Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jednoznačně "Greitling" Posted Image

Omlouvám se za OT, ale to jsem si nemohl odpustit.

Zkus se porozhlídnout tady po fóru, určitě ti něco padne do oka ;)

Odesláno

praveže ani moc neviem ... chcel by som nieco taka elegantne ale nebol by som proti ani nejakym šport + kaucuk. naramok ... fakt neviem ... to budu moje prvé take trocha drahsie hodinky tak fakt neviem sa rozhodnut

Odesláno

praveže ani moc neviem ... chcel by som nieco taka elegantne ale nebol by som proti ani nejakym šport + kaucuk. naramok ... fakt neviem ... to budu moje prvé take trocha drahsie hodinky tak fakt neviem sa rozhodnut

Takhle je to jak hledání jehly v kupce sena, chce to, aby sis ujasnil aspoň pár specifikací - styl, velikost, materiál, příležitost nošení....

Podle značky JLC, IWC, Zenith, Breitling, Omega...ale každý to vnímá jinak. Myslím, že jediné, na čem bychom se tady shodli, je JLC na prvním místě.

Odesláno (upraveno)

Poradte neviem sa rozhodnut pre značku ... rozhodujem sa medzi IWC, omega, greitling, zenit, Jager lecoultre,

Ahoj, tohle není šťastnej začátek. Pominuli chybu, na kterou Tě již stihli někteří upozornit, tak zadání je zcela nedostatečné.

OK, máš nějakou představu o značce a hromadu peněz, ale co druh hodinek. Sportovní, společenské, "univerzální" ..... ?

Buď tu nejdřív víc čti, nebo zkus popsat blíž svoje představy. Jinak tu nepochodíš a bude se tu do tebe spousta lidí jen trefovat. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Pak se tedy vracím k tomu, že se těžko vybírá z mezi potápkama a oblekovkama, to je úplně opačné spektrum.

Stačí mít dost velký k...e na to, abys vzal klidně potápky k obleku a je to jednoduchý jak facka. ;)

Má to tak 3/4 majitelů Rolex. :D

Odesláno

Docela dost penez na to,abys koupil neco, co Ti treba casem nebude vyhovovat.

Zkus to opacne, nejdriv si rozmysli kam je budes nosit a pak vyber typ a az potom vyrobce.

Jestli nemas vztah k uvedenym vyrobcum,tak zkus nejdriv treba i Seika za "par" korun.

Nebo jestli chces na nekoho zapusobit,tak si zjisti,jake jsou v jeho okruhu in znacky a podle

toho vybirej

tady je maly seznam vyrobcu,az to projdes,tak........

http://www.fhs.ch/en/links.php

budes asi zase na zacatku :smile_anim:

Odesláno

Co třeba něco od Bregueta

klik

První příspěvek zněl takto:

Poradte neviem sa rozhodnut pre značku ... rozhodujem sa medzi IWC, omega, greitling, zenit, Jager lecoultre,

Nikde tam Bregueta nevidím :)

Odesláno (upraveno)

Mily danooooo, jestli jsi ochotny se vyberu tech hodinek nejak venovat, tak si projdi jejich sekce tady na foru. Informaci a fotek najdes furu. A jestli se tim nehodlas zalamovat, tak si zajdi k nejakemu dealerovi zminenych znacek, poloz na pult tech 7k EUR a oni Ti uz s vyberem pomuzou :).

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

Já to zkusím vážně.

Dobrý komba elegantních hodinek a kaučuku umí Jaeger-LeCoultre.

A další bomba je ve zdejší inzerci Zenith Defy Open. Na tahu i kaučuku opravdu poctivý hodinky.

Odesláno

První příspěvek zněl takto:

Nikde tam Bregueta nevidím :)

Navrhnul jsem něco jiného pro inspiraci, protože kolega v tom zatím trochu plave.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...