sibirnaya Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 loni sem to delal, letos uz nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Máte někdo zkušenost s plnitelnými kapslemi? Kupuji si totiž čerstvě praženou kávu na frenchpress mokka a docela by mě zajímal výsledek z kapslového kávovaru. Mám na kafe těch krámů docela dost, takže nějaký lepší větší kávovar odkládám na dobu neurčitou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 To mas v plane vzdy pomlet a nacpat do tych stuplov ? Uz len ta predstava ma desi, sajrajt co sa pri tom narobi atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Tak nějak, jelikož sibiř zmiňoval ebay, tak jsem tam narazil na plnitelné kapsle. Na nějaké časté popíjení to není, ale proč nezkusit. Tlak to vyvíjí slušnej, tak by to nemuselo bejt špatný, lepší než další velkej krám do kuchyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Plnitelne kapsule, lepsie nez dalsi kram co pomele a spravi kavu stlacenim cudlika ? To je scifi, to si neviem moc predstavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 (upraveno) Plnitelne kapsule, lepsie nez dalsi kram co pomele a spravi kavu stlacenim cudlika ? To je scifi, to si neviem moc predstavit http://www.super-kapsle.cz/ http://www.kopiluwak.eu/cs/10-nespresso-kapsle-plnitelne Upraveno 3. ledna 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Tak nějak, jelikož sibiř zmiňoval ebay, tak jsem tam narazil na plnitelné kapsle. Na nějaké časté popíjení to není, ale proč nezkusit. Tlak to vyvíjí slušnej, tak by to nemuselo bejt špatný, lepší než další velkej krám do kuchyně. Mám tady několikrát plnitelný EMOHOME a ještě asi 100 ks pro jednorázové plnění. Ale ještě jsem to nezkoušel, takže asi jako rada dost na levačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Plnitelne kapsule, lepsie nez dalsi kram co pomele a spravi kavu stlacenim cudlika ? To je scifi, to si neviem moc predstavit Když se ten krám do kuchyně nevejde, tak co nadělám? Lepší plnitelná kapsle, než předělávat kuchyň. Mám tady několikrát plnitelný EMOHOME a ještě asi 100 ks pro jednorázové plnění. Ale ještě jsem to nezkoušel, takže asi jako rada dost na levačku Až zkusíš, tak hoď report. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Ristretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calajs Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Zdravím, kde nakupujete kapsle čo sa tíka Slovákov? poprípade web kde ich majú za rozumnú cenu?vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 www.kavicka.sk alebo Spar v Kitsee (neorig). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 tak včera otestována limitka Cubania a popravdě žádná sláva a opravdu je to takový zpuchlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Me chutná oslazena a to tak, že hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 tak včera otestována limitka Cubania a popravdě žádná sláva a opravdu je to takový zpuchlý Musím se přidat ke chvále...když jsem ji před dvěma měsíci či kdy dostal jako vzorek, tak jsem byl rozpačitý. No teď jsem dostal pár krabic pod stromeček a můžu jedině doporučit (samozřejmě s cukrem), je fakt dobrá, silná a je cítit....myslím cítit, jako že to není hrušková voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Me chutná oslazena a to tak, že hodně. Musím se přidat ke chvále...když jsem ji před dvěma měsíci či kdy dostal jako vzorek, tak jsem byl rozpačitý. No teď jsem dostal pár krabic pod stromeček a můžu jedině doporučit (samozřejmě s cukrem), je fakt dobrá, silná a je cítit....myslím cítit, jako že to není hrušková voda kluci,je zajímavé že mé drahé polovičce taky chutná....já ji vypil,ale přenechám jí zbytek balení,radši si udělám něco z řady Intenso a taky sladím každou kávu,moje drahá vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Já nesladím žádnou jinou. Jenom tuhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) U mě je TOP neoslazená Arpeggio. Pak Kaazar se špetkou cukru. A na třetím asi Indrya. Ty poblázněný překombinovaný limitky jsou divný, Cubania se dá a na svátky sem dopil poslední Trieste , to nebylo marný... Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 já zatím testuju z toho množství co přišlo,ale moji top 3 které určo asi nejvíc budu objednávat budou Ristretto,Roma,Dharkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 manželka vždycky pila slabší, a nikdy nechtěl latte macchiato, o Vánoce ho začala pít a jedině s Ristrettem, výhoda, stačej nám už jen 2 druhy, ještě Indria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Jinak, už jsem zjistil problém, proč mi aeroccino nešlehalo pěnu na kafe :-) Používal jsem klasické čerstvé mléko od krávy, jen zchlazené. Když jsem tam dal tu polotučnou sr@čku z krámu, tak je pěny pok0k0t. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se