Návštěvník pichmen Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Páči sa mi, že na niektorých hodinkách už konečne zmenili veľkosť fontu, lebo čo som mal frogy final edition, tak tam som sa na to musel pozerať lupou.
t2 Odesláno 4. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 V 4. 8. 2013 v 17:11, pichmen napsal: Tie športové G-Shocky sú stále poväčšinov iba také plasty v dvoch vrstvách. Už by sa konečne mohli chlapci z Casia pochlapiť a ...... radšej vrátiť k starej dobrej nerezovej oceli, nech to má aspoň malý náznak luxusu...Tak to asi neklapne. V kovu nabízejí frogy a GW 5000 a za tu raketu se to moc neprodává. A protože se toho moc neprodá tak to spíš zaříznou. Příští frogy bych si uměl představt v plastu. Holt doba je taková, šetřit se musí až do bezvědomí!
fazer Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 V 4. 8. 2013 v 19:36, t2 napsal: Tak to asi neklapne. V kovu nabízejí frogy a GW 5000 a za tu raketu se to moc neprodává. A protože se toho moc neprodá tak to spíš zaříznou. Příští frogy bych si uměl představt v plastu. Holt doba je taková, šetřit se musí až do bezvědomí! Já doufám, že alespoň tyto dva vlajkové modely g-shocku budou i nadále dělat z kovu. Jinak by pak nebyly už ničím lepší než ostatní Gčka a neměly by v nabídce nic spešl.
Návštěvník pichmen Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 (upraveno) No tak bodaj by nie, keď z toho umelo vytvorili modlu a predávajú to za takú cenu. V minulosti malo casio mnoho klasických hodiniek v kove a nestáli toľko... Ono v podstate mne ani nevadia plasty, ale hlavne tá konštrukcia, že vlastne je to iba plast na plaste iba taká prcguma nijako výnimočne pripevnená alebo spojená s tým ďalším plastom prípadne kovom. Keby to aspoň nejak tak luxusnejšie vedeli urobiť ako iphone, htc one a tak. Myslím, že dôvod prečo ľudia nekupujú frogmany, teda aspoň tie posledné modely ako gwf-1000 je určite aj cena, ale aj ich prehnaná veľkosť. Skutočne na 16-17cm ruke vypadajú komicky. Je to na oštaru a hlavne na obtiaž. Tie frogman final edition sú ešte ako tak. Naopak modely ako gulfman, mudman, riseman sú do veľkosti tak akurát a preto myslím ich ľudia aj častejšie kupujú. Osobne sa priznám, že keby robili frogy takej veľkosti ako mudman, gulfman (tie staršie), tak nemám čo riešiť a dám za ne aj tie nekresťanské peniaze. Upraveno 7. srpna 2013 uživatelem sibirnaya
t2 Odesláno 6. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 Nedal by se zavést nějaký limit pro počet příspěvků u nováčků? Myslím, že to není jediný případ kdy to leze na nervy.
Frostie Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2013 já se ještě divím, že pichmena už někdo nezabanoval
ggrand Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Tak a je fuč, ještě mi stihl napsat pěknou SZ plnou peprného slovenského slangu.
Frostie Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 V 7. 8. 2013 v 7:44, ggrand napsal: Tak a je fuč, ještě mi stihl napsat pěknou SZ plnou peprného slovenského slangu.tobě též? No snad si od něj chvilku odpočineme...
ggrand Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Tak Casio vyšlo s "novýma" modelama, třeba nové barvičky u GA-100. Mě se nejvíc zamlouvá varianta GA-100SD-8AER, ale kdyby měly černý kabát, nemělo by to chybu.
t2 Odesláno 20. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Tohle vyhlašuju jako vítěze v soutěži o nejhorší osvětlení. Bože jak to mohlo Casio dopustit.
