Arkham Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Snad se jednou dočkáme oceli.Tohle vypadá dobře ale po měsíci nošení budou hrany odrbané na ten hnusný našedlý plast.
Návštěvník Ondra Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Mas pravdu, pokud by se Casio odhodlalo u techto retro edici k oceli, byl by to bestseller, ale nevim proc se k tomu bohuzel nemaji...
Arkham Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Jo, to by jim zvedlo obrat o desítky procent.Jen na západ od nás co vídám malých retro digitálek.A já bych je i za desítku hned bral.
Frostie Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Mas pravdu, pokud by se Casio odhodlalo u techto retro edici k oceli, byl by to bestseller, ale nevim proc se k tomu bohuzel nemaji...Cost cutting? Jinak já bych jich pak taky asi vzal povícero...
Návštěvník Ondra Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Cost cutting? Jinak já bych jich pak taky asi vzal povícero...Jasny, zase na druhou stranu lidi jsou dneska ochotny zaplatit za pekny hodinky nemaly peniz
Frostie Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Jasny, zase na druhou stranu lidi jsou dneska ochotny zaplatit za pekny hodinky nemaly peniz A právě to mne mrzí, že si toho u Casia nevšimli. I když třeba já osobně považuji za nesmysl dávat za géčka 13 nebo kolik tisíc...
Návštěvník Ondra Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 A právě to mne mrzí, že si toho u Casia nevšimli. I když třeba já osobně považuji za nesmysl dávat za géčka 13 nebo kolik tisíc...to mi taky pripada dost, navic zrovna gecka a celokov mi dohromady uplne nejde... ale ono se to nakonec proda
geometr Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 K čemu je ta databanka dneska dobrá?
Arkham Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 K prdu ale je to ikonický model-
t2 Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Dvě věci do diskuse: 1) není tenhle model už pár let na trhu, takže tu nemá co dělat? 2) Casio si retro trendu určitě všímá 3) Casio v nedávné minulosti a i v současnosti kovové digi mělo/má (Casiotron/GW5000+Frogy) 4) na přání vám kovové géčka vyrobí - viz limitka "Madnes"
t2 Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 to mi taky pripada dost, navic zrovna gecka a celokov mi dohromady uplne nejde... ale ono se to nakonec proda Právě u géček to má zásadní význam.
Návštěvník Ondra Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Právě u géček to má zásadní význam.tak proc to vymysleli az ted? naopak si myslim, ze ty celokovovy jsou spis stylovka pro cerny rapery
t2 Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 (upraveno) Ale kovové géčka jsou jediné pravé. Plastovky jsou jen levné náhražky. To se nevztahuje na ty nový bluetoothky, který jsou opravdu pro rapery. Upraveno 4. listopadu 2018 uživatelem t2
Návštěvník Ondra Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Ale kovové géčka jsou jediné pravé. Plastovky jsou jen levné náhražky. To se nevztahuje na ty nový bluetoothky, který jsou opravdu pro rapery.telo ano, ale "pouzdro" bejvalo dycinky z plastu
Frostie Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Dvě věci do diskuse: 1) není tenhle model už pár let na trhu, takže tu nemá co dělat? 2) Casio si retro trendu určitě všímá 3) Casio v nedávné minulosti a i v současnosti kovové digi mělo/má (Casiotron/GW5000+Frogy) 4) na přání vám kovové géčka vyrobí - viz limitka "Madnes"1. ano, je. Také mi to vrtalo hlavou2. nemám ten pocit a pokud ano, tak pouze plastovými a pryskyřicovými modely3 + 4. to ano
Návštěvník Ondra Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 ad 1) je to mozny, ja je zaznamenal az ted... tak sorry za poplach
t2 Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 telo ano, ale "pouzdro" bejvalo dycinky z plastu A co MRG 100 a podobný?
Návštěvník Ondra Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 A co MRG 100 a podobný?Tak asi jo, ale je to typickej predstavitel Gecek? Ja mel Gecka spojeny vzdycky s plastem, mozna je to tedy ma neznalost...
t2 Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Pořádný géčka jsou vždy z kovu. Bezel je gumovej, ale nikdy plastovej.
ATOM Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 No na remenu u GW-5000 je oznaceni PUR, takze nejaky druh polyuretanu zrejme. Bezel asi totez. Jinak u Casio je ted akce, kdy od 1.11.2018 - do 31.1.2019 prijimaji modely DW-5000C a DW-5600C, ktere zrenovuji. Daji novy remen a bezel, vymeni baterii. https://news.mynavi.jp/article/20181031-casio/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se