Návštěvník Tada Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Ježíšek se letos činil... Omega Speedmaster Professional 3570.50.00... Ve stavu jako nové, před 3 měsíci kupované u Dušáka. Sklíčko je samozřejmě hesalit a dýnko je pevné. Lepší fotky budou časem. Konečně jsem se tedy dočkal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Gratulace,nemaj chybu.Moje vysněné,snad někdy.......
obchodnik-o3 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 ten "ježíšek" ma dobru trefugratulujem
Peta-Biker Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Tado, tady Ti gratuluju, nejlepší hodinky ze všech.
lastam Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 (upraveno) Ježíšek letos hodně nakupoval u Omegy:-) Gratulace! Upraveno 29. prosince 2011 uživatelem lastam
Návštěvník Tada Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Peta-biker: Na to, že to je cenovej entry-level u Omegy, tak bych tam asi lepší hodinky nenašel
robo Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 (upraveno) Asi budeš mať pravdu. Mám PO a nejak som sa ich už nabažil, ale toto je fajna klasika. Aaa mimochodom gratulujem. No tak ježiškovi je ešte skoro písať na druhý rok, aby dovtedy nezabudol, ale uvidíme.... Upraveno 29. prosince 2011 uživatelem robo
michal_45 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 ... super hodinky ... krasny hodinky ... kdyz je milujes, neni co resit ... tak si je uzivej ...
patprom Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Krasne, nekdy je budu asi taky shanet do sbirky :-)
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Za mě taky gratulace. Na tyhle hodinky se rád dívám, jsou prostě bez chyby a neokoukaj se mě.
Návštěvník Tada Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Tak už mě napadají kacířské myšlenky, že je přestěhuji na kůži nebo na nato
Jakubisko Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Stavím se do řady, až je budeš prodávat
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Tak už mě napadají kacířské myšlenky, že je přestěhuji na kůži nebo na nato No, nechci ti do toho mluvit, nosit je budeš ty, ale s tím Nato páskem to myslíš jistě jako vtip ( je to otázka vkusu každého z nás, ale to by u mě byla degradace těhle hodinek - ten Nato strap bych dal na seika, orienty, možná hamiltony, ale omegy ? ). Podle mě nejvíc jim sluší ten kov, pak možná kůže. Držím palce u rozhodování. Snad mě tu nikdo nerozcupuje za názor, možná kacířskej, ale tak to u těhle hodinek cítím já.
obchodnik-o3 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 nato vyskusaj ale tiez som presvedceny,ze to ma byt na zeleze...
Návštěvník Tada Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Tak já si nemyslím, že by Moonwatche byly taková horologická modla, že by na ně nato nemohlo... jsou to v zásadě pracovní hodinky
Návštěvník Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) klidně je na to nato práskni. Budeš nejblíž původnímu určení těch hodinek. A zkusil bych klidně nějakej koženej cordovan, to bude vypadat dobře.Jinak moony jsem nosil na železe, černým aligátoru, čokoládově hnědým řemenu se světlým prošitím i na racing hirsch s třema dírama a na na všem vypadaly fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem Roman I.
Návštěvník Tada Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Ten cordovan by nebyl špatnej, ale je dost drahej...
obchodnik-o3 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Tak já si nemyslím, že by Moonwatche byly taková horologická modla, že by na ně nato nemohlo... jsou to v zásadě pracovní hodinky po robote to vyperies a je to
Návštěvník Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Ten cordovan by nebyl špatnej, ale je dost drahej... škudlile... máš drahýho koně, máš mít i na pořádný krmení
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se