Přejít na obsah

Nové modely hodinek

t2

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

No když si vezmu, že normální obyč. verze bez rádia je na Ebay za něco málo přes 3 litry, tak bych do toho opravdu nešel. Ale o tý úplně obyč. verzi uvažuju, tyhle Mudmany se mi vždycky líbily.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
Návštěvník Chilliluk

Já prostě nechápu, proč na starých LED digi byl vždycky tak krásný ostrý font písma a na všech těchto nových font písma je rozmazaný a hnusný. Poslední dobou se mi už z toho novodobýho šmejdskýho trendu nejen u hodinek, ale u čehokoli, dělá tak zle, že začínám odmítat všechno nové a moderní už z principu.

post-12565-0-43540000-1442606099_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Snaha se cení. Je vidět, že lidem se po starých výrobcích stýská a někteří výrobci se toho snaží využít. Za výhodu těch nových "rozmazaných" LED displejů vidím aspoň to, že mají větší číslice. Ty původní byly tak malé, že jsem na ně skoro neviděl.

Odkaz ke komentáři

Můj názor na číslice je takový, že dříve se používaly tzv. bodové ledky páč asi jiný tentkrát neexistovaly. Takže každý segment je tvořen vlastně několika diodami. Dnes se používají difuzní ( teď si nejsem jistej označením) ledky. Tedy stačí na každý segment jen jedna dioda. Důvody jsou dva. Jedna dioda je levnější než cca 4 diody a taky míň žerou baterku. Dřív ty diody byly u sebe a tvořily vpodstatě čárku. A musím říct, že se mi to líbilo mnohem víc než jak to je teď. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

opravdu se mi začínaj strašně líbit

CASIO G-SHOCK GST-W110-1AER

asi bych překous i ten timer pouze do 60, a i stopky. Ale bojím se té velikosti, protože na mojí ruce cca.17cm budou jak popelník achjó:-)

jinak jsou moc pěkný, mám z nich takovej sportovně elegantní pocit:-)

cena není nízká na G-shock dost vysoká

post-11182-0-64560400-1446833532_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mne sa zdá, že sú po funkčnej stránke rovnaké, ako moje staré AWG-M100-1AER, ale samozrejme, nemajú totožný modul, ale dizajnovo sú si veľmi blízke, a aj čo sa týka funkcií, tak sú si veľmi podobné,rozdiel vidím prakticky len v tej kovovej konštrukcií, keďže v prípade môjho modelu, je väčšina z plastu.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...