Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno

Mas pravdu, pokud by se Casio odhodlalo u techto retro edici k oceli, byl by to bestseller, ale nevim proc se k tomu bohuzel nemaji...

Odesláno

Mas pravdu, pokud by se Casio odhodlalo u techto retro edici k oceli, byl by to bestseller, ale nevim proc se k tomu bohuzel nemaji...

Cost cutting? Jinak já bych jich pak taky asi vzal povícero...

Návštěvník Ondra
Odesláno

Cost cutting? Jinak já bych jich pak taky asi vzal povícero...

Jasny, zase na druhou stranu lidi jsou dneska ochotny zaplatit za pekny hodinky nemaly peniz ;)

Odesláno

Jasny, zase na druhou stranu lidi jsou dneska ochotny zaplatit za pekny hodinky nemaly peniz ;)

A právě to mne mrzí, že si toho u Casia nevšimli. I když třeba já osobně považuji za nesmysl dávat za géčka 13 nebo kolik tisíc...

Návštěvník Ondra
Odesláno

A právě to mne mrzí, že si toho u Casia nevšimli. I když třeba já osobně považuji za nesmysl dávat za géčka 13 nebo kolik tisíc...

to mi taky pripada dost, navic zrovna gecka a celokov mi dohromady uplne nejde... ale ono se to nakonec proda ;)

Odesláno

Dvě věci do diskuse: 1) není tenhle model už pár let na trhu, takže tu nemá co dělat?

2) Casio si retro trendu určitě všímá

3) Casio v nedávné minulosti a i v současnosti kovové digi mělo/má (Casiotron/GW5000+Frogy)

4) na přání vám kovové géčka vyrobí - viz limitka "Madnes"

Odesláno

to mi taky pripada dost, navic zrovna gecka a celokov mi dohromady uplne nejde... ale ono se to nakonec proda ;)

Právě u géček to má zásadní význam. 

Návštěvník Ondra
Odesláno

Právě u géček to má zásadní význam.

tak proc to vymysleli az ted? naopak si myslim, ze ty celokovovy jsou spis stylovka pro cerny rapery ;)

Odesláno (upraveno)

Ale kovové géčka jsou jediné pravé. Plastovky jsou jen levné náhražky. To se nevztahuje na ty nový bluetoothky, který jsou opravdu pro rapery.

Upraveno uživatelem t2
Návštěvník Ondra
Odesláno

Ale kovové géčka jsou jediné pravé. Plastovky jsou jen levné náhražky. To se nevztahuje na ty nový bluetoothky, který jsou opravdu pro rapery.

telo ano, ale "pouzdro" bejvalo dycinky z plastu ;)

Odesláno

Dvě věci do diskuse: 1) není tenhle model už pár let na trhu, takže tu nemá co dělat?

2) Casio si retro trendu určitě všímá

3) Casio v nedávné minulosti a i v současnosti kovové digi mělo/má (Casiotron/GW5000+Frogy)

4) na přání vám kovové géčka vyrobí - viz limitka "Madnes"

1. ano, je. Také mi to vrtalo hlavou

2. nemám ten pocit a pokud ano, tak pouze plastovými a pryskyřicovými modely

3 + 4. to ano

Návštěvník Ondra
Odesláno

A co MRG 100 a podobný?

Tak asi jo, ale je to typickej predstavitel Gecek? Ja mel Gecka spojeny vzdycky s plastem, mozna je to tedy ma neznalost...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...