Jackie Treehorn Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Pěkná limitka od hodinkee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marius1 Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 (upraveno) V 10. 8. 2023 v 12:04, Bushman napsal: Pardon... neumím ocitovat příspěvek... tyhle jsem myslel. Aj si ich kúpil? Tiež nad nimi uvažujem. Kúpil som rangermany ale rozmýšľam že ich vymením za tieto nové mudmany. Výbava tá istá ale väčšie čísla. Na rangermanoch mam už bohužiaľ niekedy problém zaostriť a na hodinky musím casto dlhšie pozerať. Preto aj teraz nosím častejšie 5610. Upraveno 4. ledna 2024 uživatelem Marius1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Koupil. Rozhodly právě ty velké číslice, mám brejle na čtení a Rangemany u mě byly na hranici čitelnosti bez brejlí. Ty velké číslice jsou fakt hodně znát. Svoje dělá i to, že displej není rozparcelovaný těmi plastovými předěly, ale je to jedna velká plocha. Jinak výbava je v podstatě stejná, jako u Kocourů, je tu i pár negativ, ale s tím se dá žít: - tvrdší chod tlačítek, protože Mudman - stopky měří jenom na desetinu sekundy - do stopek není přímý přístup jako u Rangemanů, musí se k nim proklikat tlačítkem - jsou z nějaký ekologický pryskyřice, tak nevím, jaká bude třeba životnost řemínku. A jak je něco ekologický, tak mě to tak nějak..... sere Samozřejmě co se čitelnosti týče, je ta varianta s pozitivním displejem o světelné roky napřed v čitelnosti oproti té variantě s negativním. Mám je od listopadu a už toho dost zažily a zatím žádné šrámy nebo problémy. Synchronizace probíhá každou noc bez problému, kdekoliv v baráku (chalupa na venkově, okolí ČB) - s příjmem signálu taky není problém. Za mě tedy i mírným odstupem času dobrá volba. Kdybych měl deset litrů navíc, beru ty ručičkové Mudmastery - přeci jen odečet času na ručičkách je pro mně výrazně pohodlnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marius1 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Ďakujem za podrobnú recenziu. Pravdepodobne pôjdem takisto do nich. Tiež sa bojím tých bioplastov a na slovo eko som už alergický ale zase sú to G-Shocky a tie ma ešte ani raz nesklamali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Nebo mrkni do řady Pro-Trek. Jsou to odolné a dobře nositelné kukačky. Nosím řadu prw-6000, dal jsem je na kovový tah a jsem už pár let s nimi moc spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 ProTrek jsou výborné, ale musím upozornit na vodotěsnost, která jen "100" a při odšroubované korunce není žádná, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marius1 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Ano s ProTrekmi máte obaja pravdu. PRW-6000 sú velmi pekné hodinky ale teraz mám zálusk na čisto digitálky . Celkom sa mi pozdávajú PRG-340 v zelenej len škoda že nemajú nastavovanie času rádiovým signálom . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2024 Ono to řízení času rádiovým signálem se trošku přeceňuje. Uznávám, že je to příjemný bonus, ale u hodinek, které ti za měsíc udělají odchylku v řádu jednotek sekund, to až tak podstatné není. Mnohem víc bych bazíroval na solárním napájení, protože ti v nejnevhodnější chvíli nedojde baterka a hodinky se nebudou muset každé dva roky otevírat. Mám tu třeba na stole Casio Duro, ty jsem seřídil před měsícem a dneska jdou o jednu sekundu dopředu. Takže ano, RC hodinky taky upřednostňuju, ale dá se klidně i bez toho. Fakt ale je, že to mám rád taky pěkně pohromadě - solár, rádio a když to jde, tak safírové sklo. To jsou pak hodinky "nasaď a zapomeň" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marius1 Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2024 Presne . Solár je nutnosť a to rádio...mám z toho dobrý pocit ak to na hodinkách mám Ale ďakujem vám všetkým za rady . Budem pozerať nejaké protreky a tie GW-9500 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2024 Nové kalkulajdy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2024 Preco tam vzdy daju negativ displej...aj ked rozumiem ze to dizajnovo sedi s ciernou na spodku klavesnice. Citatelnost ale bude naprd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2024 V žltej vyzerajú dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 Pre deturence:) https://shop.hodinkee.com/products/g-shock-baby-g-bgd565kt-7-hello-kitty?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=h-email-HelloKittyGSHOCK-012324&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY%3D.UHTEkW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Novinka Casitron TRN-50-2A k padesátiletému výročí prvních náramkových hodinek Casio (Casitron QW01-10) z roku 1974. Tato nová reinkarnace je limitkou o 4000 číslovaných kusech. Je vybavena moderními technologiemi Casia jako je Tough Solar, Multi-Band 6 a Bluetooth propojením s mobilním telefonem. Dále má STN LCD display, ale jen minerální sklíčko. Tělo hodinek je ocelové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Jsou hrozný, jak z tržnice... ať radši udělají pořádné velké kovové hranaté s pěkným tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Tak už jsou venku... vypadá to, že je to macek... pohodlný asi moc nebudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 A článek s živými fotkami https://www.ablogtowatch.com/watch-review-the-50th-anniversary-casiotron-trn50-2a/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Nie su ani velke, ani tazke, su podarene. Moje fotky su naprd, na zivo su rovnako pekne ako na produktovkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Gratuluji, odkud jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se