnani s tim co jsis vybral jsou "Ferrari".
A10 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 naprosto souhlasim s libor2002, za opravdu kvalitni skeletony se plati, dobri a kvalitni vyrobci je berou jakou svoji tresnicku na dortu ve sve nabidce modelu. Je na nich videt prava hodinarina.
cody Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Kdyz uz, tak me napada jenom Festina 6744-3... i kdyz Festina s Miyotou, tak ve srovnani s tim co jsis vybral jsou "Ferrari". Když jsem chtěl skeletony skončil jsem právě u Festiny. Jiné v této ceně mi přišli prostě hrozný... Nakonec jsem je prodal na fóru, zkus je poptat, třeba by oďky šli do světa:-) http://www.hodinky-koscom.cz/cz/festina-6744-3
lub Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 za 1499,- mají skeletony v Tchibu. díval jsem se na ně a je to moc pěkný pokoukání, jak tam maká kotva, krokové kolo a tak... předpokládám stejnou kvalitu jako ty levné na ebaji. ..takže - na takový to "domácí pozorování" asi fajn, pracující strojek je fascinující, ale na nošení mezi lidi nee - teda já bych to na ruku nedal..
cima77 Odesláno 30. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 V první řadě moc děkuju za reakce, jsem zase o něco moudřejší... Ale je mi 20 a ještě studuju takže nemám tolik peněz a je mi jasné že kvalita jde ruku v ruce s cenou a proto sem si vybiral skeletony do 5000kč a spíš mi šlo o to jestli ta cena těch hodinek je uměrná kvalitě... je mi jasný že 5 tisíc nebudu mít švýcarský hodinky... LUB: Bohužel jsou vyprodáné jinak bych si je asi objednal... Mně osobně hlavně zajímá na hodinkách : Vzhled, exkluzivita(proto chci skeletony), a nízká cena která je aspoň trochu uměrná kvalitě výrobku(samozřejmě bych se chtěl vyhnout made in china) Tak pokud vás napadájí nějaké hodinky tak budu moc rád když mi semhodíte nějaký odkaz..
Petr Svenda Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 5000 je slušný rozpočet, kdybys netrval na skeletonech, tak do te ceny máš hafo zajímavých a kvalitních japonských hodinek.
bohus76 Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 5000 je slušný rozpočet, kdybys netrval na skeletonech, tak do te ceny máš hafo zajímavých a kvalitních japonských hodinek. Za 5000 skeletony jsou velký úlet,ale dají se za to koupit pěkné Seika nebo Orienty například.
Alexion Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 tie "skeletony" od festiny su preboha co.
gougy Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Mně osobně hlavně zajímá na hodinkách : Vzhled, exkluzivita(proto chci skeletony), a nízká cena která je aspoň trochu uměrná kvalitě výrobku(samozřejmě bych se chtěl vyhnout made in china) Věř, že kvalitní skeletony za 5000 nepořídíš, kvalitní hodinky ale ano. Je to něco jako by sis koupil kravatu z polyesteru se samolepkou vzorku nějaké od Hermes, to už je lepší jít bez kravaty a koupit si sportovnější košili Takže pokud Ti je 20 a máš rozpočet 5k (což je slušné), ještě chvíli vybírej m.j. i podle toho s jakým oblečením a kam všude je budeš nosit. (takové skeletony ve fitku nebo pod stanem moc nesednou )
Klotzman Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Za 5 litrů si kup pořádný hodinky a za 30 babek (možná i míň) si kup nějaký skeletony na e-bay - bude to stejná kvalita jako ty z tvého odkazu nebo ty Tchibo a než tě přestanou bavit tak vydrží. Já jsem si takový laciný skeletony z ebaye koupil, přišly tuším na 300,- korun a zatím (asi 4 roky) jdou - teda je fakt, že je vůbec nenosím Akorát je občas natáhnu jestli ještě fungujou.... Jo a všechny tyhle čínský skeletony mají společný to, že jsou dost malý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se