kabik Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Nové Gulfmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 V ČR se začala oficiálně prodávat rádiem řízená verze Mudmanů 9300...ale ta cena. Na druhou stranu je to asi jediný nový model ještě s klasickým opravdovým Iluminátorem. http://casio-watch.fastcr.cz/produkty/casio-g-shock/g-shock-sensor/gw-9300cm-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Hm, deset za čínskej plast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 No když si vezmu, že normální obyč. verze bez rádia je na Ebay za něco málo přes 3 litry, tak bych do toho opravdu nešel. Ale o tý úplně obyč. verzi uvažuju, tyhle Mudmany se mi vždycky líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 ...ad "Nove Gulfmaster", mam "stare", ale tohle mi prijde trochu chaos :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Tak se nám chystají polské LED digi. V kovu a se screwbackem, ale modul mi připadá jak na čínách za dva dolary. Ale i tak asi palec nahoru.http://gerlach.org.pl/42,.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Já prostě nechápu, proč na starých LED digi byl vždycky tak krásný ostrý font písma a na všech těchto nových font písma je rozmazaný a hnusný. Poslední dobou se mi už z toho novodobýho šmejdskýho trendu nejen u hodinek, ale u čehokoli, dělá tak zle, že začínám odmítat všechno nové a moderní už z principu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 to je ale úplně jiný princip zobrazení, ne? u těch gerlachů to budou obyč. ledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 To je možný, ale o to nejde..proč to teda neudělají jako dřív, když si chtějí hrát na retro LED digi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Snaha se cení. Je vidět, že lidem se po starých výrobcích stýská a někteří výrobci se toho snaží využít. Za výhodu těch nových "rozmazaných" LED displejů vidím aspoň to, že mají větší číslice. Ty původní byly tak malé, že jsem na ně skoro neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Můj názor na číslice je takový, že dříve se používaly tzv. bodové ledky páč asi jiný tentkrát neexistovaly. Takže každý segment je tvořen vlastně několika diodami. Dnes se používají difuzní ( teď si nejsem jistej označením) ledky. Tedy stačí na každý segment jen jedna dioda. Důvody jsou dva. Jedna dioda je levnější než cca 4 diody a taky míň žerou baterku. Dřív ty diody byly u sebe a tvořily vpodstatě čárku. A musím říct, že se mi to líbilo mnohem víc než jak to je teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Jestli už tady ty G-STEEL byly, tak se omlouvám......http://www.gshock.com/watches/G-Steelhttp://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-gst-w100d-1a4er-x1106127?utm_source=heureka&utm_medium=product Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tie Casio G-STEEL GST-S100 ma normálne vyviedli z miery, sú nádherné, ale pár vecí mi na nich chýba, ale za tú cenu sú špičkové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 No právě.........................ta cena je mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Príde mi to, ako zväčšený, a kovový variant mojich AWG-M100-1AER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 12002155_981518065238854_6546604833917832246_n.jpgTo je nejaká zlatá Gold edícia??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 opravdu se mi začínaj strašně líbit CASIO G-SHOCK GST-W110-1AERasi bych překous i ten timer pouze do 60, a i stopky. Ale bojím se té velikosti, protože na mojí ruce cca.17cm budou jak popelník achjó:-) jinak jsou moc pěkný, mám z nich takovej sportovně elegantní pocit:-) cena není nízká na G-shock dost vysoká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Mne sa zdá, že sú po funkčnej stránke rovnaké, ako moje staré AWG-M100-1AER, ale samozrejme, nemajú totožný modul, ale dizajnovo sú si veľmi blízke, a aj čo sa týka funkcií, tak sú si veľmi podobné,rozdiel vidím prakticky len v tej kovovej konštrukcií, keďže v prípade môjho modelu, je väčšina z plastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 To je nejaká zlatá Gold edícia???... nejspíš ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se