Harwey Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Fajnove, citatelne, Solar nie je treba, ma to 10r baterku, radio nie je nutne. 1
quattroRS Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Před hodinou, Harwey napsal: Fajnove, citatelne, Solar nie je treba, ma to 10r baterku, radio nie je nutne. Dizajn je perfektný, v podstate mu niet čo vytknúť, ale solár a rádio mi k tomu chýba
lub Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února V 21. 2. 2026 v 13:25, t.p napsal: https://www.casio.com/intl/watches/casio/product.W-221H-1AV/ to jsou ale roztomilé digoške, ty nutně musím vyzkoušet. a esi mi budou malé, tak je vnutím jednomu z dětí. 3
callmelater Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Prijde to jenom mne nebo posledni dobou pribyva Casio modelu, co maji namodrale, malo kontrastni segmenty cisel?
Vasil Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února A to se vám vážně líbí jo? Mně to teda přijde jako casiovská snaha o applewatche
quattroRS Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Mám taký pocit, že Casio nie je ďaleko od toho, aby konečne trafilo taký model, ktorý by mi presne pasoval po stránke dizajnu, po stránke funkčnej výbavy, použiteľnosti, a aj ceny 1
callmelater Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Jako tim, ze jsou hodinky hranate, automaticky maji byt apple watch-like? A co kolecko pro ovladani? Celkem bych se i vsadil, ze v historii Casia takle hranate hodinky jsou par desitek let pred uvedenim jablek. Kdyz uz neco jede na designove vlne jablek, je to model tpm-m305 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března já mám casio hodně rád taky pro ten neuvěřitelně pestrý výběr designu napříč modelovými řadami, od historie po současnost. a nejvíc mě bavěj právě ty obyčejné plastové modely - si vemte, kolik invence v těch všech možných tvarech je. jaká jiná věhlasná značka toho tolik vymyslela?
lub Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března hoši, nevíte něco o tědlech boccia? pěkný retro v titanu, ale nic moc o nich nikde není a přitom jsou třeba na timestore (na gumě) nebo v kauflandu na náramku.. https://www.timestore.cz/boccia-titanium-3738-02?gad_source=1&gad_campaignid=20397153091&gclid=CjwKCAjw-J3OBhBuEiwAwqZ_h_Th03tZJfGm2966TUXDIKz7ZmDFqMi8liij3kwuA-aXN0TuOEnaYRoCHn8QAvD_BwE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
akai Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března -ukazal jsem ten obrazek a... zjisti vse co se da -vyrobce, rok uvedeni, atd Tyto hodinky jsou modelem německé značky Boccia Titanium, konkrétně se jedná o modelovou řadu 3738. Klíčové informace o modelu Výrobce: Boccia Titanium, známá německá značka specializující se na hodinky a šperky vyrobené výhradně z antialergenního čistého titanu. Model: 3738-01 (Tento model existuje v několika barevných provedeních (např. modrá 3738-02, zelená 3738-03 nebo černá PVD verze 3738-07). Materiál: Pouzdro je vyrobeno z čistého titanu, který je extrémně lehký, odolný a šetrný k pokožce. Rok uvedení: Kolekce digitálních hodinek Boccia byla prezentována jako "zcela nová" začátkem roku 2026 (např. na veletrhu Inhorgenta 2026). Některé zdroje zmiňují autorská práva designu k roku 2020. Technické parametry a funkce Strojěk: Quartzový (bateriový). Funkce: Chronograf (stopky), časovač, alarm, světový čas a LED podsvícení displeje. Vodotěsnost: Do 5 barů (odolné proti stříkající vodě, sprchování). Rozměry: Šířka řemínku je 20 mm - jelito pravda... Vase AI ))
lub Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března na stránkách je mají, ale žádné bližší informace, na netu žádné video..pritom si myslim stoji za pozornost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se