Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Před hodinou, Harwey napsal:

Fajnove, citatelne, Solar nie je treba, ma to 10r baterku, radio nie je nutne.

Dizajn je perfektný, v podstate mu niet čo vytknúť, ale solár a rádio mi k tomu chýba 🙂

Odesláno

A to se vám vážně líbí jo? Mně to teda přijde jako casiovská snaha o applewatche😐

Odesláno

Mám taký pocit, že Casio nie je ďaleko od toho, aby konečne trafilo taký model, ktorý by mi presne pasoval po stránke dizajnu, po stránke funkčnej výbavy, použiteľnosti, a aj ceny 🙂

• Like 1
Odesláno

Jako tim, ze jsou hodinky hranate, automaticky maji byt apple watch-like? A co kolecko pro ovladani? Celkem bych se i vsadil, ze v historii Casia takle hranate hodinky jsou par desitek let pred uvedenim jablek.

Kdyz uz neco jede na designove vlne jablek, je to model tpm-m305

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

já mám casio hodně rád taky pro ten neuvěřitelně pestrý výběr designu napříč modelovými řadami, od historie po současnost. a nejvíc mě bavěj právě ty obyčejné plastové modely - si vemte, kolik invence v těch všech možných tvarech je. jaká jiná věhlasná značka toho tolik vymyslela?

• po 4 týdnech...
Odesláno

hoši, nevíte něco o tědlech boccia? pěkný retro v titanu, ale nic moc o nich nikde není a přitom jsou třeba na timestore (na gumě) nebo v kauflandu na náramku..

https://www.timestore.cz/boccia-titanium-3738-02?gad_source=1&gad_campaignid=20397153091&gclid=CjwKCAjw-J3OBhBuEiwAwqZ_h_Th03tZJfGm2966TUXDIKz7ZmDFqMi8liij3kwuA-aXN0TuOEnaYRoCHn8QAvD_BwE

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

-ukazal jsem ten obrazek a...

zjisti vse co se da -vyrobce, rok uvedeni, atd

Tyto hodinky jsou modelem německé značky 
Boccia Titanium, konkrétně se jedná o modelovou řadu 3738. 

Klíčové informace o modelu
  • Výrobce: Boccia Titanium, známá německá značka specializující se na hodinky a šperky vyrobené výhradně z antialergenního čistého titanu.
  • Model: 3738-01 (Tento model existuje v několika barevných provedeních (např. modrá 3738-02, zelená 3738-03 nebo černá PVD verze 3738-07).
  • Materiál: Pouzdro je vyrobeno z čistého titanu, který je extrémně lehký, odolný a šetrný k pokožce.
  • Rok uvedení: Kolekce digitálních hodinek Boccia byla prezentována jako "zcela nová" začátkem roku 2026 (např. na veletrhu Inhorgenta 2026). Některé zdroje zmiňují autorská práva designu k roku 2020. 

Technické parametry a funkce
  • Strojěk: Quartzový (bateriový).
  • Funkce: Chronograf (stopky), časovač, alarm, světový čas a LED podsvícení displeje.
  • Vodotěsnost: Do 5 barů (odolné proti stříkající vodě, sprchování).
  • Rozměry: Šířka řemínku je 20 mm

- jelito pravda... Vase AI )) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...