Frostie Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 V 20. 8. 2013 v 17:19, t2 napsal: Tohle vyhlašuju jako vítěze v soutěži o nejhorší osvětlení. Bože jak to mohlo Casio dopustit.sorry, ale i Ohseny za 12 korun to mají vyřešeno lépe a čitelněji. Na Casio nepřípustné, dle mého
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Vždyť to je přece ten nový super mega illuminator, nebo jak se tomu říká, ne? ..Taky mě to pěkně štve - proto si nerozumím s těmi novými géčky - prostě buď žárovička starých géček s nádechem nostalgie, a nebo pořádný illuminator, jak ho známe z 90-tých let. Tohle je výsměch.
ggrand Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 kluci,delate,jako by ty hodinky byly neco noveho.Jsou tu uz nejaky rok a stejne k placi to ma vyresene kasijo u vsech anadigi gecek. Ostuda. A navic tohle ani neni ta jejich super svitiva ledka.
lub Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 V 20. 8. 2013 v 19:40, ggrand napsal: kluci,delate,jako by ty hodinky byly neco noveho.Jsou tu uz nejaky rok a stejne k placi to ma vyresene kasijo u vsech anadigi gecek. Ostuda. A navic tohle ani neni ta jejich super svitiva ledka.hehe, přesně to jsem chtěl napsat, téměř slovo od slova. nojo, géček jsou čtyři pr.dele, ale mám takový pocit, že se to tak nějak rozplizává do tvarů a barev a funkčnost se jaksi vytrácí..všimněte si, ty všechny možný obří anadigi s tisícem barevných kombinací, u nových digitálních modelů pomalu převažují skoro nečitelný negativní displeje.. samozřejmě pořád máme možnost volby, tak je to asi jedno.
lub Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 V 19. 8. 2013 v 21:54, ggrand napsal: Tak Casio vyšlo s "novýma" modelama, třeba nové barvičky u GA-100. Mě se nejvíc zamlouvá varianta GA-100SD-8AER, ale kdyby měly černý kabát, nemělo by to chybu.ještě k tomudle - co mě teda irituje je, že na cifru mají indexy luminiscenci a ručky nic. to je taky trapas.to si ji asi mám domalovat na ručky sám doma nebo co.na bílý variantě jsem to taky tak měl. brzo šly z domu.http://simferopol.cri.slando.ua/obyavlenie/casio-ga-100sd-8aer-novinka-2013-kasio-ID77RjJ.html jinak kabát si taky můžeš dobarvit doma, jak jsem to kdysi dělal na pískových mudmanech
ggrand Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 (upraveno) Prostě Casio tímto jasně říká, že jsou to fashion hodinky, jinak to nelze pochopit. Bohužel... Ale docela se mi zamlouvají PRW3000... Upraveno 23. srpna 2013 uživatelem ggrand
Trojan Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 No tak ono by to vypadalo taky jináč kdyby to nemělo barvu jak nažhavená elektronka, tohle bych dal na ruku tak babičce, by si mohla štelovat pendlovky a nečekat na rádio. Loni jsem se kvůli tomuhle kamarádovi vysmál, je to prostě levný až na půdu. a vošklivý.
A10 Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Už jsem si nechtěl kupovat digitálky, ale když Casio udělalo novou generaci legendy G-shock DW-6900, tak jsem to přehodnotil a pořídím si nějaký model asi ten co je na videu. Jsou velké, ale tvar pouzdra se stal legendou. A mne se nosí nejpohodlněji. GD-X6900 http://products.g-shock.com/asia-mea/en/g_detail/GD-X6900FB-8B/
ggrand Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Paráda :/ další fashion šmejd. Čím větší, tím lepší. Rozhodně se o původních DW nedalo říct, že jsou to malé hodinky a oni je ještě zvětší. Mimochodem, zjistil jsem, když mají hodinky 8-9mm na výšku, je nějaká zvýšená odolnost naprosto k ničemu. O ty hodinky člověk nezavadí, nepřekáží.Ale zpátky k věci. Výhoda DW série byla, že ukazují čas ve stopkách a myslím, že i odpočtu. To je pryč. Rádoby cool ledka s nerovnoměrným osvětlením je taky krok zpět. Automatické rozsvěcování, které musím ručně zapínat po každých 6hodinách je taky velmi "praktická" fíčura(kdyby se tahle funkce aspoň zapínala jinak než tlačítkem světla).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se