Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

to je tak strašný, že si to asi budu muset koupit

Upraveno uživatelem YPO
  • po měsíci...
  • Odpovědi 979
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Na ty jsem už koukal - jsou k dostání i u nás na e-shopech. Oproti původní verzi zase mají osvětlení, což bylo u těch starých až nepochopitelné, že ho neměly - měl jsem je a stačilo opravdu málo a v šeru displej nebyl čitelný, protože byl i dost stíněný a malé číslice, takže to bylo dost obtěžující - nakonec šly pryč, přestože se mi designově dost líbily, ale tohle byl fakt problém. Proto bych i do této nové verze šel - zajímalo by mě, zda náhodou není zaměnitelný bezel s těmi starými - ale pravděpodobně nebude.

• po 2 týdnech...
Odesláno

lidé dobří máte někdo tenhle model ? ..... přemejšlím, že si to koupím do práce ..... vypadá to, že je to větší než standard, ale trochu se bojím toho nažloutlýho displeje x čitelnost (i když to na videu vypadá v pohodě) ....... je to v pohodě ? ...... máte sklep ?

Odesláno

Tenhle model nemám, ale velikost i display podle videa v současném Casio standardu. Tedy normál. O čitelnost bych se nebál.

Odesláno

Tenhle model nemám, ale velikost i display podle videa v současném Casio standardu. Tedy normál. O čitelnost bych se nebál.

no já jsem si tak nějak v zápalu nevšiml, že to je na tom debilním plastovém náramku ...... takže je to pro mě mrtvej produkt, páč na nějakej upgrade nemám kapacitu .... spíše náladu

Odesláno (upraveno)

Možná by tam šel dát standardní pásek z DW 5600E nebo něco podobnýho.

Upraveno uživatelem t2
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Do riti, a to je koľko vašich peňazí??? :D

Dost. 1,5mio. (1,7 s daní )

No, nekup to.

Limitka, 35ks. Ale našinec ostrouhá.

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Dost. 1,5mio. (1,7 s daní )

No, nekup to.

Limitka, 35ks. Ale našinec ostrouhá.

No šak za toto by som mal špičkové Audi quattro 20V turbo z roku 1988 :) 

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...