Přejít na obsah

Nové modely hodinek

t2

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Tohle by byla ta verze s bluetooth, kterou bych chtěl já, kdybych je chtěl - zatím předobjednávka.

http://www.ebay.com/...=item416e4590af

post-12565-036158600 1353593455.jpg

cena ok, free shipping, jen mi vadí, že nemají solár, protože baterka + bluetooth se mi nejeví jako nejšťastnější kombinace /vysoký odběr/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

nový anadigi géčka GA-300.

čim dál tim líp :thumbsdown_anim: , dobrej cirkus.

aspoň zmizela ta nesmyslná malá ručička, ale na čitelnosti jim to tedy nepřidalo.. rozumím tomu, že cifr má evokovat jakejsi složitej strojek plnej ozubenejch koleček, ale působí to dost pouťově. zaměření na omladinu je jasné, tam ten wow efekt asi bude zaručen.

pořád marně čekám na jednoduchý anadigi této XL velikosti /2 ručky, displej/, slušnou lumi..

post-5667-057423600 1357492255.jpg

Odkaz ke komentáři

Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale za tie dnešné digošky by som nedal ani deravý groš. A to hovoríjm ako ten, čo zažil éru 80s, 90s digoškov...

Moje řeč. Vypadají jako z matějské pouti. Ale nechci nikomu kazit radost.

Odkaz ke komentáři

nový anadigi géčka GA-300.

čim dál tim líp :thumbsdown_anim: , dobrej cirkus.

aspoň zmizela ta nesmyslná malá ručička, ale na čitelnosti jim to tedy nepřidalo.. rozumím tomu, že cifr má evokovat jakejsi složitej strojek plnej ozubenejch koleček, ale působí to dost pouťově. zaměření na omladinu je jasné, tam ten wow efekt asi bude zaručen.

pořád marně čekám na jednoduchý anadigi této XL velikosti /2 ručky, displej/, slušnou lumi..

post-5667-057423600 1357492255.jpg

na to, že tam je čitelný snad jen ten displej a nápis, je tam na můj vkus moc hmoty okolo...:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

nový géčka

zajímavý jsou ty kulatohranatý GD-350 s vibrátorem.

a ta cena 599,- je v jaké měně? Nepředpokládám, že by se jednalo o ? nebo CZK...:sad01_anim:

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Ty se mi líbí. Snad budou ukazovat čas ve všech režimech. Cena kolem 13500 jenů. Na naše je to kolem 3tisíc. Někde jsem četl něco o 120-130 dolarech. Těším se na recenze a hlavně víc fotek. Škoda osvětlení. Chci hodinky, na kterých budou svítit jen číslice. Nechci si svítit v noci do obličeje hodinkama jako svítilnou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...