siwi Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 No, je to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 dík za fotky a popis. musím uznat, že se povedly - jak design, tak samozřejmě modul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 mrkněte, jaká géčka nabízí japan prodejce yusukeya. o některých jsem neměl tuchy, že se vyráběj, např: tyhle GLS100 vypadají velmi dobře, škoda jen textilního pásku a negativního displeje: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Tak to jsou první G-Shock co mají BT a co se mi líbí , přesně ty GB-5600AA-1AJF ale chtělo by to matný bezel a řemen . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 (upraveno) Tohle by byla ta verze s bluetooth, kterou bych chtěl já, kdybych je chtěl - zatím předobjednávka. http://www.ebay.com/...=item416e4590af Upraveno 22. listopadu 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Tak to je přesně ono. Snad je budou mit i u nás ať je může člověk okouknout na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Tohle by byla ta verze s bluetooth, kterou bych chtěl já, kdybych je chtěl - zatím předobjednávka. http://www.ebay.com/...=item416e4590af cena ok, free shipping, jen mi vadí, že nemají solár, protože baterka + bluetooth se mi nejeví jako nejšťastnější kombinace /vysoký odběr/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Epson GPS zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 nový anadigi géčka GA-300.čim dál tim líp , dobrej cirkus.aspoň zmizela ta nesmyslná malá ručička, ale na čitelnosti jim to tedy nepřidalo.. rozumím tomu, že cifr má evokovat jakejsi složitej strojek plnej ozubenejch koleček, ale působí to dost pouťově. zaměření na omladinu je jasné, tam ten wow efekt asi bude zaručen.pořád marně čekám na jednoduchý anadigi této XL velikosti /2 ručky, displej/, slušnou lumi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale za tie dnešné digošky by som nedal ani deravý groš. A to hovoríjm ako ten, čo zažil éru 80s, 90s digoškov...Moje řeč. Vypadají jako z matějské pouti. Ale nechci nikomu kazit radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 nový anadigi géčka GA-300.čim dál tim líp , dobrej cirkus.aspoň zmizela ta nesmyslná malá ručička, ale na čitelnosti jim to tedy nepřidalo.. rozumím tomu, že cifr má evokovat jakejsi složitej strojek plnej ozubenejch koleček, ale působí to dost pouťově. zaměření na omladinu je jasné, tam ten wow efekt asi bude zaručen.pořád marně čekám na jednoduchý anadigi této XL velikosti /2 ručky, displej/, slušnou lumi.. na to, že tam je čitelný snad jen ten displej a nápis, je tam na můj vkus moc hmoty okolo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Zase prej ty nove digi budou mit Facebook, casem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 tak to už jim bude chybět jen vodotrysk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 nový géčka zajímavý jsou ty kulatohranatý GD-350 s vibrátorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 (upraveno) nový géčka zajímavý jsou ty kulatohranatý GD-350 s vibrátorem. a ta cena 599,- je v jaké měně? Nepředpokládám, že by se jednalo o ? nebo CZK... Upraveno 3. února 2013 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Ty se mi líbí. Snad budou ukazovat čas ve všech režimech. Cena kolem 13500 jenů. Na naše je to kolem 3tisíc. Někde jsem četl něco o 120-130 dolarech. Těším se na recenze a hlavně víc fotek. Škoda osvětlení. Chci hodinky, na kterých budou svítit jen číslice. Nechci si svítit v noci do obličeje hodinkama jako svítilnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Ale takovu "svítilnou" si zase posvítíš třeba na klíčovou dírku. Jinak z té nové série zase nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 (upraveno) Ošklivé jak pr__l, hold to set ala Timex, jen tak dál Prej nemá opakovaný timer :/ :http://youtu.be/B0_3iFQAoTk Upraveno 5. února 2013 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Casio se překonalo s tímto modelem, protože vytvořilo něco, co bych popsal jako fejk sebe sama Kdo zná fejky z ebay, musí mi dát za pravdu. Každopádně je časem otestuju.zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se