Frantik Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) V nedeli jsem zajel do Arkady Pankrac a koupil Nespresso. Maj tam ted akci a kdyz v Datartu koupite stroj, dostanete dole v promoakci kafe za cca. 1500,- zdarma. Vzhledem k tomu, ze sem kupoval zakladni model, kterej bych taky v akci za 2200,- tak k tomu kafe za cca. tri stvrtiny ceny je ok :-) Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem Frantik
Návštěvník dlubix Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 V nedeli jsem zajel do Arkady Pankrac a koupil Nespresso. Maj tam ted akci a kdyz v Datartu koupite stroj, dostanete dole v promoakci kafe za cca. 1500,- zdarma. Vzhledem k tomu, ze sem kupoval zakladni model, kterej bych taky v akci za 2200,- tak k tomu kafe za cca. tri stvrtiny ceny je ok :-) Podobně jsem nakoupil taky, jen ne základní model. Jooo, na tyhle akce se vyplatí si počkat
Frantik Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Podobně jsem nakoupil taky, jen ne základní model. Jooo, na tyhle akce se vyplatí si počkat Tak ja nemam tolik penez na ty lepsi modely, že jo :-)
spineshank Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 jj balení jak od velkého R Jo ty baleni a to vsechno okolo maj pekne vychytany,ja jsem bral termohrnek plus takovy ty oranzovy kovovy hrnky a to maj taky super.
Lion Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) akorát ty faktury už nejsou tak pěkný e: jako vizuálně, dřív používali takovej zajímavej papír Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem Lion
Teatime Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Mívali jsme v kanceláři automat, prý za třicet, značku si nepamatuju, kolega/kamarád ho přines z domova, máme takovou komunu. Pro zrna čerstvě pražená jsme jezdili přímo k pytlům do balíren, často, po malých dávkách. Měli jsme k tomu sešit s výsledky druhů kávy a nastavení mašiny. Kávovar umřel, vyjednali jsme repasovaný stejné třídy za půlku ceny a čekali na něj...a čekali...a čekali...až jsem šel kolem Datartu a tam U ve vybranejch barvách za 1.000 Kč (2.500 minus 1.500 v kapslích zdarma). Asi už nebudeme zvát na výjimečnou kávu, no. Ale ta láce, jednoduchost a čistota to na chvíli vynahradí. A těch barevnejch kapsličééék!
seven.of Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2014 (upraveno) Zdravim,jsem par dnu stastnou majitelkou sice zakladni Essenzy, ale o to je vetsi nadseni, jelikoz i s kapslemi zdarma vysla v Electroworldu na opravdu par stokorun :-) coz je super a jeste jednou super...Presla jsem po nekolikaletem (ne)pouzivani Dolce gusta, to uz je pouze pro navstevy :-)Kvalita a chut kavy z Dolce a Nespressa asi nema cenu komentovat...Mam dotaz ohledne limitky Chocolate mint. Zkouseli jste? Pokud ano, jak Vam chutnala? Intenzita 6 je pro me fajn, nejradeji mam Livanto, jde mi o to, jak moc vyrazna je ta mata...?Diky Upraveno 30. listopadu 2014 uživatelem seven.of
calajs Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Dobrý deň, zakúpil som si kávovar NESPRESSO DeLonghi Lattissima+. Originál kapsule sú super, veľky vyber. Ale, chcel by som sa spýtať či máte skúsenosti s inými kapslemi napríklad TEEKANNE kapsule pre ka?vovary Nespresso. Máte ich niekto otestované či sú bezbečné pre kávovar, nechcel by som ho poškodiť.Čo si myslíte o kapslech značky Caffé Bonini pre nespresso?Ďakujem
