Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nové potápky do rodinky.

Kruci, začínám čím dál více po těchto dajverkách pokukovat. Líbí se mi  (i fotka).

Odesláno

Fotka nic moc, focená iPadem v kanclu kde jsou okna ze všech stran. O víkendu zkusím udělal fotky foťákem tak to pak můžeme porovnat. Jinak "tučňáka" SBBN015 sedí i na malé ruce perfektně. Super tah s doladění na ruce

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Fotka nic moc, focená iPadem v kanclu kde jsou okna ze všech stran. O víkendu zkusím udělal fotky foťákem tak to pak můžeme porovnat. Jinak "tučňáka" SBBN015 sedí i na malé ruce perfektně. Super tah s doladění na ruce

Já ti dám takovýho tučňáka,až ti budou ploutve malý :lol2:

Odesláno

Ahoj. Tak jsem se překlepl. Tak teď posílám Sawtoothy-pily, protože v nich vidím "zuby pilky". Ale někdo jiný v tom může vidět něco jiného (-:

Dostaly nový Hirsch Robby řemen.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Hlavně se snažím o zajímavé originální kousky. Je jedno jestli quartz nebo automat. Na winderu se mi točí čtyři automaty. Fascinují mě i Seiko vintage. Dáte mi ještě nějaký tip na potápky? Shámím i "želvy"

Odesláno

Nové potápky do rodinky.

Jsou to pekne hodinky. Vlastne jsem si vzdy rikal, ze tyto nikdy ne a pak vidim ty novinky a je mi smutno z toho. Uz jim prichazim na chut!! Gratuluji ;) . Hlavne at je nepozlati, nedaji potah z pvd apod. :) .

Odesláno

...... Uz jim prichazim na chut!! Gratuluji ;) . Hlavne at je nepozlati, nedaji potah z pvd apod. :) .

Myslíš aby to nedopadlo takto?

SODOMA GOMORA

..ale bych snad i jedno oko přihmouřil  :D

Odesláno

Kluci nemuzu za to, ze se mi to zlaceni proste nelibi. Prihmuruji oko Kamilb, ;) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...