Piplík Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 "Dětské" divery co jsou dobře vidět. Snad neplatí více barvy-více Seiko jako u více pruhů-více Adid..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Nové potápky do rodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AVe Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Nové potápky do rodinky.Kruci, začínám čím dál více po těchto dajverkách pokukovat. Líbí se mi (i fotka).
Piplík Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Fotka nic moc, focená iPadem v kanclu kde jsou okna ze všech stran. O víkendu zkusím udělal fotky foťákem tak to pak můžeme porovnat. Jinak "tučňáka" SBBN015 sedí i na malé ruce perfektně. Super tah s doladění na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Fotka nic moc, focená iPadem v kanclu kde jsou okna ze všech stran. O víkendu zkusím udělal fotky foťákem tak to pak můžeme porovnat. Jinak "tučňáka" SBBN015 sedí i na malé ruce perfektně. Super tah s doladění na ruceJá ti dám takovýho tučňáka,až ti budou ploutve malý
petr_cha Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Taky tam toho tucnaka marne hledam :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Já ti dám takovýho tučňáka,až ti budou ploutve malý
Piplík Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Ahoj. Tak jsem se překlepl. Tak teď posílám Sawtoothy-pily, protože v nich vidím "zuby pilky". Ale někdo jiný v tom může vidět něco jiného (-:Dostaly nový Hirsch Robby řemen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Ale jo, v pohode :-) pekne pily... koukam, ze vybiras hezky quartz modely..
Piplík Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Hlavně se snažím o zajímavé originální kousky. Je jedno jestli quartz nebo automat. Na winderu se mi točí čtyři automaty. Fascinují mě i Seiko vintage. Dáte mi ještě nějaký tip na potápky? Shámím i "želvy"
tano Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Nové potápky do rodinky.Jsou to pekne hodinky. Vlastne jsem si vzdy rikal, ze tyto nikdy ne a pak vidim ty novinky a je mi smutno z toho. Uz jim prichazim na chut!! Gratuluji . Hlavne at je nepozlati, nedaji potah z pvd apod. .
kamilb Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 ...... Uz jim prichazim na chut!! Gratuluji . Hlavne at je nepozlati, nedaji potah z pvd apod. . Myslíš aby to nedopadlo takto?SODOMA GOMORA ..ale bych snad i jedno oko přihmouřil
villain83 Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Fuj,to bych na hnatu nikdy nevzal:-)
tano Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Kluci nemuzu za to, ze se mi to zlaceni proste nelibi. Prihmuruji oko Kamilb, .
petr_cha Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Taky reznou...... Prej po 38 letech v morske vode... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Ale uvnitř sucho - dej sem prosím zdroj. Díky.
petr_cha Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 (upraveno) A jejda tohle jsem v nadseni z fotky asi poplet, omlouvam se... Nebrazdily pod vodou, ale po vode... Sailing the gulf... Ted kdyz jsem to znovu hledal, tak me to trklo.. http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=455529 Upraveno 10. února 2016 uživatelem petr_cha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se