Klabrdon Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Zdravim,jsem par dnu stastnou majitelkou sice zakladni Essenzy, ale o to je vetsi nadseni, jelikoz i s kapslemi zdarma vysla v Electroworldu na opravdu par stokorun :-) coz je super a jeste jednou super...Presla jsem po nekolikaletem (ne)pouzivani Dolce gusta, to uz je pouze pro navstevy :-)Kvalita a chut kavy z Dolce a Nespressa asi nema cenu komentovat...Mam dotaz ohledne limitky Chocolate mint. Zkouseli jste? Pokud ano, jak Vam chutnala? Intenzita 6 je pro me fajn, nejradeji mam Livanto, jde mi o to, jak moc vyrazna je ta mata...?Diky Chocolate Mint jsem zkoušel a teda musím říct, že podruhý bych si to už nedal. A to mi většinou podobný kombinace(třeba u čokolodády) chutnaj.Tohle teda fakt nebyl my cup of coffee :-)
seven.of Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Chocolate Mint jsem zkoušel a teda musím říct, že podruhý bych si to už nedal. A to mi většinou podobný kombinace(třeba u čokolodády) chutnaj.Tohle teda fakt nebyl my cup of coffee :-)Diky, asi radeji vezmu overenou Ciocattinu Jeste se chci zeptat, zda tu nekdo z Nespressaru pije verzi lungo? zkousela jsem Vivalto a Linizio lungo co byly ve startovacim baleni a nevim, nevim, prijde mi to jen jako espresso zbytecne nastavene vodou...Mozna je to tim, ze je to intenzita 4, premyslim, zda objednat Fortissio longo, coz by mohlo mit pocitove vetsi grady, protoze je to intenzita 7...??
Ondoni Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Diky, asi radeji vezmu overenou Ciocattinu Jeste se chci zeptat, zda tu nekdo z Nespressaru pije verzi lungo? zkousela jsem Vivalto a Linizio lungo co byly ve startovacim baleni a nevim, nevim, prijde mi to jen jako espresso zbytecne nastavene vodou...Mozna je to tim, ze je to intenzita 4, premyslim, zda objednat Fortissio longo, coz by mohlo mit pocitove vetsi grady, protoze je to intenzita 7...?? Fortissio lungo je ok. Piju hlavně ristretto, ale když dojdou kapsle, tak nepohrdnu...
bandicoot Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Fortissio lungo je v pohodě. Možná je ale čistší dát si Ristretto a do něj jednu prázdnou vodu.
Tomas_2002 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Diky, asi radeji vezmu overenou Ciocattinu Jeste se chci zeptat, zda tu nekdo z Nespressaru pije verzi lungo? zkousela jsem Vivalto a Linizio lungo co byly ve startovacim baleni a nevim, nevim, prijde mi to jen jako espresso zbytecne nastavene vodou...Mozna je to tim, ze je to intenzita 4, premyslim, zda objednat Fortissio longo, coz by mohlo mit pocitove vetsi grady, protoze je to intenzita 7...?? Měl jsem to jednou a děsně z toho cítím vodu. Takže raději nejdřív vypiju sklenici vody a pak si dám ristretto na chuť.
stosi Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 V D-testu test kávy v kapslích, kdyby to někoho zajímalo. Na streamu stručnější verze.
notabene Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Může mi někdo napsat jak nespresso dopadlo? Test nejde koupit jednorázové :-(
prischera Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Podle očekávání, kávovary vyhrály jednoznačně (prvních šest strojů), v kapslích skončilo těsně druhý (testovala se Roma), ale body ztratila na nedostatečných informacích na balení, senzoricky byla první. Pak tam ještě bylo Livanto, to dopadlo hůř.
Bob Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 (upraveno) Ja zkousel ty novy ochuceny vsechny a zklamani, chemie :-/ Jeste tak ten liskovej orisek jakz takz, ale zbytek spatny Upraveno 2. prosince 2014 uživatelem Bob123
Katz Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Ja zkousel ty novy ochuceny vsechny a zklamani, chemie :-/ Jeste tak ten liskovej orisek jakz takz, ale zbytek spatnyOrisek se da, zbytek ale opravdu velmi slaby s pro mne tezko rozpoznatelnou prichuti.To uz je lepsi ta vanilka. Jinak co pijete nejcasteji?Ja si vetsinou davam Dharkan, Kazaar a Arpeggio, to manzelka pije Dharkan a ostatni ji moc nechutnaj.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se