vanderB. Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 pánové, máte zkušenosti s ostatními kapslemi? co todle třeba? http://www.uprazeno.cz/kapsle-nespresso-kava/#page=2 dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 nebo doporučte...budem pořizovat do práce kávovar, tak se díváme po netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 to delas kvuli cene, kvuli dalsim prichutim, nebo ti nespresso kafe nechutna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 já ne...já piju doma Romu nebo Ristretto, ale v práci chtějí ušetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 pak bych to cele prevratil a misto levnejsich kapsli (2 kc na kapsli?) bych si koupil pákovku s mlynkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Tak jsem k nové objednávce zdarma dostal odvápňovací sadu. Kávovar mám rok, zatím jsem neodvápňoval. Vodu nemáme nijak tvrdou, ale drobné usazeniny třeba na sprše samozřejmě jsou. Na kávovaru nijaké zhoršení nevidím. Mám odvápnit, nebo počkat, až se to bude nějak projevovat? Kávovar mám U MILK, ten potřebu odvápnění asi sám nenahlásí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike1212 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Záleží, jak často ho používáš, kolikrát denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 kdyz to tu tak procitam par vlaken zpet, tak jsem vlastne dosel k velmi podobnym preferencim - roma, ristretto, arpeggio a dharkan. Naopak nejake to ciocolatto nebo co to bylo, jsem nemohl ani dopit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike1212 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 A jako několikátá káva za den je fajn Cosi. .. piccolo. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 A jako několikátá káva za den je fajn Cosi. .. piccolo. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Piccolo v česku stále jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 A jako několikátá káva za den je fajn Cosi. .. piccolo. ..piccolo, piccolo, piccolo amore.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 (upraveno) A jako několikátá káva za den je fajn Cosi. .. piccolo. ..http://www.piccoloneexistuje.cz Upraveno 29. ledna 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 bohužel je toto názvosloví stále dost rozšířené, m.j. i v mnoha "kavárnách" a restauracích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Když slyším pikolík, stretíčko, latíčko - jdu do vrtule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 každej blbec přeci ví, že je to pičolo...a čapukíno nebo čapučíno...obě varianty jsou přípustné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike1212 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 No jó, myslel jsem tím prostě menší, páč je slabý. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 my ti všichni rozumíme, ale neříká se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Nějak mně Nespresso omrzelo :/ Doma ráno Dharkan, v práci 4x Indriya, doma večer 1-2x Cubania.. Nevím jeslti si na doma nekoupím páku.. zase :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Po takove davce bych byl vecer mrtvy. Je davam jednu hruskovou vodu v praci po obede z automatu a jedno Ristretto/Dharkan/Indriya/Cubania vecer doma. O vikendu maximalne jedno silne a jednu slabsi Rosabaya, nebo Dulsao. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se